Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 06, 09:21)
Iškentėjau šiandien nepasidarius nt  blush2.gif
Kaip Motiejukass?  4u.gif  ar neprapliūpo nelauktosios?...

šaunuolė smile.gif o aš ne šaunuolė, pasidariau , balta ne tik lauke, bet ir testuke smile.gif nebesitikiu, laukiu greičiau mmm, užsisakiau OV testu , gaudysim sekančias mergaitiškas dienas smile.gif
Visoms laukiančioms, linkiu, kad baltuma liktu tik lauke, o testukai tegul rausta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ge. @ 2013 12 06, 10:45)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos
negadinau nes vakar pradėjau vakare kraujuot krauju nelabai gausiai bet pradejau ir šiandien kraujuoju bet nesmarkiai , bet vistiek ta savijauta keista miegelio noriu tempa 37 doh.gif

apetito nulis doh.gif

o kad hcg 2 gal rodo kad žirniukas kabinosi ?? nes ana men buvo nulis atsakymas g.gif

prisidedu prie linkėjimų kad testukai gražiai ryškus būtų ir sutiktumėm Naujuosius Medinio Arklio metus jau nestuke.gif

caramelcandy tai ryt gadinsi ? biggrin.gif mes irgi laukiam vaiduokliuko rolleyes.gif
Atsakyti
Priklausys kiek valios turėsiu biggrin.gif
Ryt 12 dpo...
Kažkaip nebetikiu,bandaug mažiau galvoti... Jei iškentėsiu gal net sekmadienio ryto palauksiu smile.gif

Pilvo kutenimo šiandien nebe jaučiu,kaip paskutinias tris dienas,tačiau esu šiandien tokioje mugėje visą dieną...Pavaišino begalo skania latte kava, išgėriau, o pietums tik suvalgiau su arbata bandelę sukutį iš iki...Dabar sėdžiu ir taip negera... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramelcandy: 06 gruodžio 2013 - 15:47
QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 06, 15:26)
Priklausys kiek valios turėsiu  biggrin.gif
Ryt 12 dpo...
Kažkaip nebetikiu,bandaug mažiau galvoti... Jei iškentėsiu gal net sekmadienio ryto palauksiu smile.gif

Pilvo kutenimo šiandien nebe jaučiu,kaip paskutinias tris dienas,tačiau esu šiandien tokioje mugėje visą dieną...Pavaišino begalo skania latte kava, išgėriau, o pietums tik suvalgiau su arbata bandelę sukutį iš iki...Dabar sėdžiu ir taip negera...  doh.gif

O mmm kada nelauki? 4u.gif
Atsakyti
Na nėra labai tikslu pas mane,ypač kai šis ciklas gal antrą kart gyvenime taip užsitesė...buvau pas ginę tai pasakė,kad sukvailiojo hormonai,ir kad mato folikulą,pasakė kada įvyks OV.
No ovuliacijos po kokių maždaug 14-15 d ateidavo mmm smile.gif
Atsakyti
gal pravers kam si info mirksiukas.gif

My Webpage
Atsakyti
Įkeliu, bet manau nieko nesimatys...
Matosi toks patamsėjimas toje vietoje, bet galvoju gal tai tiesiog antrosios juostelės atsiradimo na "vieta", žymė tokia... doh.gif doh.gif
Ant telefono kai nufotografavau matosi, o ant kompo ne... blush2.gif
user posted image

Šiandien 12 dpo....
Na nededu vilčių ir dabar mėginsiu ryt arba poryt.
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 07, 11:14)

na kolkas nieko nemsimato foto, tikekimes, kad jau pirmadieni ryskesnis bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 07, 11:14)
Įkeliu, bet manau nieko nesimatys...
Matosi toks patamsėjimas toje vietoje, bet galvoju gal tai tiesiog antrosios juostelės atsiradimo na "vieta", žymė tokia...  doh.gif  doh.gif
Ant telefono kai nufotografavau matosi, o ant kompo ne... blush2.gif
user posted image

Šiandien 12 dpo....
Na nededu vilčių ir dabar mėginsiu ryt arba poryt.

O aš tikrai kažką įžiūriu mirksiukas.gif Po kiek laiko pasirodė tas patamsėjimas?
O man šiandien 18CD ir pagaliau ryškėjam! thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Po kokių 7 min doh.gif
Gėda net kelt tokį...
Galvoju gal jau matau iš didelio noro, bet gi žinau,kad labai neteisit blush2.gif
Atsakyti
Caramelcandy, tikrai kazka matau, pas mane tai visiskai balta ir jokiu liniju nesimato, jokiu juosteliu nei roziniu, nei baltu, o pas tave matau ir labai tikiu, kad rytoj paryskes rolleyes.gif

Sanddra sveikinu, labai dziugu ir grazu 4u.gif smile.gif
Atsakyti