Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

OT testukus būtina daryti kasdien mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 29, 17:13)
OT testukus būtina daryti kasdien  mirksiukas.gif

na sitas tai aisku smile.gif siandien pirma pasidariau iskart toks kaip ir teigiamas, ziuresim kas toliau bus smile.gif mano ciklas nereguliarus tai sunku suprast kada ji vyksta ax.gif
Atsakyti
Ateinu patarimo. Man tai pirmas bandymas su ovuliaciniais testukais, ar tai galėjo būti ovuliacija?
user posted image
Jei taip, ar galėjom pagauti gandrą 26 ciklo dieną? blush2.gif
Atsakyti
Neiseina priartinti, tai nematau kokiom cia CD matuota. Bet mano nuomone visi sie testai neigiami. Jus matavote 25,26, 27? Jei taip tai truksta duomenu (ankstesniu matavimu), greiciausiai kad OV buvo kazkada anksciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 01 sausio 2014 - 17:41
Na, anksčiau matuoti neturėjau galimybės ax.gif testukus gavau vėlokai. Matavau 25,26,27,28 CD. Tikriausiai belieka kantriai laukti ciklo (ne)pabaigos
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2014 01 01, 18:20)
Na, anksčiau matuoti neturėjau galimybės  ax.gif testukus gavau vėlokai. Matavau 25,26,27,28 CD. Tikriausiai belieka kantriai laukti ciklo (ne)pabaigos

Kad butu galima nustatyti banga, reik pradet testuotis pries o ir baigti po o, kad matytusi banga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 01 sausio 2014 - 21:41
QUOTE(visai_nauja @ 2014 01 01, 19:20)
Na, anksčiau matuoti neturėjau galimybės  ax.gif testukus gavau vėlokai. Matavau 25,26,27,28 CD. Tikriausiai belieka kantriai laukti ciklo (ne)pabaigos

O kiek trunka jūsų ciklas?
Atsakyti
Paskutinis buvo 39 d., ciklas prieš tai 29 d.
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2014 01 02, 20:51)
Paskutinis buvo 39 d., ciklas prieš tai 29 d.

Tai ovuliacija buvo tikriausiai jau įvykusi mirksiukas.gif
Visada sakau, kad pirmą kartą moterims, ypač kai ciklas nereguliarus, vertėtų pradėti gadinti testukus iškart pasibaigus mėnesinėms ir tęsti, kol išvys ryškias dvi juosteles. O kitą mėnesį jau bus viskas aiškiau ir testukų reikės per pus mažiau, kad pagauti Ov 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2014 01 03, 12:03)
Tai ovuliacija buvo tikriausiai jau įvykusi  mirksiukas.gif
Visada sakau, kad pirmą kartą moterims, ypač kai ciklas nereguliarus, vertėtų pradėti gadinti testukus iškart pasibaigus mėnesinėms ir tęsti, kol išvys ryškias dvi juosteles. O kitą mėnesį jau bus viskas aiškiau ir testukų reikės per pus mažiau, kad pagauti Ov  4u.gif

Na nuo pradzios neverta, bet atsizvelgti i tai kokio ilgio trumpiausi ciklai buna. Jei nebuna trumpesniu nei 28d, tai nuo kokios 10 dienos.
Atsakyti
Bet reikia nepamiršti, kad būna išimčių, kai ov įvyksta ne pagal vadovėlį biggrin.gif mirksiukas.gif Na bet taip, pritariu, nuo kokios 8-10 CD, jei tikrai ciklai tokie nereguliarūs, kaip kartais ir pas mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2014 01 03, 16:16)
Bet reikia nepamiršti, kad būna išimčių, kai ov įvyksta ne pagal vadovėlį  biggrin.gif  mirksiukas.gif Na bet taip, pritariu, nuo kokios 8-10 CD, jei tikrai ciklai tokie nereguliarūs, kaip kartais ir pas mane  4u.gif

Supratau, ačiū už patarimus 4u.gif Jei nebus II pagaliukų, kitą ciklą taip ir padarysiu.
Atsakyti