Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

Mergaitės, kur visos dingę?... rolleyes.gif
Man jau antra diena pilvą maudena...nežinau ar čia gerai, ar kaip visad bando mane apgauti... g.gif
Gal ryt pamėginsiu NT...bus 10 cd... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 04, 21:50)
Mergaitės, kur visos dingę?...  rolleyes.gif
Man jau antra diena pilvą maudena...nežinau ar čia gerai, ar kaip visad bando mane apgauti... g.gif
Gal ryt pamėginsiu NT...bus 10 cd... blush2.gif

jei 10 cd, tai nieko nebus tikrai smile.gif o jei 10 dpo tada jau visko gali buti, labai linkiu II mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ge. @ 2013 12 04, 22:59)
jei 10 cd, tai nieko nebus tikrai  smile.gif  o jei 10 dpo tada jau visko gali buti, labai linkiu II  mirksiukas.gif

10 dpo.... blush2.gif
O kad išsipildytų.... Nedėkosiu 4u.gif
Atsakyti
caramelcandy, o man ir nereikia padekos biggrin.gif as linkiu is sirdies, o ne del padekos mirksiukas.gif

O kas jau esat isnagrinejusios juos OT skersai isilgai ? gal kas zinot kodel man 4ir 5 d po ovuliacijos buvo vel ryskiai teigiami ovuliacijos testukai, o 6 d jau isblanko unsure.gif as taip tikejausi kad man cia labai ankstyvai parode gera zenkla, o kai isbluko beveik praradau vilti verysad.gif nt 9 dpo neigiamas, net vaiduoklio nera verysad.gif
Atsakyti
10 dpo, net vaiduokliuko nėra... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 05, 07:58)

nenusimink 4u.gif , gal dar ankstoka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 05, 07:58)

Aš irgi manau, jog neverta nusimint mirksiukas.gif Juk kitoms būna, jog mmm vėluojant kelioms dienoms NT tik vaiduoklį parodo mirksiukas.gif
Atsakyti
linutemazute*** - kas pas tave girdet?
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 05, 06:58)

Dar visai mazai laiko... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2013 12 05, 08:24)
linutemazute*** - kas pas tave girdet?

Rytoj turi prasidet mmm rolleyes.gif o po to vel pradesiu OT maratoną thumbup.gif o kada tu pradėsi gadint testukus? drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ge. @ 2013 12 05, 00:19)
caramelcandy, o man ir nereikia padekos  biggrin.gif  as linkiu is sirdies, o ne del padekos  mirksiukas.gif

O kas jau esat isnagrinejusios juos OT skersai isilgai ? gal kas zinot kodel man 4ir 5 d po ovuliacijos buvo  vel ryskiai teigiami ovuliacijos testukai, o 6 d jau isblanko  unsure.gif  as taip tikejausi kad man cia labai ankstyvai parode gera zenkla, o kai isbluko beveik praradau vilti  verysad.gif nt 9 dpo neigiamas, net vaiduoklio nera  verysad.gif

O gal ivyko 2 ovuliacija??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 12 05, 10:27)

O gal ivyko 2 ovuliacija??? g.gif

net neisivaizduoju, gal ? g.gif kai pirmas testukas isryskejo 12 cd, tai labai skaudejo, tikrai kaip ir visada jauciau ovuliacija, tik stipriau nei paprastai unsure.gif , o veliau nejutau nieko, bet gal reiktu tikrai atsipalaiduoti ir pamirstituos testukus doh.gif
Atsakyti
Sveikos laikau už visas špygas kad užkibtų man panašu nepavyko ir vėl verysad.gif

nt nebedarau 3d vakar hcg <2 kaip suprantu nieko nesitikėt gal kabinasi o gal neužsikabino .... mm dar nėra bet maudenimai stiprūs užeina momentais jau 3 d , galvos skausmai, šleikštulus ir tt yra, 31cd doh.gif

pažastyje 36,9 apačioje 37,0 doh.gif

tiesa dar nd įvyko pries tris d g.gif gal jie užkibs ir nebespėsiu susirgti mm lotuliukas.gif

rimčiau bus taip jai jau pareis mm nebenaudosiu jokių OT nes tikrai rauna stogą visi planavimai , noras nesvietiškas ir man labai skaudu kai neužkimba verysad.gif ..bus sex belekada ir aišku kai jausiu O ant tų dienu ir galbut pavyks per visa mėn. ką nors pagaut jai lemta jai ne tai ne nuo sausio tvirta apsauga ...

būkit stiprios ir laukiam kt mamyčių teigiamų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 12 05, 11:27)

O negadinai NT?

as gal pradesiu gadint po 2 dienu (ikelsiu nuotrauka kai jau turesiu ka parodyt ax.gif ), uzsiliko keli tai ir pagadinsiu, daugiau nepirksiu schmoll.gif atsipalaiduosiu kaip ir minejo Ju.Ge. gine ir megausiuos ND blush2.gif linkiu to paties visom biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti