Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

Motiejuss ryt 12 CD? Nedingo visi keisti požymiai? Gal sugadinsi testuką? blush2.gif
Atsakyti
kazkokia painiava, gelbekit mane neismanele unsure.gif viskas buvo aisku, kol siandien is neturejimo kas veikt, sugalvojau pasidaryti OV testa, tiesiog buvo idomu ka rodys ,ir mano dideliam nustebimui isryskejo vienodai abi juosteles, bet man 9 ir 10cd buvo testukai blankus, o 11 cd juostele buvo ryskesne uz kontroline, tad nusprendziau kad tuoj bus ovuliacija , ir testu nebedariau, dabar yra 16cd ir vel man ryskios abi juosteles, tai ka tai reiskia? vel ov bus biggrin.gif ar tai yra normalu ir iki pat mmm testas buna teigiamas doh.gif as jau per daug prisiskaiciau, man jau viskas toje oviacijos persipynusioje pynioje tapo nebesuprantama blink.gif aciu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 30, 21:54)
Motiejuss ryt 12 CD? Nedingo visi keisti požymiai? Gal sugadinsi testuką?  blush2.gif

11 CD simptomai ryškėja, toks kaip šleikštuliukas ir valgau kad reikia ir tempa šiandien net 37,2 blink.gif svaiguliuoju nežinau ar tai nestuke.gif bene žiaurus pms gali but su tempa doh.gif ...labai ją jaučiu nes man svaigsta galva doh.gif bijau kad nesu arba dar nerodo nes šiandienos NT neigiamas ...posmą nublioviau verysad.gif labai labai noriu mažylio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 11 30, 22:46)
11 CD simptomai ryškėja, toks kaip šleikštuliukas ir valgau kad reikia  ir tempa šiandien net  37,2  blink.gif svaiguliuoju nežinau ar tai  nestuke.gif bene žiaurus pms gali but su tempa  doh.gif  ...labai ją jaučiu nes man svaigsta galva  doh.gif bijau kad nesu arba dar nerodo nes šiandienos NT neigiamas ...posmą nublioviau  verysad.gif labai labai noriu mažylio  verysad.gif

Na nebe daug liko...pakentėk 4u.gif
2dienį jau 14CD,manau kažkas vistiek paaiškės. Laikom kumštukus blush2.gif ir laukiam žinių...
Aš bandysiu iškentėti iki kito sekmadienio,kada bus 14CD,bet kažkodėl nuojauta sako,kad labai vėl nusivilsiu...
Atsakyti
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 11 30, 22:46)
11 CD simptomai ryškėja, toks kaip šleikštuliukas ir valgau kad reikia  ir tempa šiandien net  37,2  blink.gif svaiguliuoju nežinau ar tai  nestuke.gif bene žiaurus pms gali but su tempa  doh.gif  ...labai ją jaučiu nes man svaigsta galva  doh.gif bijau kad nesu arba dar nerodo nes šiandienos NT neigiamas ...posmą nublioviau  verysad.gif labai labai noriu mažylio  verysad.gif

11CD ar 11DPO? ax.gif
Man 11CD, šiek tiek pamaudena pilvo apačią, OT rodo neryškius vaiduoklius. Kitos savaitės pabaigoj, manau, turėčiau sulaukti ovuliacijos. Ech, galėtų tas ciklas ir trumpesnis būti... Antradienį keliausiu pas ginę pasitikrinti profilaktiškai ax.gif
Atsakyti
Sveikos

šiandien jau 12 dpo t.y. po paskutinių nd 12 diena NT neigiamas verysad.gif bet jaučiuos nekaip tempa 37,1 karštamušis ar šaltadrebis užplauk doh.gif viliuosi kad t doh.gif I ne pms
viltis miršta paskutinė vis dar tikėkimės caramelcandy teigiamų ir nestuke.gif jai ne aš tai Jūs lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 12 02, 15:03)
Sveikos

šiandien jau 12 dpo t.y. po paskutinių nd 12 diena  NT neigiamas  verysad.gif bet jaučiuos nekaip tempa 37,1 karštamušis ar šaltadrebis užplauk  doh.gif viliuosi kad t doh.gif I ne pms
viltis miršta paskutinė vis dar tikėkimės caramelcandy teigiamų ir  nestuke.gif  jai ne aš tai Jūs  lotuliukas.gif

Pirmas mėnuo kaip planuojam, bet vakar kalbėjau su MB, nusprendė, kad jei šį mėn nepavyks, dar palaukti...Kaip ir vyrai, nori didesnių pajamų ir panašiai...
Man prieš du metus nustatė policistines kiaušides, dabar, kad endometriozinė gimda...Bet jis vis tiek įsitikinęs, kad viens du ir mums išeis kai tik panorėsim... doh.gif
Vakar naktį neužmigau iki 1, o 4 prabudau nuo nesvietiško vėjo užimo ir nebe užmigau, tai šiandien kaip zombis...
Jei šį mėnesį būtų kažkas užkibę, skraidyčiau padebesiais, tačiau nuojauta sako, kad tikriausiai teks nusivilti, jokių požymių, šiandien 8 DPO... verysad.gif
Jei ne man, tai norėčiau, kad bent tave galėčiau iš šitos temutės išlydėti su žirniuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 11 30, 21:46)

Ateis mažylis, būtinai ateis 4u.gif
Papildyta:
As jau laukiu kuo greičiau mmm, kad pasibaigus galėčiau vėl gadint OT bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 12 02, 16:12)
Pirmas mėnuo kaip planuojam, bet vakar kalbėjau su MB, nusprendė, kad jei šį mėn nepavyks, dar palaukti...Kaip ir vyrai, nori didesnių pajamų ir panašiai...
Man prieš du metus nustatė policistines kiaušides, dabar, kad endometriozinė gimda...Bet jis vis tiek įsitikinęs, kad viens du ir mums išeis kai tik panorėsim... doh.gif
Vakar naktį neužmigau iki 1, o 4 prabudau nuo nesvietiško vėjo užimo ir nebe užmigau, tai šiandien kaip zombis...
Jei šį mėnesį būtų kažkas užkibę, skraidyčiau padebesiais, tačiau nuojauta sako, kad tikriausiai teks nusivilti, jokių požymių, šiandien 8 DPO... verysad.gif
Jei ne man, tai norėčiau, kad bent tave galėčiau iš šitos temutės išlydėti su žirniuku  wub.gif

mano MB taip pat mano verysad.gif ..tavo diagnozė man sako kad kaip tik nereikia nieko laukti nes man taip pat endo yra pirma stadija sake gyd. nelaukt ilgai nes tie brudai linkę vešėti netikėtai doh.gif ...pajamos pajamos ir man kartais sukasi galva apie tai bet kažkaip viskas turi susdėlioti kartu g.gif na man 8dpo ir prasidejo tempos kilimas g.gif tau gal vėliau jai vėlyva inplantacija o man viskas taip apgaulinga bijau net galvoti jog galėčiau būt nestuke.gif viską nurašau kolkas pms nors nerealu kad jis gal būt su tempa ir ttt ko anksčiau nebūdavo g.gif

ryt poryt mm diena verysad.gif šiandien maudeno pilvą žemai bus matyt ką rytojus pateiks unsure.gif

žirniukas wub.gif ir mane į padangęs iškeltų, (svajoju kad sugryžtų tai ką pararadau wub.gif kai matau kūdikius akyse ašaros, prekybcentriuos į visus kūdikius reaguoju išsišiepus iki ausų MB net pykteli doh.gif ) .... aš palinkėsiu, kad mudvi visgi abi iškeliautumėm į Rugpjūtinukų temą drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 12 02, 17:57)
Ateis mažylis, būtinai ateis  4u.gif
Papildyta:
As jau laukiu kuo greičiau mmm, kad pasibaigus galėčiau vėl gadint OT  bigsmile.gif

lauki mm ? tai jau garantuota , kad pareis ar kažką praleidau doh.gif blush2.gif

lnkiu vaisingų OT ir ND 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 12 02, 17:57)

pas mane liko 5 OT, daugiau jau nepirksiu ir negadinsi schmoll.gif (nes as uzsiparinu ir psichologiskai veliau sunku kai ateina mmm) jau si men kazkaip buvau isitikinus,kad uzkibs, bet....
dabar ND atlikinesiu 3x1d. lotuliukas.gif turetu tikrai uzkibti lotuliukas.gif thumbup.gif
motiejuss2 - gal neateis mmm 4u.gif kokio amziaus tavo vaikai? o temp. laiko BT matuojant?
caramelcandy - jei jau pradejo zirniuko gamyba tai jau nesustokit mirksiukas.gif o del finansu - ju visad buna mazai doh.gif
palinkesiu visom sekmes drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
labos

ne pirmas mūsų lelius būtų ir ne antras biggrin.gif tiesiog šiemet jau du persileidimai , kurie norą susilaukti mažylio vis didina ..esu , jauna sveika kas antrą mėnesį einu pas giniuką viskas pas mane ok endo nekinta schmoll.gif tik pienliges kamuoja manau čia kiekvienos moters vargelis doh.gif 2013 ne mano metai doh.gif verysad.gif

nt neigimas bliaunu verysad.gif

maudžia vis po dešiniu šonu kaiušidę spėju ,tempa pažąsties 36,8 įsidienojus pakyla iki 37,2-37,1 0 apačioje tempa 37,00

nežinau ko gero gal dar ant Kalėdinio stebuklo pabandysim ir bus viskas jai nepavyks reikia vėdinti galvą ..pailseti , atsipusti nuo planu , padirbeti su savimi doh.gif

Atsakyti
O kaip jūs merginos skaičiuojate? Jei O įvyko pirmadienį,tai šiandien man šiandien 8 ar 9 dpo? blush2.gif
Atsakyti