Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

Agnyte ar gadini NT? bigsmile.gif as nuo penktadienio pradėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 12 09, 15:13)
Agnyte ar gadini NT? bigsmile.gif as nuo penktadienio pradėsiu  mirksiukas.gif

As jau nuo sian pradesiu gadinti OT smile.gif treciad. 14 cd tai tikiuos bus testukas teig. ir padirbesim ties ND blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 12 09, 14:40)
As jau nuo sian pradesiu gadinti OT smile.gif  treciad. 14 cd tai tikiuos bus testukas teig. ir padirbesim ties ND  blush2.gif

thumbup.gif linkiu vaisingų OT ir ND drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 12 09, 18:07)
thumbup.gif  linkiu vaisingų OT ir ND  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
o kada turi mmm buti?
Atsakyti
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 12 09, 09:44)

mano mm keistos nestiprios ir krešuliai vieną dieną išejo ir vsio tepa rudai .... bijau kažką begalvot  doh.gif gal buvo .... verysad.gif o kas dar keisčiau tempa 37 visur  doh.gif 

nieko nereikia galvoti kas buvo, laukim to kas bus, o bus ...Kaledu stebuklas smile.gif ziuriu, kad ir Jus trecia planuojat, o su pirmais greit pastojot?
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 12 09, 19:06)
drinks_cheers.gif
o kada turi mmm buti?

Mano mm tik dabar baiginejas wink.gif šiandien 5 CD mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 12 09, 20:54)
Mano mm tik dabar baiginejas wink.gif šiandien 5 CD  mirksiukas.gif

aaaaaaaaaaa, na tai sekmingo OT ir ND drinks_cheers.gif
man sian OT vos imatomas vaiduoklis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 12 09, 21:06)
aaaaaaaaaaa, na tai sekmingo OT ir ND  drinks_cheers.gif 
man sian OT vos imatomas vaiduoklis  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ge. @ 2013 12 09, 20:27)
nieko nereikia galvoti kas buvo, laukim to kas bus, o bus ...Kaledu stebuklas  smile.gif ziuriu, kad ir Jus trecia planuojat, o su pirmais greit pastojot?

taip pirmieji vaikučiai iš pirmo planavimo ciklo iškart na buvau čiut jaunesnė lotuliukas.gif dabar sunkiau visus metus su tarpukais ...bus tikėkimės bus tas stebūkliukas "vyr.lt" lotuliukas.gif wub.gif

linutemazute*** pa smane taip pat 5CD biggrin.gif tai kartu gaudysim žirniuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 12 09, 23:48)
taip pirmieji vaikučiai iš pirmo planavimo ciklo iškart na buvau čiut jaunesnė  lotuliukas.gif dabar sunkiau visus metus su tarpukais ...bus tikėkimės bus tas stebūkliukas "vyr.lt"  lotuliukas.gif  wub.gif
linutemazute*** pa smane taip pat 5CD  biggrin.gif tai kartu gaudysim žirniuką  biggrin.gif

nu vat ir as galvoju, kad su pirmais buvo lengvai, o va dabar....bijau kad velyva jaunyste biggrin.gif kojos nepakistu smile.gif bet kuriuo atveju linkiu kuo greiciau sulaukti norimo leliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 12 09, 23:48)
linutemazute*** pa smane taip pat 5CD  biggrin.gif tai kartu gaudysim žirniuką  biggrin.gif

drinks_cheers.gif kaip smagu biggrin.gif aš penktadienį startuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ge. @ 2013 12 10, 01:04)
nu vat ir as galvoju, kad su pirmais buvo lengvai, o va dabar....bijau kad velyva jaunyste  biggrin.gif  kojos nepakistu  smile.gif bet kuriuo atveju linkiu kuo greiciau sulaukti norimo leliuko  mirksiukas.gif

Ačiū už palinkėjimą ...linkiu to paties tongue.gif ai kažkaip nurimo mano norai su mb pasvarstom ax.gif jai nepavyks tai nepavyks ..galvoju išvis gal atidėt planus iki vsaros peržiemot kaip meškai ramiai, o tada čiupt visus darbus už ragų vasarai atėjus , saulutei labiau šviečiant, naktelėms trumpoms ir ttt tongue.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti