Labas rytas Norėčiau konsultacijos..Vakar ryte pamačiau ant popieriaus šviežio kraujuko (12.c.d), tada pabandžiau dar surinkti sysiuko ir pasidariau OV testuką, jis parodė štai ką http://www.part.lt/i...d02fae35721.jpg ,tada dieną tepliojo šviesiai rudai ir atsirado laaaabai vaisingų išskyrų, o va jau vakare kai pasidariau OV testuką jis parodė štai ką http://www.part.lt/i...310fe953132.jpg vos išžiūrimą vaiduoklį, tai kaip čia suprast????
QUOTE(Dangaus_zydryne @ 2013 11 29, 10:07)
Ar prieš popietinį testuką negėrėte 2-3 val?
Na rekomenduojama testukus gadinti popiet...visada panašiu metu,panašią trukmę negėrus...
Nežinau kaip reiktų vertinti jūsų testukus,niekad ryte nemėginau gadinti
Bandykite ir kitą dieną tai pačiais laikais pakartoti gal...
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 29, 10:36)
Ar prieš popietinį testuką negėrėte 2-3 val?
Na rekomenduojama testukus gadinti popiet...visada panašiu metu,panašią trukmę negėrus...
Pirmąjį testuką dariausi 8 ryto, kai jau buvau prieš tai pasišlapinus..ir jis va man tokį teigiamą parodė, tai net nustebau, nes kad darytis ov testuką anksčiau laukdavau 3h, kad būtų didesnė koncentracija o vakare tik įdomumo dėlei pasidariau ir jis vos vaiduokliavo tai galvoju, gal čia reiškia, kad jau nukrito LH lygis ir kiaušinukas išsirito?? ar negali tą pačią dieną skirtis taip testo rodmenys
QUOTE(agne_vvr @ 2013 11 29, 09:44)
na ka merginos, atejo mmm
Laikykis mergyt
Pas tave bent jau viskas laiku ir vietoje o ne 60 dienų ciklas...
Idomu kaip Motiejukas?
Papildyta:
QUOTE(Dangaus_zydryne @ 2013 11 29, 10:41)
Pirmąjį testuką dariausi 8 ryto, kai jau buvau prieš tai pasišlapinus..ir jis va man tokį teigiamą parodė, tai net nustebau, nes kad darytis ov testuką anksčiau laukdavau 3h, kad būtų didesnė koncentracija o vakare tik įdomumo dėlei pasidariau ir jis vos vaiduokliavo tai galvoju, gal čia reiškia, kad jau nukrito LH lygis ir kiaušinukas išsirito?? ar negali tą pačią dieną skirtis taip testo rodmenys
Dar gali būti kad testukai jums per jautrūs...
O šeip siūlyčiau rytinį testuką laikyti neigiamu,kadangi juostelė nebuvo vienodo ryškumo su kontroline,ar tuo labiau ryškesnė už ją
Idomu kaip Motiejukas?
Papildyta:
O šeip siūlyčiau rytinį testuką laikyti neigiamu,kadangi juostelė nebuvo vienodo ryškumo su kontroline,ar tuo labiau ryškesnė už ją
[/quote]
nelabai supratau..nebuvo teigiamas? tai kad už kontrolinę juostelę buvo žymiai ryškesnė va dar to pačio rytinio testuko foto http://www.part.lt/i...81bd389e266.jpg kažko aš nesuprantu
Papildyta:
[/quote]
nelabai supratau..nebuvo teigiamas? tai kad už kontrolinę juostelę buvo žymiai ryškesnė va dar to pačio rytinio testuko foto http://www.part.lt/i...81bd389e266.jpg kažko aš nesuprantu
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 29, 10:48)
Aciu
dariausi NT iki mmm likus 2d. buvo neigiamas mmm velavo 1d. jau maniau uzkibo, bet... (niekad neturejau skausmingu mmm o si karta desini sona dure ir pilvo apacia dure gal bande kibti zirniukas )
Na nereik nusimt ne uz kalnu kaledos - stebulu metas ir pamatysiu ta issvajota II To visom ir palinkesiu
Papildyta:
QUOTE(Dangaus_zydryne @ 2013 11 29, 10:58)
Atlikinekit ND ir nesukit sau galvos
lauksim rezultatu
Atlikinekit ND ir nesukit sau galvos
lauksim rezultatu
[/quote]
Atlikinėjam atlikinėjam, tik šiap va įdomu pasidomėt kaip čia viskas vyksta
lauksim rezultatu
[/quote]
Atlikinėjam atlikinėjam, tik šiap va įdomu pasidomėt kaip čia viskas vyksta
QUOTE(Dangaus_zydryne @ 2013 11 29, 10:58)
Dar kart žvigterėjau,na iš tiesų...
Tada būtini ND!
Sveikutės
caramelcandy paranoja atslūgo ir pas mane nieko naujo anot kavos nenorėjimo ir 37tempos aš kofemanė užkietėjus nu juk mano dukrikė sukarščiavo likau namie ir šiandien hcg nepasidariau gal ryt pavyks
agne_vvr ahhh kaip gaila tikėkimės ,kad kt ciklas bus sėkmingas
girdėjau kad kartais OT gali ir nieštumą jau parodyt
Visoms gražaus savaitgalio
caramelcandy paranoja atslūgo ir pas mane nieko naujo anot kavos nenorėjimo ir 37tempos aš kofemanė užkietėjus nu juk mano dukrikė sukarščiavo likau namie ir šiandien hcg nepasidariau gal ryt pavyks
agne_vvr ahhh kaip gaila tikėkimės ,kad kt ciklas bus sėkmingas
girdėjau kad kartais OT gali ir nieštumą jau parodyt
Visoms gražaus savaitgalio
QUOTE(agne_vvr @ 2013 11 29, 08:44)
na ka merginos, atejo mmm
stebuklų metas tikrai ne už kalnų nenusimink Agnyte greitai visos išvysime tą stebuklinga II
Papildyta:
[quote=Dangaus_zydryne,2013 11 29, 09:58]
Idomu kaip Motiejukas?
Papildyta:
[/quote]
[/quote]
Panašus I teigiamą