Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 17, 00:27)
Sako tau testai rodo tik tai,kad užkyla to hormono kiekis šlapime ir kad turėtų įprastai įvykti ovuliacija,tačiau ji neįvyksta,o to su testais nepamatysi.

drinks_cheers.gif Ar ovuliacija įvyksta, parodytų BKT. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 12 17, 20:49)
O man per kucias II  thumbup.gif

Labai smagu butu per sventes II pamatyti, to ir linkiu jums abiems.

O as nuo sausio planuosiu, bet jau si men pradejau testukus bandyti ir labai nustebau, kad jie man neryskeja taip kaip turetu vos matomi vaiduokliukai tik atsirado, nors ir skysciu pries tai nevartoju. Buvau pas giniu, tai sake, kad ovuliacija jau ivyko, bet testukai tokie blankus, kazi kodel taip g.gif
Atsakyti

! 
Merginos, kavas gerkite ir pokalbius ne į temą perkelkite į "Planuojančių pašnekesius". Ši tema yra skirta pokalbiams apie ovuliacinius testus, jų rezultatų vertinimus, o ne apie tai, kas pas kokią gydytoją lankėsi, mėnesinių laukia/nelaukia ir pan.

Ačiū.
Atsakyti
Sveikos mergaitės, kreipiuosi ir šioje temukėje į Jus pagalbos ir patarimo ko aš galiu tikėtis.... smile.gif Su vyru turėjome lytinius santykius 12.14 - tai yra 10-ta ciklo diena(jei dienas pradedam skaičiuoti po mmm). Kitos mmm turėtų prasidėti 01.03. Ovuliacija pagal mano skaičiavimus, ką radau pas jus turėtų būti kaip tik sekančią dieną - 12.15. Tad noriu pasitikslinti - tai mano nevaisingos dienos? Ar gali būti, jog galiu pastoti?

Sorry, jei klausimas nuskambės kvailai - bet su pirmais bernužėliais labai lengvai pastojau - nereikėjo jokių skaičiavimų, tad esu žalia šioje srityje. O šventės ant nosies, Kelialapį į Druskininkus turiu - noriu žinoti ką galiu sau leisti ir ko ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2013 12 18, 16:36)
Sveikos mergaitės, kreipiuosi ir šioje temukėje į Jus pagalbos ir patarimo ko aš galiu tikėtis.... smile.gif Su vyru turėjome lytinius santykius 12.14 - tai yra 10-ta ciklo diena(jei dienas pradedam skaičiuoti po mmm). Kitos mmm turėtų prasidėti 01.03. Ovuliacija pagal mano skaičiavimus, ką radau pas jus turėtų būti kaip tik sekančią dieną - 12.15. Tad noriu pasitikslinti - tai mano nevaisingos dienos? Ar gali būti, jog galiu pastoti?

Sorry, jei klausimas nuskambės kvailai - bet su pirmais bernužėliais labai lengvai pastojau - nereikėjo jokių skaičiavimų, tad esu žalia šioje srityje. O šventės ant nosies, Kelialapį į Druskininkus turiu - noriu žinoti ką galiu sau leisti ir ko ne ax.gif

Na jei tavo ciklas 29 dienos ( jei teisingai suskaiciavau), tai 10 cd dar ankstoka ovuliacijai, ji vyksta mazdaug 10-16 dienu pries mm, tai mazdaug 15-20 ciklo diena, aisku visko gali gali buti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2013 12 18, 20:31)
Na jei tavo ciklas 29 dienos ( jei teisingai suskaiciavau), tai 10 cd dar ankstoka ovuliacijai,  ji vyksta mazdaug 10-16 dienu pries mm, tai mazdaug 15-20 ciklo diena, aisku visko gali gali buti  wub.gif

Tai kaip suprantu, dukrytės nelabai turėčiau tikėtis :-D Nors..kai pagalvoju jog su bernužėliais besisaugodama pastojau, tai....dar turiu vilties ;-)
Atsakyti
Merginos, kas jau isanalizavusios nuo -iki tuos testukus? As dar tik antras menuo su jais zaidziu, jei praeita cikla pries pat O testine juostele buvo kiek ryskesne uz kontroline, tai ir si cikla laukti to paties, ar beveik vienodo ( na gal 1procenteliu sviesesne) ryskumo juosteles jau reiskia, kad O bus tuoj tuoj, g.gif
Atsakyti
Ikeliu parodyti kaip ryskeja, mano ov testukai
user posted image
Tik as visalaika galvodavau, kad ovuliacija vyksta 15 cd, o testukas tik 17 diena pradejo antra juostele normaliai rodyt, ir dar keista kad ginius 15cd mane apziurejo su echo ir sake kad ovuliacija turetu but ivykus, bet jei tiket testukais, tai ji tik dabar vyksta. Kuom dabar tiket? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2013 12 19, 19:01)
Ikeliu parodyti kaip ryskeja, mano ov testukai
Tik as visalaika galvodavau, kad ovuliacija vyksta 15 cd, o testukas tik 17 diena pradejo antra juostele normaliai rodyt, ir dar keista kad ginius  15cd mane apziurejo su echo ir sake  kad ovuliacija turetu but ivykus, bet jei tiket testukais, tai ji tik dabar vyksta. Kuom dabar tiket?  doh.gif

Pas ginę lankiausi 16CD ir ji man sakė, jog O jau įvykusi, bet OT parodė II tik 18CD. Tikiu OT, nes pagal juos atitinka mano ciklo ilgis.
Atsakyti
Kiek dienu testukas gali rodyti teigiama rezultata, o nuo kada blankt pradeda? Pasidalinkit savo patirtim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2013 12 21, 18:47)

man tik viena diena buvo II
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2013 12 21, 18:47)
Kiek dienu testukas gali rodyti teigiama rezultata, o nuo kada blankt pradeda?

Ryškėja kelias dienas ir ima blankti, blanksta vėl kelias dieneles. Išsirenku kuris testukas buvo iš visų ryškiausias.

Motiejuss ar planuojate? 4u.gif
Atsakyti