QUOTE(inusiukas15 @ 2014 03 09, 21:48)
metus laiko laikėsi 28 dienų ciklas, o praeitą mėn buvo užsitesęs iki 35 dienų ir testukai buvo suvaiduokliavę ( nt ), bet tai kaip taip vėlai
pas mane šiaip yra policistinės kiaušidės, aš db turiu stebėti ar vyksta ovuliacija, todėl db mokinuosi su jais elgtis. O be to šį ciklą kažkur per vidurį pastebėjau vaisingų išskyrų kūrių jau senai beesu mačiusi... Tai kas čia db nesuprantu
Papildyta:
as irgi turiu policistines kiausides tik pas mane menesines retas svecias tai zinokit irgi OT visa menesi beveik vienodo ryskumo
tai manau reiketu ne tokiu jautriu
bt matavimas dar padetu tiksliau pastebet viska manau
QUOTE(Ingutevi @ 2014 03 10, 09:40)
Su policistinem kiausidem LH visada buna didesnis, todel daryti OT juolab jautrius - visiskai netikslinga
Juk policistiniu kiausidziu sindromo ir yra pagrindinis pozymis LH/ FSH santykis. (man su tokia diagnoze OT visa cikla vaiduokliavo).
Kitas reikalas jei pastebejote vaisingo tipo gleives apie viduri ciklo, gal but pastojote ir jau OT testas reaguoja i HCG hormona kraujyje, patarciau pasidaryti jautru NT
O su OT testais brokuoti - nebrokuoti, viskas OK, tiesiog Jusu atveju reiketu 30 jautrumo, 20 galbut per jautrus
labai teisingai pastebeta
aciu uz patarimus ir as pasinaudosiu
reikes isigyti ne tokiu jautriu Ot