Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

sveikos. esu dar tik pradedancioji su tais testukais ir noriu pasitikslinti ar viska teisingai dariau:
viena menesi mano ciklas 28d. kita 30 o trecia 34. tai as galvoju imsiu vidurki 15dienu. ir pasidariau testa siandien. isryskejo tik viena linija. tai testas NEIGIAMAS? tai kiek dabar dienu man darytis testa? dar 4? o jei ovuliacija jau praejo,tarkim vakar ar uzvakar? tai tik testu gadinimas manau....patarkit prasau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2014 03 10, 19:24)
sveikos. esu dar tik pradedancioji su tais testukais ir noriu pasitikslinti ar viska teisingai dariau:
viena menesi mano ciklas 28d. kita 30 o trecia 34. tai as galvoju imsiu vidurki 15dienu. ir pasidariau testa siandien. isryskejo tik viena linija. tai testas NEIGIAMAS? tai kiek dabar dienu man darytis testa? dar 4? o jei ovuliacija jau praejo,tarkim vakar ar uzvakar? tai tik testu gadinimas manau....patarkit prasau. 4u.gif

Nusistatykite savo menstruacinio ciklo trukmę (t.y., dienų skaičius nuo mėnesninių pirmos dienos iki sekančių mėnesninių pirmos dienos minus 1 diena). Tada pagal žemiau pateiktą lentelę nusistatykite, kada pradėti tirtis. Tyrimas atliekamas kasdien, kol nustatoma LH banga.
P.S. lentele pirmame puslapyje

Pagal jusu trumpiausia cikla testukus reiketu pradeti daryti nuo 12 CD
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskutne: 10 kovo 2014 - 19:02
QUOTE(Ingutevi @ 2014 03 10, 10:40)
Su policistinem kiausidem LH visada buna didesnis, todel daryti OT juolab jautrius - visiskai netikslinga schmoll.gif  Juk policistiniu kiausidziu sindromo ir yra pagrindinis pozymis LH/ FSH santykis. (man su tokia diagnoze OT visa cikla vaiduokliavo).
Kitas reikalas jei pastebejote vaisingo tipo gleives apie viduri ciklo, gal but pastojote ir jau OT testas reaguoja i HCG hormona kraujyje, patarciau pasidaryti jautru NT 4u.gif
O su OT testais brokuoti - nebrokuoti, viskas OK, tiesiog Jusu atveju reiketu 30 jautrumo, 20 galbut per jautrus 4u.gif

va mat kaip, o aš net nžnojau g.gif reikės tada šituos išgadint ir pirktis 30 jautrumo... Na va gerai, kad atsiliepė protingas žmogus ir paprotino, o tai aš čia jau masčiau, kad ov vyksta doh.gif
Atsakyti
va dar vienas klausimukas, o tai kodėl db ryškias juosteles rodė? Jei vaiduokliauja tai vaiduokliauja, o db va ryškios. Na kai buvo šlapesnis, tai išvis net ryškesnis už kontrolinę buvo, o kai padžiuvo nublankėjo g.gif
Matot pirmą kart gyvenime susiduriau su su tokiu dalyku kaip ovuliaciniai testai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2014 03 11, 00:58)
va dar vienas klausimukas, o tai kodėl db ryškias juosteles rodė? Jei vaiduokliauja tai vaiduokliauja, o db va ryškios. Na kai buvo šlapesnis, tai išvis net ryškesnis už kontrolinę buvo, o kai padžiuvo nublankėjo  g.gif 
Matot pirmą kart gyvenime susiduriau su su tokiu dalyku kaip ovuliaciniai testai  blush2.gif  4u.gif

na as apie polisistines nenusimanau, bet gal is tikruju veliau ov vyksta, butu aiskiau jei prie testuku ir BT matuotumet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 03 10, 18:59)
Nusistatykite savo menstruacinio ciklo trukmę (t.y., dienų skaičius nuo mėnesninių pirmos dienos iki sekančių mėnesninių pirmos dienos minus 1 diena). Tada pagal žemiau pateiktą lentelę nusistatykite, kada pradėti tirtis. Tyrimas atliekamas kasdien, kol nustatoma LH banga.
P.S. lentele pirmame puslapyje

Pagal jusu trumpiausia cikla testukus reiketu pradeti daryti nuo 12 CD

IR TESTI JUOS tol kol pasirodys dvi tamsios juosteles?
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2014 03 11, 16:54)
IR TESTI JUOS tol kol pasirodys dvi tamsios juosteles?

Kol pasidaro dvi ryskios, bet kad zinotum kad toliau neberyskes patartina testi kol pamatysi, kad antroji juostele pradeda blankti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 03 11, 16:35)
Kol pasidaro dvi ryskios, bet kad zinotum kad toliau neberyskes patartina testi kol pamatysi, kad antroji juostele pradeda blankti  smile.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 03 11, 09:47)
na as apie polisistines nenusimanau, bet gal is tikruju veliau ov vyksta, butu aiskiau jei prie testuku ir BT matuotumet  ax.gif

mečiau tą reikala prieš puse metų blush2.gif kaip tingiu 4 rytokelinėtis lotuliukas.gif bet regis, kad teks.
Šiandien vėl pasidariau tokio pat ryškumo kaip ir anas na abu ryškus pagaliukai. O šiandien jau 30cd bet taip vėlai eina sau doh.gif db susirgsiu išeina tik kokia 40 cd blink.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2014 03 11, 20:45)
Šiandien vėl pasidariau tokio pat ryškumo kaip ir anas na abu ryškus pagaliukai. O šiandien jau 30cd bet taip vėlai eina sau  doh.gif  db susirgsiu išeina tik kokia 40 cd  blink.gif

Jau rasiau, kad kartais OT parodo nestuma blush2.gif
Tiesiog ovuliacijos testo reagentai sureaguoja i kazkiek panasu HCG ir nuspalvina juostele del nestumo. Gal visgi padarykite jautru NT? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2014 03 12, 10:36)
Jau rasiau, kad kartais OT parodo nestuma blush2.gif
Tiesiog ovuliacijos  testo reagentai sureaguoja i kazkiek panasu HCG ir nuspalvina juostele del nestumo. Gal visgi padarykite jautru NT?  blush2.gif

na užsisakiau aš 10 nt žėsim ar yra jei iki ryt neateis mmm
šiandien 31 cd ir net nejaučių jog mmm turi ateiti nieko nei krūtinės neskauda nieko, o ot rodo dar teigiama atsakyma, nu negali būti blyn netikių ir viskas, kad gali būti g.gif nes blyn 3 metai nieko ir čia še bus blink.gif kažkaip netikiu vat... ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
pirmas ciklas kaip bandau žaisti su OT ir, matau, kad nesiseka doh.gif ciklo trukmė praktiškai visada tokia pat - 28d. Pradėjau testuotis nuo 9 CD. Kadangi nenorėjau, jog testai be reikalo vaiduokliautų, pirkau nejautrius 30miu, na ir jie man taip iki galo ir neišryškėjo doh.gif ryškiausias buvo 14CD. 15 CD jau vaiduoklis buvo blyškesnis, šiandien 16 CD - dar blyškesnis. Tai ar buvo O ar ne? g.gif beje, mano klaida, bet testukai nėra daryti visiškai tuo pat metu, pvz 14 CD dariau anksčiausiai, be to, vartoju nemažai skysčių, tai gal dėl to, man jie iki galo ir neišryškėjo? g.gif gleives taip pat stebiu, lyg ir šiandien dar mačiau tų vaisingųjų, bet gal kartais čia vyro turtas išbėga g.gif pridedu nuotrauką 4u.gif
user posted image
Atsakyti