QUOTE(linutemazute*** @ 2013 12 09, 15:13)
Agnyte ar gadini NT? as nuo penktadienio pradėsiu
As jau nuo sian pradesiu gadinti OT treciad. 14 cd tai tikiuos bus testukas teig. ir padirbesim ties ND
QUOTE(agne_vvr @ 2013 12 09, 14:40)
As jau nuo sian pradesiu gadinti OT treciad. 14 cd tai tikiuos bus testukas teig. ir padirbesim ties ND
linkiu vaisingų OT ir ND
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 12 09, 18:07)
linkiu vaisingų OT ir ND
o kada turi mmm buti?
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 12 09, 09:44)
mano mm keistos nestiprios ir krešuliai vieną dieną išejo ir vsio tepa rudai .... bijau kažką begalvot gal buvo .... o kas dar keisčiau tempa 37 visur
nieko nereikia galvoti kas buvo, laukim to kas bus, o bus ...Kaledu stebuklas ziuriu, kad ir Jus trecia planuojat, o su pirmais greit pastojot?
QUOTE(agne_vvr @ 2013 12 09, 19:06)
Mano mm tik dabar baiginejas šiandien 5 CD
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 12 09, 20:54)
Mano mm tik dabar baiginejas šiandien 5 CD
aaaaaaaaaaa, na tai sekmingo OT ir ND
man sian OT vos imatomas vaiduoklis
QUOTE(agne_vvr @ 2013 12 09, 21:06)
QUOTE(Ju.Ge. @ 2013 12 09, 20:27)
nieko nereikia galvoti kas buvo, laukim to kas bus, o bus ...Kaledu stebuklas ziuriu, kad ir Jus trecia planuojat, o su pirmais greit pastojot?
taip pirmieji vaikučiai iš pirmo planavimo ciklo iškart na buvau čiut jaunesnė dabar sunkiau visus metus su tarpukais ...bus tikėkimės bus tas stebūkliukas "vyr.lt"
linutemazute*** pa smane taip pat 5CD tai kartu gaudysim žirniuką
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 12 09, 23:48)
taip pirmieji vaikučiai iš pirmo planavimo ciklo iškart na buvau čiut jaunesnė dabar sunkiau visus metus su tarpukais ...bus tikėkimės bus tas stebūkliukas "vyr.lt"
nu vat ir as galvoju, kad su pirmais buvo lengvai, o va dabar....bijau kad velyva jaunyste kojos nepakistu bet kuriuo atveju linkiu kuo greiciau sulaukti norimo leliuko
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 12 09, 23:48)
kaip smagu aš penktadienį startuosiu
QUOTE(Ju.Ge. @ 2013 12 10, 01:04)
nu vat ir as galvoju, kad su pirmais buvo lengvai, o va dabar....bijau kad velyva jaunyste kojos nepakistu bet kuriuo atveju linkiu kuo greiciau sulaukti norimo leliuko
Ačiū už palinkėjimą ...linkiu to paties ai kažkaip nurimo mano norai su mb pasvarstom jai nepavyks tai nepavyks ..galvoju išvis gal atidėt planus iki vsaros peržiemot kaip meškai ramiai, o tada čiupt visus darbus už ragų vasarai atėjus , saulutei labiau šviečiant, naktelėms trumpoms ir ttt