Kaip šįryt ramu čia
Sveikos
aš su klausimuku mergaitės ar kuriai yr buvęs pastojimas likus 1-2 dienom iki mm
sniego angelas
aš su klausimuku mergaitės ar kuriai yr buvęs pastojimas likus 1-2 dienom iki mm
sniego angelas
QUOTE(agne_vvr @ 2013 12 11, 11:10)
Manau kad nieko... jei tik gerkle be tempos
Papildyta:
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 12 11, 12:29)
Sveikos
sniego angelas
sniego angelas
Man ne, bet žinau nemažai tokių atvejų. .. o tau gal kilo koks įtariamas?
30CD paišdykavom ,31 pradejo tepliot ...šiandien jau 7 cd o man vis bėga kažkas glitniai šviesiai rudai ir vakar taip , jaučiuosi keistai nekaip , nulis jėgų, vakar vos nevėmiau , galva sukasi kai tik vaikštau , miego noriu ..gal kokia implantacija net nežinau ką galvot o gal kokią ligą turiu slogos ir nieko neturiu ...
neturiu nt po ranka ir jie toli nuo manęs....
su pirmu vaikuliu tai pastojau iškart po mm tą gerai žinau
antras ,trečias suplanuoti OT pagalba
gal gali trumpai nupasakot tuos atvejus linutemazute***
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 12 11, 13:41)
30CD paišdykavom ,31 pradejo tepliot ...šiandien jau 7 cd o man vis bėga kažkas glitniai šviesiai rudai ir vakar taip , jaučiuosi keistai nekaip , nulis jėgų, vakar vos nevėmiau , galva sukasi kai tik vaikštau , miego noriu ..gal kokia implantacija net nežinau ką galvot o gal kokią ligą turiu slogos ir nieko neturiu ...
Kad pastot galima prieš pat mmm tai čia faktas, tik kad tikimybė mažesnė Mano viena draugė prieš kelis metus pastojo prieš pat mmm, ( jie neplanavo vaikų ir saugodavosi. Nepasisaugojo tik 1-2 d. Prieš mmm). bet jai tos pirmos mmm buvo įprastos Tad jinai apie nėštumą sužinojo tik dar sekantį ciklą
bet tau jei toks tepliojimas gal čia kokia velyva implantacija vyksta. .. oooj tikiu ir įsivaizduoju kiek minčių sukasi galvoj. Na reiks palaukt dar pora dienelių , Linkiu tau didžiausios kantrybės
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 12 12, 10:03)
Kad pastot galima prieš pat mmm tai čia faktas
QUOTE(lauryna @ 2013 12 12, 10:15)
As uzsienio forumuose skaiciau , kad daug moteru pastoja pora dienu pries mmm ir pora dienu po. Cia jau kaip dievas duos.
Liūdna skaityti tokias nesąmones. Dar suprantama, kai taip samprotauja žmonės, apie mėnesinių ciklą kažką viena ausimi tenugirdę mokyklos suole, bet gi jūs tuo lyg ir labiau domitės , nėštumą štai intensyviai planuojate, OT "gadinate" (aš tokio žodžio nevartočiau, bet gal jis iš tiesų tinkamiausias, jei tai daroma be jokio supratimo )...
Neįmanoma pastoti prieš pat mėnesines - tai absoliutaus (100 proc.) nevaisingumo ciklo fazė. Jei moteris pastojo neva prieš pat mėnesines, tai faktas yra, jog iki tų mėnesinių dar buvo toli, bet moteris vadovavosi tik kalendoriniais skaičiavimais ir nesuprato, kad ciklas nestandartinis.
Jei tam, kad žinotumėte, kada bus mmm, užtenka kalendorėlio, tai tuo labiau jo turėtų užtekti ir tam, kad žinotumėte, kada bus ovuliacija. Tik lieka mįslė, kam jūs visgi naudojate tuos OT - vien dėl psichologinio aspekto?
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 12 12, 10:38)
Liūdna skaityti tokias nesąmones. , OT "gadinate" (aš tokio žodžio nevartočiau, bet gal jis iš tiesų tinkamiausias, jei tai daroma be jokio supratimo )...
O man liūdna skaityti jūsų postus
Ovuliacijos testai. Tiksliausias vaisingų dienų skaičiavimo metodas ovuliacijos testai (šie testai puikiai tinka ir natūraliai kontracepcijai). Ovuliacijos laikas ne visada būna pastovus, ir ne visada ciklo viduryje. Kartais būna kazuistinių situacijų, kai ovuliacija įvyksta iškart po mėnesinių ar tuoj prieš kitas mėnesines. Norint pastoti, reikėtų taikyti būtent tą parą, kai vyksta ovuliacija. ( būtent taip ir nutiko mano draugei, kurios atvejį aprašiau aukščiau).
Tai sakyčiau tas jūsų 100 proc. Garantas be jokio pagrindo
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 12 12, 12:27)
O man liūdna skaityti jūsų postus
Ovuliacijos testai. Tiksliausias vaisingų dienų skaičiavimo metodas ovuliacijos testai (šie testai puikiai tinka ir natūraliai kontracepcijai). Ovuliacijos laikas ne visada būna pastovus, ir ne visada ciklo viduryje. Kartais būna kazuistinių situacijų, kai ovuliacija įvyksta iškart po mėnesinių ar tuoj prieš kitas mėnesines. Norint pastoti, reikėtų taikyti būtent tą parą, kai vyksta ovuliacija. ( būtent taip ir nutiko mano draugei, kurios atvejį aprašiau aukščiau).
Sutinku
Sveikos linutemazute***
Moteris vaisinga visą ciklą tačiau Ovuliacija yra vaisingumo pikas kada tikimybė pastoti dydžiausia .
Kurį laiką stebint savo mėnesinių ciklą, galima išskaičiuoti pastojimui palankiausias dienas. Idealiausia tam yra ovuliacijos diena. Įvertinus kiaušinėlio pasirengimo apvaisinimui trukmę ir spermatozoido gyvybingumo laikotarpį, palankus apvaisinimui laikotarpis prasiplečia dar keliomis dienomis. Taigi ciklo viduryje būna 5 6 dienos, kuomet yra didžiausia apvaisinimo tikimybė. Tai nereiškia, kad negalima pastoti kitomis dienomis.
Beje mano ginekologe ne kartą minėjo kad mėnesinės taip pat leidžia pastoti bet kol pačam taip nenutinka juk ir netiki.Mano sesuo tikras gyvas įrodimas kad per mėnesines galima pastoti ...
kaklelis atviras , kraujuojama visoms skirtingai vienos stipriai kt silpnai i kt užtat ir užsiimineja sex per jas, per jas tikimybė lb maža pastot bet įmanoma ...
bet va prieš ciklą nuo O jai laikosi temperature 37 taip pat įmanoma pastot jau tikiu, kad įmanoma daug straipsniu intereneto platybėse perskaičiau
Smalsutė_ galbūt Jums ta faze nevaisinga prieš mm , bet tai nereiškia kad visoms kt moterims taip pat yra ...
Moteris vaisinga visą ciklą tačiau Ovuliacija yra vaisingumo pikas kada tikimybė pastoti dydžiausia .
Kurį laiką stebint savo mėnesinių ciklą, galima išskaičiuoti pastojimui palankiausias dienas. Idealiausia tam yra ovuliacijos diena. Įvertinus kiaušinėlio pasirengimo apvaisinimui trukmę ir spermatozoido gyvybingumo laikotarpį, palankus apvaisinimui laikotarpis prasiplečia dar keliomis dienomis. Taigi ciklo viduryje būna 5 6 dienos, kuomet yra didžiausia apvaisinimo tikimybė. Tai nereiškia, kad negalima pastoti kitomis dienomis.
Beje mano ginekologe ne kartą minėjo kad mėnesinės taip pat leidžia pastoti bet kol pačam taip nenutinka juk ir netiki.Mano sesuo tikras gyvas įrodimas kad per mėnesines galima pastoti ...
kaklelis atviras , kraujuojama visoms skirtingai vienos stipriai kt silpnai i kt užtat ir užsiimineja sex per jas, per jas tikimybė lb maža pastot bet įmanoma ...
bet va prieš ciklą nuo O jai laikosi temperature 37 taip pat įmanoma pastot jau tikiu, kad įmanoma daug straipsniu intereneto platybėse perskaičiau
Smalsutė_ galbūt Jums ta faze nevaisinga prieš mm , bet tai nereiškia kad visoms kt moterims taip pat yra ...
Tiksliausias vaisingų dienų skaičiavimo metodas ovuliacijos testai (šie testai puikiai tinka ir natūraliai kontracepcijai).
OT metodas yra ne skaičiavimo, o stebėjimo metodas ir kaip tik dėl to jis nenuginčijamai pranašesnis už skaičiavimo (kalendorinius) metodus, bet kalbant apie metodus, kurie pagrįsti stebėjimu, jis tikrai nėra pats pačiausias, nes patikimiausi yra keliasimptomiai metodai. Jau vien iš šios forumo temos matyti, kaip dažnai OT vertinimas primena būrimą iš kavos tirščių, nes nėra su kuo palyginti, susieti. Kai naudojama keletas požymių (BKT, gimdos kaklelio gleivių, paties gimdos kaklelio) - visai kas kita. OT nemaišo, jokiu būdu (tik kainuoja santykinai nemažai), bet kaip atskiras metodas - tai jokia panacėja.
Na o "natūraliai kontracepcijai" OT jokiu būdu netinka , nes jų paskirtis - parodyti tik patį vaisingiausią metą, o ne galimai vaisingos fazės ribas (48 val. iki O, kai OT tampa teigiamas, daugeliui porų jau yra šaukštai popiet). Pradedančios kartais juos vieną kitą ciklą panaudoja įsitikinimui, jog visi kiti požymiai tikrai gražiai sutampa, bet tai ir viskas - ilgainiui nebėra poreikio, nes tą pačią informaciją galima gauti kitais nieko nekainuojančiais metodais.
Papildyta:
Kartais būna kazuistinių situacijų, kai ovuliacija įvyksta iškart po mėnesinių ar tuoj prieš kitas mėnesines. Norint pastoti, reikėtų taikyti būtent tą parą, kai vyksta ovuliacija. ( būtent taip ir nutiko mano draugei, kurios atvejį aprašiau aukščiau).
Kai ovuliacija įvyksta iškart po mmm ar net mmm metu - tai jokia kazuistika, o štai prieš mmm - tai neįmanoma. Jei Tavo draugė nebūtų tąkart pastojusi, mmm jai būtų vėlavusios.
Papildyta:
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 12 12, 13:09)
Moteris vaisinga visą ciklą tačiau Ovuliacija yra vaisingumo pikas kada tikimybė pastoti dydžiausia
Mitas.
Papildyta:
Beje mano ginekologe ne kartą minėjo kad mėnesinės taip pat leidžia pastoti bet kol pačam taip nenutinka juk ir netiki.Mano sesuo tikras gyvas įrodimas
Taip, per mmm galima pastoti ir tikimybė ne tokia jau ir maža.
Papildyta:
jai laikosi temperature 37 taip pat įmanoma pastot jau tikiu, kad įmanoma daug straipsniu intereneto platybėse perskaičiau
Pats skaičius "37" nieko nereiškia - reikia žiūrėti ar yra pakankamas skirtumas tarp fazių. Pakilus BKT nevaisingoji ciklo fazė prasideda irgi ne iškart (tik 3-4-os dienos vakarą) - iki tol pastoti žinoma įmanoma.