As kiek ziuriu, tai pas mane 3 dienas vienodai ryskus, tik ketvieta siek tiek blankesnis
Sveikos
Mes savo dukrytei nusprendem kviesti broliuka arba sesute. Nesisaugom jau nuo vasaros galo, bet ash dar nesergu menesinem, nes intensyviai maitinu musu mazyle. Shi menesi pajutau shiokius skausmus shonuose ir pamaniau, kad gal pagaliau ovuliacija vyksta. Ishsitraukiau savo OT, kuriu dar turejau likusiu nuo dukruzes planavimu ir jis parode dvi ryshkias juosteles. Atsiradusioji buvo ryshkesne uz kontroline. Visa tai vyko 18 d. Siandien wc radau kraujo ant tualetinio popieriaus. Turbut dar per anksti implantaciniam tepimui? Jauciu reikia palaukti ilgiau, gal siandien susirgsiu menesinem, bet tada labai keista, kad OT buvo toks ryshkus...
SOS ! Jei uzvakar vakare testas buvo vienodai ryskus, vakar ryte buvo ryskesnis uz kontroline, vakare jau buvo daug sviesesnis, siandien ryte jau irgi neigiamas, tai reiskia kad. ovuliacija ivyko vakar ??? Aciu
QUOTE(Ju.Ge. @ 2013 12 22, 14:16)
SOS ! Jei uzvakar vakare testas buvo vienodai ryskus, vakar ryte buvo ryskesnis uz kontroline, vakare jau buvo daug sviesesnis, siandien ryte jau irgi neigiamas, tai reiskia kad. ovuliacija ivyko vakar ??? Aciu
Ovuluacija vyksta ne iskart kai testukas teigiamas buna, o po 12-48val. Manau, kad tiksliai sunku pasakyt kuria diena ovuliacija vyksta
QUOTE(Meskutne @ 2013 12 22, 15:09)
Ovuluacija vyksta ne iskart kai testukas teigiamas buna, o po 12-48val. Manau, kad tiksliai sunku pasakyt kuria diena ovuliacija vyksta
ta tai as zinau, bet vat mane suglumino, kad ryte testas buvo labai ryskiai teigiamas, o vakare jau ryskiai neigiamas
QUOTE(Ju.Ge. @ 2013 12 22, 16:17)
ta tai as zinau, bet vat mane suglumino, kad ryte testas buvo labai ryskiai teigiamas, o vakare jau ryskiai neigiamas
butini ND ir nesukit galvos
Papildyta:
QUOTE(Liusile @ 2013 12 22, 12:04)
Sveikos
gal skausmai buvo, kad ilga laika nebuvo mmm ir jau laikas jom
kiek zinau jei maitinat ir pienuko dar daug yra tuomet pastoti tikimybe labai maza
Sekmes planuojant
QUOTE(agne_vvr @ 2013 12 22, 15:43)
butini ND ir nesukit galvos
tai kad ND negalim atlikti, MB serga, vaistus geria, bet viltis juk dur.... motina jei O jau ivyko tada kada galvoju, tai yra labai mazai, bet yra vilties, kad pries tai atliktas ND galejo buti veiksmingas
QUOTE(agne_vvr @ 2013 12 22, 15:43)
kiek zinau jei maitinat ir pienuko dar daug yra tuomet pastoti tikimybe labai maza
Sekmes planuojant
Sekmes planuojant
MMM dazniausiai buna po O, o jei O vykta tai tikimybe pastoti yra ir ne maza, nesvarbu kad maitina (daugumai maitinanciu tiesiog nebuna nei O nei mmm). Siaip moterim is savo patirties patarciau aklai nepasitiket tais OT, nes man tai dauguma atveju rode nesamones. Manau, jei hormonine sistema ideali, ir teigiamas OT sutampa su BT tai pasikliaut galima, bet ir tai nuo paros laiko isgertu skyscu ir panasiai labai priklauo rezultatai. O tarkim maitinmanciai, kai ciklas neatsistates, tai irgi gali nesamones rodyt, nes dar negryzes organizmas i senas vezes.
QUOTE(agne_vvr @ 2013 12 22, 13:43)
Sekmes planuojant
Sekmes planuojant
Skausmai tai tikrai galėjo būti dėl mėnesinių, bet mane suglumino teigiamas OT. O maitinant pastoti tikimybė ne tokia jau ir maža
Vicious L, jaučiu tikrai nereikia pasitikėti OT. Testą pasidariau tik dėl to, kad pirmą kartą po tiek laiko man kilo įtarimas, kad vyksta ovuliacija [tempimas pilvo apačioj, išskyros]. Tikėjausi kitą mėnesį sulaukti arba mėnesinių arba teigiamo NT, bet mėnesinės aplankė po kelių dienų
Beje, kai planavom dukružę tai su OT žaidžiau tris mėnesius ir pastojau tą mėnesį kai OT buvo teigiamas. Prieš tai iš vis nebuvau sulaukus dviejų brūkšnelių.
QUOTE(Merginukee @ 2013 12 29, 17:31)
ateinu pasikonsultuoti mano nereguliarus ciklas, pasidariau OT, kaip manot ar galima uzskaityt kaip teigiama? ryt poryt vel darysiu
Panasu i teigiama, bet kol nepasidarysi rytoj, nieko negali zinot, pvz man mano akimis 3 dienas vienodo ryskumo dvi linijos buvo, o tik nuo 4 dienos blankt pradejo
QUOTE(Meskutne @ 2013 12 29, 16:47)
Panasu i teigiama, bet kol nepasidarysi rytoj, nieko negali zinot, pvz man mano akimis 3 dienas vienodo ryskumo dvi linijos buvo, o tik nuo 4 dienos blankt pradejo
na reikes tada kasdien daryt, tada bus galima kazka sprest