Mergaitės, kur visos dingę?...
Man jau antra diena pilvą maudena...nežinau ar čia gerai, ar kaip visad bando mane apgauti...
Gal ryt pamėginsiu NT...bus 10 cd...
QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 04, 21:50)
Mergaitės, kur visos dingę?...
Man jau antra diena pilvą maudena...nežinau ar čia gerai, ar kaip visad bando mane apgauti...
jei 10 cd, tai nieko nebus tikrai o jei 10 dpo tada jau visko gali buti, labai linkiu II
QUOTE(Ju.Ge. @ 2013 12 04, 22:59)
jei 10 cd, tai nieko nebus tikrai o jei 10 dpo tada jau visko gali buti, labai linkiu II
10 dpo....
O kad išsipildytų.... Nedėkosiu
caramelcandy, o man ir nereikia padekos as linkiu is sirdies, o ne del padekos
O kas jau esat isnagrinejusios juos OT skersai isilgai ? gal kas zinot kodel man 4ir 5 d po ovuliacijos buvo vel ryskiai teigiami ovuliacijos testukai, o 6 d jau isblanko as taip tikejausi kad man cia labai ankstyvai parode gera zenkla, o kai isbluko beveik praradau vilti nt 9 dpo neigiamas, net vaiduoklio nera
O kas jau esat isnagrinejusios juos OT skersai isilgai ? gal kas zinot kodel man 4ir 5 d po ovuliacijos buvo vel ryskiai teigiami ovuliacijos testukai, o 6 d jau isblanko as taip tikejausi kad man cia labai ankstyvai parode gera zenkla, o kai isbluko beveik praradau vilti nt 9 dpo neigiamas, net vaiduoklio nera
10 dpo, net vaiduokliuko nėra...
QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 05, 07:58)
Aš irgi manau, jog neverta nusimint Juk kitoms būna, jog mmm vėluojant kelioms dienoms NT tik vaiduoklį parodo
QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 05, 06:58)
Dar visai mazai laiko...
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2013 12 05, 08:24)
linutemazute*** - kas pas tave girdet?
Rytoj turi prasidet mmm o po to vel pradesiu OT maratoną o kada tu pradėsi gadint testukus?
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ge. @ 2013 12 05, 00:19)
caramelcandy, o man ir nereikia padekos as linkiu is sirdies, o ne del padekos
O gal ivyko 2 ovuliacija???
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 12 05, 10:27)
net neisivaizduoju, gal ? kai pirmas testukas isryskejo 12 cd, tai labai skaudejo, tikrai kaip ir visada jauciau ovuliacija, tik stipriau nei paprastai , o veliau nejutau nieko, bet gal reiktu tikrai atsipalaiduoti ir pamirstituos testukus
Sveikos laikau už visas špygas kad užkibtų man panašu nepavyko ir vėl
nt nebedarau 3d vakar hcg <2 kaip suprantu nieko nesitikėt gal kabinasi o gal neužsikabino .... mm dar nėra bet maudenimai stiprūs užeina momentais jau 3 d , galvos skausmai, šleikštulus ir tt yra, 31cd
pažastyje 36,9 apačioje 37,0
tiesa dar nd įvyko pries tris d gal jie užkibs ir nebespėsiu susirgti mm
rimčiau bus taip jai jau pareis mm nebenaudosiu jokių OT nes tikrai rauna stogą visi planavimai , noras nesvietiškas ir man labai skaudu kai neužkimba ..bus sex belekada ir aišku kai jausiu O ant tų dienu ir galbut pavyks per visa mėn. ką nors pagaut jai lemta jai ne tai ne nuo sausio tvirta apsauga ...
būkit stiprios ir laukiam kt mamyčių teigiamų
nt nebedarau 3d vakar hcg <2 kaip suprantu nieko nesitikėt gal kabinasi o gal neužsikabino .... mm dar nėra bet maudenimai stiprūs užeina momentais jau 3 d , galvos skausmai, šleikštulus ir tt yra, 31cd
pažastyje 36,9 apačioje 37,0
tiesa dar nd įvyko pries tris d gal jie užkibs ir nebespėsiu susirgti mm
rimčiau bus taip jai jau pareis mm nebenaudosiu jokių OT nes tikrai rauna stogą visi planavimai , noras nesvietiškas ir man labai skaudu kai neužkimba ..bus sex belekada ir aišku kai jausiu O ant tų dienu ir galbut pavyks per visa mėn. ką nors pagaut jai lemta jai ne tai ne nuo sausio tvirta apsauga ...
būkit stiprios ir laukiam kt mamyčių teigiamų