Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

Šiandieninis ot ryškiai teigiamas bigsmile.gif tuoj įkelsiu bigsmile.gif
Va jis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutee :): 12 rugsėjo 2013 - 09:51
Laba, klausimukas toks iskilo ax.gif
Zodziu paskutines mmm buvo 08,19, ciklas ziauriai nereguliarus po 38-45 d. blink.gif
O buna labai velyva, jauciu kad va siom dienom kazkas panasaus i O vyksta, nes simptomukai vis kitokie buna kas menesi, bet po truputi pradedu juos isiminti ir pastebeti. Jei su MB smileysex.gif buvo sestadieni, o O simptomus pradejau jausti antradieni/treciadieni, ar yra tikimybe kad kas nors uzkibs, na teorine... ten visi tie hormonu reikalai ir visa kita truputi streikuoja, bet po 3-4 dienu po sekmingos sajungos biggrin.gif vis dar galima pastoti?
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 09 12, 11:06)
jauciu kad va siom dienom kazkas panasaus i O vyksta, nes simptomukai vis kitokie buna kas menesi, bet po truputi pradedu juos isiminti ir pastebeti. Jei su MB  smileysex.gif buvo sestadieni, o O simptomus pradejau jausti  antradieni/treciadieni, ar yra tikimybe kad kas nors uzkibs, na teorine... ten visi tie hormonu reikalai ir visa kita truputi streikuoja, bet po 3-4 dienu po sekmingos sajungos biggrin.gif  vis dar galima pastoti?

Visiškai neaišku apie kokius simptomus kalbi - paprastai moterys pastebi artėjančios O požymius ir tai būna dar gerokai iki O, tokiu atveju šansai pastoti nebuvo dideli. Jei santykiai buvo 3-4 d. iki O, pastoti įmanoma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 09 12, 12:48)
Visiškai neaišku apie kokius simptomus kalbi - paprastai moterys pastebi artėjančios O požymius ir tai būna dar gerokai iki O, tokiu atveju šansai pastoti nebuvo dideli. Jei santykiai buvo 3-4 d. iki O, pastoti įmanoma. 4u.gif

O simptomus pradejau jausti... parasiau kokius simptomu - O
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balta.Naktis: 12 rugsėjo 2013 - 13:21
Va jis
user posted image

Jau grazus, teigiamas 4u.gif kokio jautrumo tavo OV testukai?
Mano siandieninis irgi teigiamas mirksiukas.gif Nepamirstam siomis dienomis ND blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 09 12, 15:33)
Jau grazus, teigiamas 4u.gif kokio jautrumo tavo OV testukai?
Mano siandieninis irgi teigiamas mirksiukas.gif Nepamirstam siomis dienomis ND blush2.gif  4u.gif

Maniškis 20 jautrumas 4u.gif o tavo? dabar 12 c.d. mano 4u.gif kas svarbiausia, kad anie testukai tai vos ne vos vaiduokliavo, dabar va koks gražus ryškus bigsmile.gif šiandien gali nepavykti myliuko padaryt..bet vakar buvo g.gif ir turbūt nebent ryt bus jei viskas ok, tai galiu tikėtis kažko? blush2.gif
Atsakyti
Maniškis 20 jautrumas 4u.gif o tavo? dabar 12 c.d. mano 4u.gif kas svarbiausia, kad anie testukai tai vos ne vos vaiduokliavo, dabar va koks gražus ryškus bigsmile.gif šiandien gali nepavykti myliuko padaryt..bet vakar buvo g.gif ir turbūt nebent ryt bus jei viskas ok, tai galiu tikėtis kažko? blush2.gif

As 30miu jautrumo naudoju 4u.gif jautresni man nepatiko del nuolatinio vaiduokliavimo, dabar viskas zymiai aiskiau ir paprasciau ax.gif man 14cd 4u.gif
Tai zinoma, kuo dazniau myliukus turesit, tuo geriau mirksiukas.gif po teigiamo ov testo dar turit 24-36 val. Taip kad vaisingu ND wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 09 12, 15:58)
As 30miu jautrumo naudoju 4u.gif jautresni man nepatiko del nuolatinio vaiduokliavimo, dabar viskas zymiai aiskiau ir paprasciau ax.gif man 14cd 4u.gif 
Tai zinoma, kuo dazniau myliukus turesit, tuo geriau mirksiukas.gif po teigiamo ov testo dar turit 24-36 val. Taip kad vaisingu ND wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nedėkosiu...tau taip pat vaisingų ND wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif tikiuosi susitikti NT tėmelėje mėnesio pabaigoje wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif nedėkosiu...tau taip pat vaisingų ND wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif tikiuosi susitikti NT tėmelėje mėnesio pabaigoje wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  nestuke.gif

As irgi nedekosiu blush2.gif 4u.gif blush2.gif Kad tavo palinkejimas tiesiai D i ausi wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2013 09 12, 10:44-->
QUOTE(Linutee smile.gif @ 2013 09 12, 10:44)
Va jis
user posted image

Agoj, šitas jau tikrai teigiamas. Griebk jautį už...... ragų lotuliukas.gif

QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 09 12, 11:06)
Yra tikimybe kad kas nors uzkibs, na teorine...

Tikrai taip wink.gif Teorinė yra. Bet užtvirtinimas nepakenktų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaterlo: 12 rugsėjo 2013 - 16:28
QUOTE(Vaterlo @ 2013 09 12, 16:27)
Agoj, šitas jau tikrai teigiamas. Griebk jautį už...... ragų  lotuliukas.gif
Tikrai taip wink.gif Teorinė yra. Bet užtvirtinimas nepakenktų wink.gif

Tik ryt nakti maniskis grizta is komandiryites reiks uzversti lotuliukas.gif visa geraja savaite nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 09 13, 13:07)
Tik ryt nakti maniskis grizta is komandiryites reiks uzversti  lotuliukas.gif visa geraja savaite nebuvo  ax.gif

Tai jau atsidžiaukit vienas kitu wink.gif
Lauksim rezultatų wink.gif
Atsakyti