Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

QUOTE(Dzokonda777 @ 2013 12 07, 21:04)
Mergaites, ar jus man galite pasakyti kas tai yra ND ?  g.gif  Nezinau, kiek temu isnarsiau, nerandu, jau vaikai nuo kompo mane traukia lauk kad tiek sedziu.  doh.gif  Skaitau visur rasoma, kad reikia daryt ND per ovuliacojos dienas  g.gif KAS TAI?  4u.gif

Papildyta:
Ir dar, gal galite patarti, kokio jautrumo O testukus pirkti geriau, 40 ar 30?

ND - namu darbai. biggrin.gif Sexas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 07, 11:14)

Siandiena kokias 15 mis sedejau ir iziurinejau, na tikrai kazkas yra ax.gif
O kaip siandiena, ar gadinsit NT?

sandddra- man ir pasirode,kad cia NT II doh.gif na jau pasistenkit ND atlikt, kad jau per sventes isvystumet issvajota II
Atsakyti
Atlikau ir Kalėdinio stebuklo jame nematyti...
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 08, 11:07)
Atlikau ir Kalėdinio stebuklo jame nematyti...

console.gif
Labai nenusiminkit, vadinasi, viskas dar prieš akis 4u.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau dabar ir vėl neryškus vaiduokliukas... verysad.gif
Įkelsiu tuoj nuotraukėlę...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramelcandy: 08 gruodžio 2013 - 11:11
QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 08, 11:46)

reik dar luktet pora diena mirksiukas.gif
jei neramu tai kraujuka ryt prisiduokit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 12 08, 16:02)
reik dar luktet pora diena mirksiukas.gif
jei neramu tai kraujuka ryt prisiduokit smile.gif

Jei ryt ryte vėl tokį vaiduokliuką rodys tai užlėksiu pakeliui į Sorpo sakiau. Nes ta nežinia varo iš proto...o gi vis tiek negali negalvoti ir vis viliesi... blush2.gif
O ten tyrimai iš kraujo ir tą pačią dieną pasako rezultatus?
Atsakyti
man atrodo, kad kitą dieną pasako, tai teks pasikankint biškį dar smile.gif bet vis geriau negu su NT. Man tai toks klausimas iškilo, dabar maždaug 4 d iki mmm, ir ovuliacijos testas GAN ryškus. Nejau čia kažkokia antra ovuliacija ar kas? nes kitų simptomų tai kaip ir nejaučiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2013 12 08, 16:38)
man atrodo, kad kitą dieną pasako, tai teks pasikankint biškį dar smile.gif bet vis geriau negu su NT. Man tai toks klausimas iškilo, dabar maždaug 4 d iki mmm, ir ovuliacijos testas GAN ryškus. Nejau čia kažkokia antra ovuliacija ar kas? nes kitų simptomų tai kaip ir nejaučiu. g.gif

OT gali ir ankstyvą nėštumą parodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 08, 16:34)
Jei ryt ryte vėl tokį vaiduokliuką rodys tai užlėksiu pakeliui į Sorpo sakiau. Nes ta nežinia varo iš proto...o gi vis tiek negali negalvoti ir vis viliesi... blush2.gif
O ten tyrimai iš kraujo ir tą pačią dieną pasako rezultatus?

labuka po savaitgalio

na juk sakiau jai ne aš tai tu tikrai ...tyliai užskaitau kaip vaiduokliuką wub.gif laukiam HCG wub.gif
Atsakyti
Vakar vakare prapliupo mmm ir jokių sorpo man nebe prireikė... verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 09, 10:39)
Vakar vakare prapliupo mmm ir jokių sorpo man nebe prireikė... verysad.gif  4u.gif

ohhh doh.gif doh.gif likimo draugas group.gif nosytes aukštyn ir vėl bandom dar gruodį aaa unsure.gif nagi stebūklų metas gal mūsų neapleis ...dedu visas viltis į gruodį ir tada viskas jai ne tai ne kolkas iki 2014 vasaros pabaigos verysad.gif

mano mm keistos nestiprios ir krešuliai vieną dieną išejo ir vsio tepa rudai .... bijau kažką begalvot doh.gif gal buvo .... verysad.gif o kas dar keisčiau tempa 37 visur doh.gif
Atsakyti