Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

QUOTE(Ju.Ge. @ 2014 01 09, 22:24)
ziuresiu kaip rytoj, nes BT nematuoju, o gleives tai itartinos, ne visada jos pas mane aiskiai matosi , retai kada buna visiskai skaidrios, bet kartais buna, o dabar su trupuciu balksvumo, bet panasios i vaisingas, bet ir pilvas jau sufleruoja kad O jau salia, nes maudzia sona, nu nesu taip anksti ovuliacijos turejusi  blink.gif

na visko buna smile.gif pasidaryk rytoj ot ir bus aiskiau, bet siaip jau gana ryskus sitas testas tai artimiausiom dienom turetum sulaukt O smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merginukee: 09 sausio 2014 - 22:44
QUOTE(motiejuss2 @ 2014 01 07, 22:22)

gruodį o pajutau be OT bt matavau.. bet jaučiu kad pagavom ne per O buvau ne vienas ND  biggrin.gif

Na ne per O tai pastoti juk neįmanoma, juk be kiaušialąstės negali būt gyvybės smile.gif. Nepamirškit, kad spermatozoidai puse savaitės išgyvana.

QUOTE(Ju.Ge. @ 2014 01 09, 19:26)
as ir vel pasimetusi su tais testais, keliu nuotrauka  doh.gif
user posted image
kas cia per nesamone, mano ciklas buna apie 25-26d, praeitas buvo tik 23 d, ovuliacija visada budavo 12-13cd, o dabar kas cia? reiskia kad ovuliacija bus  ankstyvesne? bet tada kodel 7 dienos testukas ryskesnis uz 8 d testuka? testai darytivisi tuo paciu paros metu, maziausiai 3 val negerus skysciu. Kas suprantat , paaiskinkit  unsure.gif Aciu  4u.gif

Man tai OT visa savaite teigiami buvo, bet lemtingas toks ryskus buvo, kad net kontrolinė tik vaiduokliu išryškėjo biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ge. @ 2014 01 09, 23:24)

Manau ND butini (kiek atsimenu kaseliu norit 2.gif ) nelaukit pacio piko OV ir nesukit galvos del OT

O man keistas praitas menuo sutrumpejo iki 24d. nors visad 28d. nesuprantu kas cia daros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 01 10, 08:10)
Manau ND butini (kiek atsimenu kaseliu norit  2.gif ) nelaukit pacio piko OV ir nesukit galvos del OT

O man keistas praitas menuo  sutrumpejo iki 24d. nors visad 28d. nesuprantu kas cia daros  doh.gif

drinks_cheers.gif

na vat ir mane nervina tas sutrumpejes ciklas, is vienos puses gerai, nes trumpiau reikia laukti nesekmingo ciklo atveju smile.gif , bet bijau, kad kas negerai nebutu unsure.gif
mano testukas ryte buvo dar ryskesnis, o vakare dar labai ryskus, bet jau blankesnis uz rytini, manau kad rytoj jau issvieses, bet kazkodel nuojauta sako, kad dar ne sis mano sekmingas ciklas unsure.gif
Atsakyti
vistik man si cikla buvo gan ankstyva O, siandien testas jau blanksta.
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ge. @ 2014 01 11, 21:03)
vistik man si cikla buvo gan ankstyva O, siandien testas jau blanksta.

Kokio jautrumo testukus naudojai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 01 11, 20:17)
Kokio jautrumo testukus naudojai? mirksiukas.gif

20 mIU mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ge. @ 2014 01 12, 01:29)

Svarbu, kad ND buvo atlikti ir dabar lieka laukt isvajota II mirksiukas.gif

as naudojau OT 30miu (jie maziau vaiduokliauja) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 01 12, 09:09)
Svarbu, kad ND buvo atlikti ir dabar lieka laukt isvajota II  mirksiukas.gif

as naudojau OT 30miu (jie maziau vaiduokliauja)  mirksiukas.gif

ND atlikti buvo, tik gaudziau gaudziau kad butu bent 2 dienos iki O ( labai kasyciu norim smile.gif ) o Dievulis is mano planu eme ir pasijuoke biggrin.gif
is tiesu tai as tiksliai net nezinau kiek tu mIU yra, nes niekur nerandu parasyta, bet kai pirkau lyg per migla atsimenu kad rase 20 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ge. @ 2014 01 12, 15:34)
ND atlikti buvo, tik gaudziau gaudziau kad butu bent 2 dienos iki O ( labai kasyciu norim  smile.gif  ) o Dievulis is mano planu eme ir pasijuoke  biggrin.gif 
is tiesu tai as tiksliai net nezinau kiek tu mIU yra, nes niekur nerandu parasyta, bet kai pirkau lyg per migla atsimenu kad rase 20  g.gif

Pas mane tai toje vietoje kur galiojimo data, ten ir 20 Miu parasyta, pirkau is testei.eu
Atsakyti
Siandien padariau eksperimenta, iskarto atlikau ir 20 ir 25 Miu testus, mat praeita cikla naudojau maziau jautrius, tia norejau palyginti, na ir tikrai tame 25 miu vistiek matosi ne tokia ryski linija, bet matosi, o praejusi menesi tokiu laiku visai balta buvo, jau ir isskyru po truputi atsiranda, pradedu tiketi, kad sykart O anksciau ateis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 01 12, 14:47)
Pas mane tai toje vietoje kur galiojimo data, ten ir 20 Miu parasyta, pirkau is testei.eu

dar kart paziurejau, nieko nera schmoll.gif as siunciausi is ebay mirksiukas.gif
Atsakyti