Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

QUOTE(kovinė_tapkė @ 2014 03 04, 16:56)
Aš naujokė, nerandu niekaip kad būtų skelbimų tema kur žmonės parduoda ov. Na radau temą, bet ji jau uždaryta. Būčiau labai dėkinga jei įmestumėt nuorodą wink.gif
Vaistinėj brangoka. Gal per suspermamas būtų pigiau. Bet pastebėjau kad vaistinės OV 40 miu, o čia parduoda 20 miu (senoj temoj), ir panašiai.. Tai labai nejautrūs 20, 10 miu, teisingai suprantu? Mano ciklas labai nereguliarus, neai6ku kada kas ir kaip smile.gif

http://www.supermama...?...7095&st=348
Atsakyti
sakykit, o jei aš daryčiau ov testus rytą kažkur apie 4h 15min ir vakare kokia 23h g.gif ar galėčiau pataikyti ant ov bangų? nes man su darbu kitaip neitu daryti, nebent v ieną savaitę iš ryto, o kitą savaitę po pietų daryčiausi nes kiek suprantu reiktu vienu metu daarytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2014 03 02, 20:47)
kalba ėjo, kad su rytiniu reikia nt daryti, bet nesigylinkim db apie tuos nt, man db ov testai galvoj, nes aš nieko nesuprantu  doh.gif  o jei vieną savaitę  daryčiau sakykim kokia 16 h, o kitą savaitę kokia 10 h ryto ov testa, nes pas mane pamaininis darbas aš negalėsiu visą laiką tuo pačiu metu daryti testus, ar man visą laiką darytis 4 ryto  ax.gif nes tik tada man idealiausia palei laiką būtų daryti. Aš irgi bkt matavausi, bet visą laiką matavausi 4 ryto, tai mane tempa vis gazdino nes budavo 35 ir kelios dalys  lotuliukas.gif

siaip,nematau problemu jei darysite kita savaite kitu laiku,tiesiog gal ta diena kai keiciu laika daryciau gal du kartus ir 10 ir 16 val,kad tarpai dideli nebutu 4u.gif
as ir matuodavau anksti ir pirmos fazes temp.buvo tik siek tiek daugiau nei 35 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kovinė_tapkė @ 2014 03 04, 15:56)
Aš naujokė, nerandu niekaip kad būtų skelbimų tema kur žmonės parduoda ov. Na radau temą, bet ji jau uždaryta. Būčiau labai dėkinga jei įmestumėt nuorodą wink.gif
Vaistinėj brangoka. Gal per suspermamas būtų pigiau. Bet pastebėjau kad vaistinės OV 40 miu, o čia parduoda 20 miu (senoj temoj), ir panašiai.. Tai labai nejautrūs 20, 10 miu, teisingai suprantu? Mano ciklas labai nereguliarus, neai6ku kada kas ir kaip smile.gif

atvirksciai, kuo mazesnis skaicius,tuo jautesnis testas 4u.gif optimalu 20 smile.gif
galima nusipikti ir po 1 lt, bet esu ir is cia pirkus
http://testai.eu/pre...-nestumo-testai
Atsakyti
taigi gavau OT ir aišku pabandžiau na norių pažiūrėti kas per daiktas tai yra biggrin.gif
žodžių db yra 23 ciklo diena ir testukas parodė antrą neryškią juostelę, kiek suprantu jei nebūtų buvus banga, tai neturėtų rodyti jokių juostelių ir kiek suprantu tai yra skaitomą kaip neigiamas atsakymas, taip? Tai reiškiasi jau buvo tikriausia pas mane ovuliacija ? g.gif o jei db paimčiau ir pakartočiau poryt testuką ar nedaryti tik po mmm pradėt gadint ax.gif nepykit už durnus klausimėlius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2014 03 05, 00:26)
tdb yra 23 ciklo diena ir testukas parodė antrą neryškią juostelę, kiek suprantu jei nebūtų buvus banga, tai neturėtų rodyti jokių juostelių

Neryški antra juostelė, ypač atliekant testą pirmą kartą ir neturint su kuo lyginti, nereiškia visiškai nieko apart to, kad testas yra neigiamas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 03 05, 19:29)
Neryški antra juostelė, ypač atliekant testą pirmą kartą ir neturint su kuo lyginti, nereiškia visiškai nieko apart to, kad testas yra neigiamas. 4u.gif

aš suprantu, kad jis yra skaitomas neigiamų, bet tiesiog jei nebūtų šį mėnesi ov tai ot nerodytu nieko nium aš taip suprantu , na aš viliuos, kad ji ( ov) buvo smile.gif

Ar yra dar darančių ot?
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2014 03 05, 21:19)
aš suprantu, kad jis yra skaitomas neigiamų, bet tiesiog jei nebūtų šį mėnesi ov tai ot nerodytu nieko nium aš taip suprantu , na aš viliuos, kad ji ( ov) buvo  smile.gif

Ar yra dar darančių ot?

as galiu is savo patirties parasyt ax.gif nzn ar pas mane vyko OV bet testus dariau ir tikrai jie rode du II bet neryskius ir taip beveik visa menesi, tai kazkaip labia sunku atsirinkt smile.gif siaip teigiamu skaitomas kai antra juostele ryskesne buna smile.gif visada pastebekit dar gleives smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 03 06, 00:19)
as galiu is savo patirties parasyt  ax.gif  nzn ar pas mane vyko OV bet testus dariau ir tikrai jie rode du II bet neryskius ir taip beveik visa menesi, tai kazkaip labia sunku atsirinkt smile.gif siaip teigiamu skaitomas kai antra juostele ryskesne buna smile.gif visada pastebekit dar gleives smile.gif

o gal šis mėnuo anuvoliucinis g.gif
Na db bandysiu matysiu, beje šį mėn mačiau buvo gleivių ir užtaikėm nd ax.gif kaip tik tą dieną kai užmačiau nes db kažkaip nėr laiko jau tam mylu daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2014 03 06, 00:39)
o gal šis mėnuo anuvoliucinis  g.gif 
Na db bandysiu matysiu, beje šį mėn mačiau buvo gleivių ir užtaikėm nd  ax.gif  kaip tik tą dieną kai užmačiau nes db kažkaip nėr laiko jau tam mylu daryti  blush2.gif

na matot mano situacija kitokia, pas mane menesiniu po 3-6 menesius nebuna, nes turiu policistines kiausides smile.gif jei sakot matet gleives tai vadinas viskas buvo smile.gif linkiu nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ar gali būt tokia nesamonė, kad ov dar neįvykus, nors TOS vaisingos gleivės jau į pabaigą?? Tika pasidariau OT ir štai ką pamačiau g.gif g.gif g.gif http://www.part.lt/i...646a1867950.jpg
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 03 06, 00:19)
as galiu is savo patirties parasyt  ax.gif  nzn ar pas mane vyko OV bet testus dariau ir tikrai jie rode du II bet neryskius ir taip beveik visa menesi, tai kazkaip labia sunku atsirinkt smile.gif siaip teigiamu skaitomas kai antra juostele ryskesne buna smile.gif visada pastebekit dar gleives smile.gif

Man ir OV testai rodė visą laiką labai neryškias antras juosteles, bet kai pagal skaičiavimą turėjo būt ov, jos šiek tiek paryškėjo 2 dienas. Ir po 10 dienų sulaukiau teigiamo NT. O testai buvo 20 miu. Tai arba as jų nemokėjau padaryt (šiaip daug geriu skysčių) arba jau toks mano organizmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arfineja @ 2014 03 06, 17:21)
Man ir OV testai rodė visą laiką labai neryškias antras juosteles, bet kai pagal skaičiavimą turėjo būt ov, jos šiek tiek paryškėjo 2 dienas. Ir po 10 dienų sulaukiau teigiamo NT. O testai buvo 20 miu. Tai arba as jų nemokėjau padaryt (šiaip daug geriu skysčių) arba jau toks mano organizmas smile.gif

Kazkada jau rasiau savo nuomone apie ov testu jautruma. Isbandziau 25 ir 20miu jautrumo testukus. Su 25miu buvo taip, kad antroji juostele nebuvo labai ryski ir negalejau nustatyti ovuliacijos. Kita cikla naudojau jautresniu 20miu testukus ir aiskiai pamaciau teigiama testa, juostele buvo net ryskesne uz kontroline. Beja as skysciu nedaug vartoju, o pries testuojantis visai 3val. nieko negerdavau
Atsakyti