Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 12 12, 13:57)
1. ...48 val. iki O, kai OT tampa teigiamas, daugeliui porų jau yra šaukštai popiet...

2. ...Pakilus BKT nevaisingoji ciklo fazė prasideda irgi ne iškart (tik 3-4-os dienos vakarą) - iki tol pastoti žinoma įmanoma...

1. Pirmą kartą girdžiu tokį teiginį g.gif
2. BKT juk pakyla po O? Ar aš maišau kažką? Rašėt, jog po teigiamo OT šaukštai po pietų, bet pakilus BKT pastoti įmanoma g.gif

Kiekvienos ciklas individualus. Netgi tai pačiai moteriai ciklas nuo ciklo gali skirtis. Bendrų taisyklių taikyti visoms 100% užtikrinimu tikrai negalima.

P.S. Be to visi vaisingumo stebėjimai tikrai sekina ir neleidžia atsipalaiduoti.
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2013 12 12, 14:34)
1. Pirmą kartą girdžiu tokį teiginį g.gif

Tikrai? unsure.gif Vaisingoji fazė prasideda gerokai anksčiau nei 48 val. iki O, todėl porai, kuri nenori pastoti, OT metodas nėra tinkamas.
Papildyta:
Kiekvienos ciklas individualus. Netgi tai pačiai moteriai ciklas nuo ciklo gali skirtis. Bendrų taisyklių taikyti visoms 100% užtikrinimu tikrai negalima.

Labai norint ginčytis galima ir dėl Žemės traukos dėsnio, tik ar verta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 12 12, 15:08)
Tikrai? unsure.gif Vaisingoji fazė prasideda gerokai anksčiau nei 48 val. iki O

Su tuo sutinku mirksiukas.gif matyt būsiu netaip supratusi ankstesnį jūsų postą biggrin.gif
Atsakyti
P.S. Be to visi vaisingumo stebėjimai tikrai sekina ir neleidžia atsipalaiduoti.

O toks pusiau stebėjimas, kai seki seki OT, o jokio patvirtinimo, jog O įvyko, vis tiek nėra - nesekina? g.gif Iš tiesų yra liūdna (sakau be jokios pašaipos), kad rodos dedate tiek pastangų dėl savo svajonės, o rezultate - ai, moteris vis tiek gi vaisinga visą ciklą... angel_sadangel.gif Tai vyras vaisingas nuolat, o moteris - anaiptol. Ir tokių cūdų, kaip O kas savaitę ar poovuliacinės fazės pabaigoje, irgi nebūna ir būti negali. Tikiu ir nuoširdžiai linkiu, kad daugelis anksčiau ar vėliau gandrus prisikviesite, bet jei jau teko prisiliesti prie vaisingumo pažinimo, taip norėtųsi, kad bent jau savo draugėms tokių mitų nebeplatintumėte...
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 12 12, 15:28)
O toks pusiau stebėjimas, kai seki seki OT, o jokio patvirtinimo, jog O įvyko, vis tiek nėra - nesekina?

Nesekina schmoll.gif O kas gali pilnai patvirtint, kad Ov tikrai įvyko? Išskyros, OT, BKT, gimdos kaklelis, savijauta, gal ir kt. taip pat ne visada pasako tiesą, kartais vienas kitą paneigia. Man asmeniškai visą tai sekti yra darbas.
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2013 12 12, 15:46)
O kas gali pilnai patvirtint, kad Ov tikrai įvyko? Išskyros, OT, BKT, gimdos kaklelis, savijauta, gal ir kt. taip pat ne visada pasako tiesą, kartais vienas kitą paneigia.

Patvirtina BKT. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 12 12, 16:25)
Patvirtina BKT. 4u.gif

Mano ciklas 32d. Šiandien man 23CD ir tik šiandien pakilo mano BKT iki 37.0 (iki šiol laikėsi 36.2-36.4). OT 18CD parodė II. Tai kada įvyko mano O? g.gif B e to, jei sakot, jog po BKT pakilimo 3-4 dienas galima pastoti, per mmm galima pastoti, iškart po mmm taip pat galima, tai grįžtam prie to, jog beveik visą ciklą yra tikimybė pastot (tik 5 dienos nevaisingos thumbup.gif ) mirksiukas.gif Jei kuri kita SM narė aprašytų savo situaciją, tai gal pamatytume, jog ir prieš pat (slidus žodis) mmm yra tikimybė, jog "užkibs" mirksiukas.gif
Visada yra tikimybė, tik ji skirtinga. Tam ir naudoju OT, kad žinočiau kada ji didžiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandddra: 12 gruodžio 2013 - 16:13
kaip keista cia man si men. g.gif (praitas ciklas buvo 28d. tai OV turetu buti 15 d., bet nera jokiu kazkokiu pazymiu )
Sian jau 15 CD o testukas OT nieko nerodo dar 12-13d. vaiduokliavo g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Paskutinės mm buvo lapkričio berods 15 d , ciklas tai 28 tai 30 kelios d pastaruoju metu. Na, bet jau galvojau, kad ovuliacija buvo nes pagal gleives skirdavau maždaug. wub.gif buvo apie 6 d prieš turėjusias būti mm, 4 d po wub.gif pateplioji šviesiai rausvomis išskyromis,galvojau, kad prasideda mm anksčiau, tačiau taip jų ir nesulaukiau dar. Aj, tiesa. Dar dariausi OT kitą dieną po wub.gif ir jis nebuvo visiškai teigiamas bet testinė juostelė gan ryški. Tai kirba tokia mintis, kad gal ovuliacija buvo taip gerokai vėliau, o tos gleivės [irmą kartą tik apgavo? schmoll.gif ir ką tada reiškė tas patepliojimas ;/
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2013 12 12, 17:07)
1. Mano ciklas 32d. Šiandien man 23CD ir tik šiandien pakilo mano BKT iki 37.0 (iki šiol laikėsi 36.2-36.4). OT 18CD parodė II. Tai kada įvyko mano O?  g.gif

2. B e to, jei sakot, jog po BKT pakilimo 3-4 dienas galima pastoti, per mmm galima pastoti, iškart po mmm taip pat galima, tai grįžtam prie to, jog beveik visą ciklą yra tikimybė pastot (tik 5 dienos nevaisingos  thumbup.gif ) mirksiukas.gif

1. Ovuliacijos dieną tiksliai pasakyti galima tik stebint ultragarsu (ne kai gydytojas pasako, kad mato bręstantį folikulą ir jo manymu O bus po 5 dienų, o kai stebi kasdien ir vieną dieną tą folikulą dar mato, kitą - jau nebe). Vaisingumo pažinimo metodai leidžia nustatyti vaisingosios fazės ribas (tai aktualiau pastoti nenorinčioms poroms) ir maksimaliai vaisingą jos dalį (aktualu siekiant pastoti), bet ne O dieną. Moksliškai įrodyta, kad didžiausia tikimybė pastoti lytinius santykius turint ne per pačią O, bet 2-1 d. iki jos, taip kad ne pačią O ir tikslingiausia "gaudyti". O konkrečią Tavo situaciją galėčiau komentuoti tik matydama tvarkingai sužymėtus visus duomenis (visų pirma - bent jau grafiką) ir žinodama, ką ir kaip iš tiesų stebėjai.

2. Jei bandome visas moteris užtempti ant vieno kurpaliaus, tai žinoma (nėra ko kalbėti ir apie tas 5 dienas, jei moteris naudojasi tik kelendoriuku), bet kai yra konkreti savo vaisingumo požymius nuosekliai besižyminti moteris ir konkreti situacija, galima žymiai tiksliau apibrėžti būtent jos vaisingąją fazę, nesibaiminant, kad nutiks kaip draugei ar kaimynei, kurios neva kaip tik taip ir "prisiplanavo". Tam ir yra natūralaus šeimos planavimo mokytojai, kursai, vadovėliai. Tai ne aukštoji matematika, bet taip pat reikalauja konkrečių žinių, o ne intuicijos ir nuogirdų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 13 gruodžio 2013 - 12:09
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 12 14, 10:42)

na idomu, visi ciklai budavo reguliarus 27 d. praitas ciklas 28d. uztruko (net skausmingas pasakyciau, ko niekad nebuna g.gif ) Tai maniau ir OV uztruko ne 14 d. bus o 15d. , bet ir 15d. niegiamas OT g.gif jau sugadinau paskutini, daugiau nepirksiu. ND atlikinejam kasdiena ir labai tikiuos per sventes isvysti II ax.gif

linutemazute*** ar pagadinai NT? ir kaip motiejuss2 sekas?
Atsakyti
na prisiduodu smile.gif siandien jau pradejau testuku naudojima , 8 cd testukas visikai neigiamas smile.gif ciklas 25-26d, praeita cikla testukas isryskejo iki teigiamo 12 cd. ziuresim, kaip bus dabar g.gif tik vat esu trecia men be spirales, pirma men saves nesekiau, tai nieko ir nepamenu, o praeita jau stebejau save ir savaite po mmm pradejo ziauriai skaudeti krutine, o dabar nieko,visiskai schmoll.gif bijau kad nebutu prarastas ciklas be O g.gif
Atsakyti