Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

QUOTE(Dangaus_zydryne @ 2014 03 06, 11:55)
Sveikos 4u.gif ar gali būt tokia nesamonė, kad ov dar neįvykus, nors TOS vaisingos gleivės jau į pabaigą?

Jokia tai nesąmonė. biggrin.gif Klasikiniu atveju ovuliacija vyksta ne tuomet, kai vaisingo tipo gleivės pačios gausiausios, o būtent kai atrodo, kad jos "į pabaigą". Ta pabaiga vadinama gleivių piku - po jo staiga pasikeičia gleivių pobūdis, nebelieka jokių vaisingo tipo gleivių priemaišų. Jei tokio pasikeitimo kol kas nebuvo, ovuliacijai įvykti dar yra laiko.
Atsakyti
Db toksai klausimas iškylo, o gali rodyti ot na vaiduoklius ir po ov na sakykim prieš mmm likus kelioms dienoms g.gif Šiaip įdomu tiesiog ar gali visą laika rodyti neryškų antrąjį pagaliuką ir iškart po mmm ir po ov nu visą laika, nes aš kiek suprantu ta lh moteris turį savaime nebūtinai per ov, na būna jo. Tai tikriausiai gali ania g.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2014 03 07, 00:56)
Db toksai klausimas iškylo, o gali rodyti ot na vaiduoklius ir po ov na sakykim prieš mmm likus kelioms dienoms  g.gif Šiaip įdomu tiesiog ar gali visą laika rodyti neryškų antrąjį pagaliuką ir iškart po mmm ir po ov nu visą laika, nes aš kiek suprantu ta lh moteris turį savaime nebūtinai per ov, na būna jo. Tai tikriausiai gali ania  g.gif

Gali, man taip rodo. Tikriausiai mažesnio jautrumo (t.y. su daugiau miu), mažiau ir vaiduoklių rodo.
Atsakyti
QUOTE(arfineja @ 2014 03 07, 09:08)
Gali, man taip rodo. Tikriausiai mažesnio jautrumo (t.y. su daugiau miu), mažiau ir vaiduoklių rodo.

pas mane 20miu, ir šiaip savo idomumo dėlei išbandžiau 23 ck ir 26 ck dieną ir abu vienodo vaiduoklius išmetė. Na bet aš tik čia taip informacijas kaupiu kas kaip galį būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2014 03 06, 23:56)
Db toksai klausimas iškylo, o gali rodyti ot na vaiduoklius ir po ov na sakykim prieš mmm likus kelioms dienoms  g.gif Šiaip įdomu tiesiog ar gali visą laika rodyti neryškų antrąjį pagaliuką ir iškart po mmm ir po ov nu visą laika, nes aš kiek suprantu ta lh moteris turį savaime nebūtinai per ov, na būna jo. Tai tikriausiai gali ania  g.gif

Man OT rodydavo vaiduoklius visą cikla, tik per O jis tapdavo vienodai ryškus su kontroline juostele, o toliau blankdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrinė* @ 2014 03 09, 10:00)
Man OT rodydavo vaiduoklius visą cikla, tik per O jis tapdavo vienodai ryškus su kontroline juostele, o toliau blankdavo  smile.gif

šiandien pabandžiau vėl pasidaryti ir abi juostelės vienodo ryškumo blink.gif kaip suprast man ov vyksta doh.gif db 28 ck diena yra...
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2014 03 09, 11:03)
šiandien pabandžiau vėl pasidaryti ir abi juostelės vienodo ryškumo  blink.gif  kaip suprast man ov vyksta  doh.gif  db 28 ck diena yra...

Gal brokuoti testai g.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2014 03 09, 11:03)
šiandien pabandžiau vėl pasidaryti ir abi juostelės vienodo ryškumo  blink.gif  kaip suprast man ov vyksta  doh.gif  db 28 ck diena yra...

o jusu ciklas reguliarus? gal neovuliacinis ciklas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 03 09, 16:55)
o jusu ciklas reguliarus? gal neovuliacinis ciklas  g.gif

metus laiko laikėsi 28 dienų ciklas, o praeitą mėn buvo užsitesęs iki 35 dienų ir testukai buvo suvaiduokliavę ( nt ), bet tai kaip taip vėlai blink.gif pas mane šiaip yra policistinės kiaušidės, aš db turiu stebėti ar vyksta ovuliacija, todėl db mokinuosi su jais elgtis. O be to šį ciklą kažkur per vidurį pastebėjau vaisingų išskyrų kūrių jau senai beesu mačiusi... Tai kas čia db nesuprantu g.gif
Papildyta:
na va įdedu tiesa padžiuvę jau bet pats viršutinis darytas 23 ck dieną, o apatinis šiandienos t y 28 ciklo diena
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aušrinė* @ 2014 03 09, 16:29)
Gal brokuoti testai  g.gif

unsure.gif nu blyn jei rimtai brokuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2014 03 07, 00:56)

Su policistinem kiausidem LH visada buna didesnis, todel daryti OT juolab jautrius - visiskai netikslinga schmoll.gif Juk policistiniu kiausidziu sindromo ir yra pagrindinis pozymis LH/ FSH santykis. (man su tokia diagnoze OT visa cikla vaiduokliavo).
Kitas reikalas jei pastebejote vaisingo tipo gleives apie viduri ciklo, gal but pastojote ir jau OT testas reaguoja i HCG hormona kraujyje, patarciau pasidaryti jautru NT 4u.gif
O su OT testais brokuoti - nebrokuoti, viskas OK, tiesiog Jusu atveju reiketu 30 jautrumo, 20 galbut per jautrus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2014 03 09, 21:48)
metus laiko laikėsi 28 dienų ciklas, o praeitą mėn buvo užsitesęs iki 35 dienų ir testukai buvo suvaiduokliavę ( nt ), bet tai kaip taip vėlai  blink.gif  pas mane šiaip yra policistinės kiaušidės, aš db turiu stebėti ar vyksta ovuliacija, todėl db mokinuosi su jais elgtis. O be to šį ciklą kažkur per vidurį pastebėjau vaisingų išskyrų kūrių jau senai beesu mačiusi... Tai kas čia db  nesuprantu  g.gif
Papildyta:

as irgi turiu policistines kiausides tik pas mane menesines retas svecias tai zinokit irgi OT visa menesi beveik vienodo ryskumo smile.gif tai manau reiketu ne tokiu jautriu smile.gif bt matavimas dar padetu tiksliau pastebet viska manau smile.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2014 03 10, 09:40)
Su policistinem kiausidem LH visada buna didesnis, todel daryti OT juolab jautrius - visiskai netikslinga schmoll.gif  Juk policistiniu kiausidziu sindromo ir yra pagrindinis pozymis LH/ FSH santykis. (man su tokia diagnoze OT visa cikla vaiduokliavo).
Kitas reikalas jei pastebejote vaisingo tipo gleives apie viduri ciklo, gal but pastojote ir jau OT testas reaguoja i HCG hormona kraujyje, patarciau pasidaryti jautru NT 4u.gif
O su OT testais brokuoti - nebrokuoti, viskas OK, tiesiog Jusu atveju reiketu 30 jautrumo, 20 galbut per jautrus 4u.gif

labai teisingai pastebeta smile.gif aciu uz patarimus ir as pasinaudosiu smile.gif reikes isigyti ne tokiu jautriu Ot smile.gif
Atsakyti