Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

Mane domina , kiek laiko turiu galimybe pastoti po skausmo sone(realu,kad 2 paras?). Ovuliacija ivyksta iskart,kai nustoja skaudeti?
Atsakyti
Sveikos,
neseniai pradėjom su MB gamint vaikutį. Pirmą ciklą neužkibo, tai pradėjau OT gadint. Ir jie man visada rodo vienodai neryškią antrą juostelę. Ciklas reguliarus - 26 dienos. Tai kaip ir turėjo 13 - 14 CD OV įvykt. Tai prisiminiau, kad namie yra žaislinis mikroskopas ir seiles pasižiūrėjau. Gražiausi paparčiai thumbup.gif Tai dabar nebesuprantu. Gal pas mane hormonų koncentracija organizme per maža. Testus dariau bent 3 valandas negerus apie 14h. Gal kam panašiai buvo, ar minčių turit kame čia bėda?
Atsakyti
QUOTE(arfineja @ 2014 02 17, 19:59)
Sveikos,
neseniai pradėjom su MB gamint vaikutį. Pirmą ciklą neužkibo, tai pradėjau OT gadint. Ir jie man visada rodo vienodai neryškią antrą juostelę. Ciklas reguliarus - 26 dienos. Tai kaip ir turėjo 13 - 14 CD OV įvykt. Tai prisiminiau, kad namie yra žaislinis mikroskopas ir seiles pasižiūrėjau. Gražiausi paparčiai  thumbup.gif Tai dabar nebesuprantu. Gal pas mane hormonų koncentracija organizme per maža. Testus dariau bent 3 valandas negerus apie 14h. Gal kam panašiai buvo, ar minčių turit kame čia bėda?

Man taip buvo, kita cikla nusipirkau jautresniu testuku ir iskart paryskejima pamaciau 20miu man patikimesni
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 02 17, 21:14)
Man taip buvo, kita cikla nusipirkau jautresniu testuku ir iskart paryskejima pamaciau 20miu man patikimesni

UUU, dėkui smile.gif
O aš net neįsivaizduoju kokio jie pas mane jautrumo verysad.gif Ant pakuotės nerašo, tik high sensitivity. Iš forumietės pirkau, Alice OT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arfineja: 17 vasario 2014 - 23:01
QUOTE(arfineja @ 2014 02 18, 00:00)
UUU, dėkui  smile.gif
O aš net neįsivaizduoju kokio jie pas mane jautrumo  verysad.gif Ant pakuotės nerašo, tik high sensitivity. Iš forumietės pirkau, Alice OT.

Gal paklausinek is tos pacios forumietes, manau zinos kokio jautrumo ot mirksiukas.gif
Atsakyti
o man testukai tokio jautrumo visai nepatiko schmoll.gif labai daug vaiduokliavo doh.gif as naudojau maziau jautresius testukus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, 4u.gif

Aš trumpai tik konsultacijos noriu: perskaičiau visą Jūsų temelę, ir nusprendžiau pati išmėginti OT testukus kai tik susitvarkys mano ciklas.
Norėjau patarimo kiek testukų turėčiau įsigyti pirmai pradžiai ir kokio jautrumo rekomenduotumėt (nors iš Jūsų pašnekesių, sprendžiu jog reikėtų rinktis 20 miu).

Lauksiu Jūsų patarimų ir tada jau skubėsiu į skelbimų skyriuką ieškoti testukų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PELIUTE @ 2014 02 23, 18:49)
Sveikos merginos,  4u.gif

Aš trumpai tik konsultacijos noriu: perskaičiau visą Jūsų temelę, ir nusprendžiau pati išmėginti OT testukus kai tik susitvarkys mano ciklas.
Norėjau patarimo kiek testukų turėčiau įsigyti pirmai pradžiai ir kokio jautrumo rekomenduotumėt (nors iš Jūsų pašnekesių, sprendžiu jog reikėtų rinktis 20 miu).

Lauksiu Jūsų patarimų ir tada jau skubėsiu į skelbimų skyriuką ieškoti testukų.  smile.gif

Man asmeniskai 20 miu patiko labiausiai, o ju sunaudoju vienam ciklui ne daugiau 10, mano ciklas 28 dienos, pradedu matuot nuo kokios 8 CD ir matuoju iki Ov, po jos kai tik pradeda blankt testukai, nebenaudoju ju. Jei ciklas ilgesnis testuku reikes daugiau.

Beje pradedanciosioms daznai siuloma pora ciklu pastebeti nuo iki, t.y. pradeti iskart kai baigiasi mmm ir baigti kai sulaukiama kitu mm, tuomet matysi kuriuo metu vyksta Ov ir kita cikla jau orientuosiesi kada pradeti ir kada baigti naudoti testukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 02 23, 19:17)
Man asmeniskai 20 miu patiko labiausiai, o ju sunaudoju vienam ciklui ne daugiau 10, mano ciklas 28 dienos, pradedu matuot nuo kokios 8 CD ir matuoju iki Ov, po jos kai tik pradeda blankt testukai, nebenaudoju ju. Jei ciklas ilgesnis testuku reikes daugiau.

Beje pradedanciosioms daznai siuloma pora ciklu pastebeti nuo iki, t.y. pradeti iskart kai baigiasi mmm ir baigti kai sulaukiama kitu mm, tuomet matysi kuriuo metu vyksta Ov ir kita cikla jau orientuosiesi kada pradeti ir kada baigti naudoti testukus  4u.gif

Dekoju uz atsakyma.
Na mano ciklas ganetinai ilgas - 33 dieniukes. Manau isigysiu daugiau, nepakenks smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Mes ir nusprendem, kad reikia jau planuoti vaikuti, bet sakykit, kaip man geriau suzinoti kada man ivyksta ovuliacija, kadangi ciklas nereguliarus pasidare kelis menesius veluoja mm po apie+5d, sausio menesi mm turejo buti 10d. neatejo, gyd. israse duphaston, tada sulaukiau mm 28d. gavosi ciklas 43d., dabar vasario mm sulaukiau 27d. kaip suprantu ciklas 30d. kaip apskaiciuoti vaisingas dienas pagal kalendoriu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvija123: 27 vasario 2014 - 10:19
Sveikos, man irgi priliepė stebėti su ov testais ovuliacija savo, bet nieko nesuprantu kokios čia tos juostelės jautrumo yra ir kokios geriausios. Kiek skaitau 20 geriausios yra g.gif O sakykit perkat čia sm iš mamų?
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2014 02 27, 12:12)
Sveikos, man irgi priliepė stebėti su ov testais ovuliacija savo, bet nieko nesuprantu kokios čia tos juostelės jautrumo yra ir kokios geriausios. Kiek skaitau 20 geriausios yra  g.gif  O sakykit perkat čia sm iš mamų?

Pigiausia ir mamų. Internetu iš LT siunčiantis gaunasi beveik dvigubai daugiau už testą, o perkant vaistinėse... gal 5 kartus brangiau.
Atsakyti