Šiandieninis ot ryškiai teigiamas tuoj įkelsiu
Va jis
Laba, klausimukas toks iskilo
Zodziu paskutines mmm buvo 08,19, ciklas ziauriai nereguliarus po 38-45 d.
O buna labai velyva, jauciu kad va siom dienom kazkas panasaus i O vyksta, nes simptomukai vis kitokie buna kas menesi, bet po truputi pradedu juos isiminti ir pastebeti. Jei su MB buvo sestadieni, o O simptomus pradejau jausti antradieni/treciadieni, ar yra tikimybe kad kas nors uzkibs, na teorine... ten visi tie hormonu reikalai ir visa kita truputi streikuoja, bet po 3-4 dienu po sekmingos sajungos vis dar galima pastoti?
Zodziu paskutines mmm buvo 08,19, ciklas ziauriai nereguliarus po 38-45 d.
O buna labai velyva, jauciu kad va siom dienom kazkas panasaus i O vyksta, nes simptomukai vis kitokie buna kas menesi, bet po truputi pradedu juos isiminti ir pastebeti. Jei su MB buvo sestadieni, o O simptomus pradejau jausti antradieni/treciadieni, ar yra tikimybe kad kas nors uzkibs, na teorine... ten visi tie hormonu reikalai ir visa kita truputi streikuoja, bet po 3-4 dienu po sekmingos sajungos vis dar galima pastoti?
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 09 12, 11:06)
jauciu kad va siom dienom kazkas panasaus i O vyksta, nes simptomukai vis kitokie buna kas menesi, bet po truputi pradedu juos isiminti ir pastebeti. Jei su MB buvo sestadieni, o O simptomus pradejau jausti antradieni/treciadieni, ar yra tikimybe kad kas nors uzkibs, na teorine... ten visi tie hormonu reikalai ir visa kita truputi streikuoja, bet po 3-4 dienu po sekmingos sajungos vis dar galima pastoti?
Visiškai neaišku apie kokius simptomus kalbi - paprastai moterys pastebi artėjančios O požymius ir tai būna dar gerokai iki O, tokiu atveju šansai pastoti nebuvo dideli. Jei santykiai buvo 3-4 d. iki O, pastoti įmanoma.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 09 12, 12:48)
Visiškai neaišku apie kokius simptomus kalbi - paprastai moterys pastebi artėjančios O požymius ir tai būna dar gerokai iki O, tokiu atveju šansai pastoti nebuvo dideli. Jei santykiai buvo 3-4 d. iki O, pastoti įmanoma.
O simptomus pradejau jausti... parasiau kokius simptomu - O
Jau grazus, teigiamas kokio jautrumo tavo OV testukai?
Mano siandieninis irgi teigiamas Nepamirstam siomis dienomis ND
QUOTE(Saulė7 @ 2013 09 12, 15:33)
Jau grazus, teigiamas kokio jautrumo tavo OV testukai?
Maniškis 20 jautrumas o tavo? dabar 12 c.d. mano kas svarbiausia, kad anie testukai tai vos ne vos vaiduokliavo, dabar va koks gražus ryškus šiandien gali nepavykti myliuko padaryt..bet vakar buvo ir turbūt nebent ryt bus jei viskas ok, tai galiu tikėtis kažko?
Maniškis 20 jautrumas o tavo? dabar 12 c.d. mano kas svarbiausia, kad anie testukai tai vos ne vos vaiduokliavo, dabar va koks gražus ryškus šiandien gali nepavykti myliuko padaryt..bet vakar buvo ir turbūt nebent ryt bus jei viskas ok, tai galiu tikėtis kažko?
As 30miu jautrumo naudoju jautresni man nepatiko del nuolatinio vaiduokliavimo, dabar viskas zymiai aiskiau ir paprasciau man 14cd
Tai zinoma, kuo dazniau myliukus turesit, tuo geriau po teigiamo ov testo dar turit 24-36 val. Taip kad vaisingu ND
QUOTE(Saulė7 @ 2013 09 12, 15:58)
As 30miu jautrumo naudoju jautresni man nepatiko del nuolatinio vaiduokliavimo, dabar viskas zymiai aiskiau ir paprasciau man 14cd
Tai zinoma, kuo dazniau myliukus turesit, tuo geriau po teigiamo ov testo dar turit 24-36 val. Taip kad vaisingu ND
nedėkosiu...tau taip pat vaisingų ND tikiuosi susitikti NT tėmelėje mėnesio pabaigoje
nedėkosiu...tau taip pat vaisingų ND tikiuosi susitikti NT tėmelėje mėnesio pabaigoje
As irgi nedekosiu Kad tavo palinkejimas tiesiai D i ausi
+2013 09 12, 10:44-->
Agoj, šitas jau tikrai teigiamas. Griebk jautį už...... ragų
Tikrai taip Teorinė yra. Bet užtvirtinimas nepakenktų
QUOTE(Linutee @ 2013 09 12, 10:44)
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 09 12, 11:06)
Yra tikimybe kad kas nors uzkibs, na teorine...
QUOTE(Vaterlo @ 2013 09 12, 16:27)
Tik ryt nakti maniskis grizta is komandiryites reiks uzversti visa geraja savaite nebuvo
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 09 13, 13:07)
Tik ryt nakti maniskis grizta is komandiryites reiks uzversti visa geraja savaite nebuvo
Tai jau atsidžiaukit vienas kitu
Lauksim rezultatų