Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

QUOTE(Merginukee @ 2013 12 29, 17:22)
na sitas tai aisku smile.gif siandien pirma pasidariau iskart toks kaip ir teigiamas, ziuresim kas toliau bus smile.gif mano ciklas nereguliarus tai sunku suprast kada ji vyksta  ax.gif

O bandėt kitus vaisigumo pažinimo būdus nei "kalendorių" ? Pvz. čia arba čia?
Skirtingai kai kurių išankstiniam įsitikinimui, kaip tik labai tinkamas metodas savo vaisingumui pažinti "nereguliariukėms" (ir kitoms, žinoma). wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 03 sausio 2014 - 18:39
Cia reik kekvienai savo metoda atrasti. Man pav tiksliausiai O parodo BT, bet deja jau po laiko. OT kuriu prisipirkus, tai beveik visada teigiami doh.gif , tai nieko neina suprasti, gal per jautrus. KB gleiviu pas mane is vis nebuna, visada tokios pacios. doh.gif Kaklelio vertint nebandziau, nes man per sudetinga atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2014 01 03, 19:56)
Cia reik kekvienai savo metoda atrasti. Man pav tiksliausiai O parodo BT, bet deja jau po laiko. OT kuriu prisipirkus, tai beveik visada teigiami  doh.gif , tai nieko neina suprasti, gal per jautrus. KB gleiviu pas mane is vis nebuna, visada tokios pacios.  doh.gif  Kaklelio  vertint nebandziau, nes man per sudetinga atrodo.

As kiek ieskojau kaklelio is vis nesugebu rasti doh.gif
Atsakyti
wub.gif

mano Kalėdinis stebūklas

user posted image

caramelcandy ir linutemažute ar Jūs pagavot stebūklingus žirniukus wub.gif kažkuri nepamenu kartu su manim vienodas ciklas ...jau prasideda nestuke.gif sklerozė wub.gif
Atsakyti
Sveikinu ir labai džiaugiuosi wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
fantastika!...
Ir Jūs ir Linutemažutė*** pagavo Kalėdinius stebukliukus wub.gif thumbup.gif
Man šiandien ~11DPO, testas švarut švarutėlis mirksiukas.gif pojučių jokių, lauksiu mmm ir nebesinervuosiu...
Motiejuss2 ar jautėte kažkokius požymius?
Kelintą dpo parodė testukas? 4u.gif
Atsakyti
Ačiūs nuoširdžiai džiaugtis dar neina ... kol nebus pirmo skano nes vartojau vyno per švenets neįtardama nieko...

gruodį o pajutau be OT bt matavau.. bet jaučiu kad pagavom ne per O buvau ne vienas ND biggrin.gif

simptomai: pykinimas ryte ir belekada kai maistas patenka burnon, apetitas buvo žveriškas pora dienų vakarais tačiau šiandien jau visai nenoriu valgyt tik salotos laba traukia, riešutai ir viskas kas sūru "vartoju" per daug druskos blush2.gif , mieguistumas, pastovus pilvo maudimas, bezdėjiams tai išvis baisuma greit mb mane iškraustys doh.gif pakietėjo viduriukai, galvos skausmas, jautrumas, nervingumas, strėnų skausmas ammm visas paketas simptomų...
svarbiausia kad pajutau simptomus pries sav bet viską nurašydavau pms bijojau tikėti, kad gal gpavyko doh.gif pirmas nt vėluojant mm 33cd na dpo speju 19 g.gif

laikau už tave kumštukus kadangi ir pati vėlai tepamačiau teigiamą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuss2 @ 2014 01 07, 22:22)
Ačiūs nuoširdžiai džiaugtis dar neina ... kol nebus pirmo skano nes vartojau vyno per švenets neįtardama nieko...

Sveikinimai dideliausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as ir vel pasimetusi su tais testais, keliu nuotrauka doh.gif
user posted image
kas cia per nesamone, mano ciklas buna apie 25-26d, praeitas buvo tik 23 d, ovuliacija visada budavo 12-13cd, o dabar kas cia? reiskia kad ovuliacija bus ankstyvesne? bet tada kodel 7 dienos testukas ryskesnis uz 8 d testuka? testai darytivisi tuo paciu paros metu, maziausiai 3 val negerus skysciu. Kas suprantat , paaiskinkit unsure.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ge. @ 2014 01 09, 19:26)
as ir vel pasimetusi su tais testais, keliu nuotrauka  doh.gif
kas cia per nesamone, mano ciklas buna apie 25-26d, praeitas buvo tik 23 d, ovuliacija visada budavo 12-13cd, o dabar kas cia? reiskia kad ovuliacija bus  ankstyvesne? bet tada kodel 7 dienos testukas ryskesnis uz 8 d testuka? testai darytivisi tuo paciu paros metu, maziausiai 3 val negerus skysciu. Kas suprantat , paaiskinkit  unsure.gif Aciu  4u.gif

na labia daug itakos turi vartoti skysciai per diena, aisku sako 3 valandos iki ot darymo smile.gif bet is esmes pirmi du testai atkrenta kaip neigiami tai jie ir nevertinami smile.gif siulyciau toliau daryt testus ir stebet kaip ryskeja juostele ir kada pradeda blankti, tada jau bus galima nuspet smile.gif na as taip manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 01 09, 19:45)
na labia daug itakos turi vartoti skysciai per diena, aisku sako 3 valandos iki ot darymo smile.gif bet is esmes pirmi du testai atkrenta kaip neigiami tai jie ir nevertinami smile.gif siulyciau toliau daryt testus ir stebet kaip ryskeja juostele ir kada pradeda blankti, tada jau bus galima nuspet smile.gif na as taip manau smile.gif

kad pirmieji neigiami tai faktas, bet net nesitikejau, kad siandien taip greit isryskes, juo labiau, kad siandien diena tikrai nemazai geriau vandens, ziuresiu ka rytoj rodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ge. @ 2014 01 09, 20:55)
kad pirmieji neigiami tai faktas, bet net nesitikejau, kad siandien taip greit isryskes, juo labiau, kad siandien diena tikrai nemazai geriau vandens, ziuresiu ka rytoj rodys  g.gif

ziurekit ka rytoj rodys, gal dar ryskesnis bus smile.gif jei stebit save ir kitais budais, kaip bt ar gleivem tai turetu but aiskiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 01 09, 21:06)
ziurekit ka rytoj rodys, gal dar ryskesnis bus smile.gif jei stebit save ir kitais budais, kaip bt ar gleivem tai turetu but aiskiau smile.gif

ziuresiu kaip rytoj, nes BT nematuoju, o gleives tai itartinos, ne visada jos pas mane aiskiai matosi , retai kada buna visiskai skaidrios, bet kartais buna, o dabar su trupuciu balksvumo, bet panasios i vaisingas, bet ir pilvas jau sufleruoja kad O jau salia, nes maudzia sona, nu nesu taip anksti ovuliacijos turejusi blink.gif
Atsakyti