Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

QUOTE(tolla @ 2013 11 25, 23:40)
Sveikos  4u.gif

man tie testukai kažkodėl nesuveikia, kiek dariausi tiek nebuvo ovuliacijos, o šiandien sulaukiau mėnesinių  verysad.gif  Stebiu ir save pačią, bet turbūt iš to didelio noro ir nieko nesigauna

Pamėginkite darytis testukus visą pilną ciklą. Yra moterų kurioms Ov įvyksta iškart prieš mmm,ar iškart po jų,ar dar kada kai nesitikite...
Pagausite wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2013 11 25, 23:40)
Sveikos  4u.gif

man tie testukai kažkodėl nesuveikia, kiek dariausi tiek nebuvo ovuliacijos, o šiandien sulaukiau mėnesinių  verysad.gif  Stebiu ir save pačią, bet turbūt iš to didelio noro ir nieko nesigauna

ar šį ciklą nebuvo g.gif jai šį tai gal anovuliacinis ciklas , kadangi save stebiu jau metus laiko tai šių metų balandį man nebuvo ovuliacijos kt mėn buvo ir iki šiol mirksiukas.gif

Labas rytas smile.gif na Kalėdinio stebūklo linkiu visoms visoms

tai kada gadinam NT biggrin.gif mm dieną ar anksčiau lotuliukas.gif aš nesitveriu kaip niešti nagai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 11 26, 10:34)
tai kada gadinam NT  biggrin.gif mm dieną ar anksčiau  lotuliukas.gif aš nesitveriu kaip niešti nagai  wub.gif

O kada jums mmm diena? biggrin.gif
Man tai dar už 12 dienų kokių... rolleyes.gif
Atsakyti
Manoji mm kažkur tarp 2013 12 03-04 d kadangi ciklas 28-30d svyruoja ta viena dienelė visus metus smile.gif po ND šiandien 6d ir nežinau ar sutapimas bet pagausėjo išskyrų nesmagių , bet labiau vandeningų ne kaip O , spėju pienligė pareina doh.gif kuri ir taip visiškai nepabėga ir tempa matavaus pažąstį 36,9 (normali 36,4d visada tada jaučiuos puikiai ) nes galvą skauda ne kaip migreninė ,spaudžia labai ir miego norisi jaučiu kad kažkas ne taip...aišku neieškau aš simptomų nestuke.gif kadangi turiu karčios patirties nemažai ir žinau kad galiu apsigaut ..tiesiog va taip jaučiuos šiandien rankos nekyla niek daryt o tik miego noriu doh.gif

na manau sekmadienį pagadinsiu Nt doh.gifo ilgiau neištversiu biggrin.gif ankstesnius jau vaiduoklius pamatydavau likus 2d iki mm
Atsakyti
Sveikos, niekur nerandu temutes kur siuloma isigyti testerius. Gal kazkas galetu pagelbeti? blush2.gif
Atsakyti
Visai čia pat virš šios temos biggrin.gif

ot perkam parduodam
Atsakyti
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 11 26, 11:46)
na manau sekmadienį pagadinsiu Nt  doh.gifo  ilgiau neištversiu  biggrin.gif ankstesnius jau vaiduoklius  pamatydavau likus 2d iki mm

Tai sekmadienį- pirmadienį jau galima mėginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 25, 22:10)
Kiek čia radau
http://www.sorpo.lt/...tiniai_hormonai
tai lyg 3-5 CD...  g.gif

Pagal šią nuorodą, progesterono tyrimas rekomenduojamas 19-23 CD.
Atsakyti
labas, kuo daugiau cia skaitau, tuo labiau man viskas susimakalavo drinks_cheers.gif jei vakar OV testas dar buvo ne visai ryskus, o siandien pries pora val jau abi juosteles vienodo ryskumo, bet dabar labai skauda sona ( as visada galvojau kad tas skausmas ir reiskia kad butent dabar vyksta ovuliacija ) tai ka tai reiskia, ar ov jau vyksta, ar pagal testuka dar tik vyks po kazkiek valandu ? unsure.gif aciu.
Atsakyti
QUOTE(RėjKa @ 2013 11 26, 20:54)
as visada galvojau kad tas skausmas ir reiskia kad butent dabar vyksta ovuliacija

Nereiškia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 26 lapkričio 2013 - 20:25
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 11 26, 20:05)

nu dar taip nebuvo, jau ir raitytis norisi kaip skauda verysad.gif visada jauciu tai, bet dabar kazko labai jau stipriai, gal todel kad tik antras ciklas po spirales pasalinimo g.gif
Smalsute, labai aciu uz nuoroda, dabar jau visai viskas aisku, o tai tiek daug skaiciau, kad jau viskas persimakalavo biggrin.gif
Atsakyti
Na manau, kad teks darytis visą mėnesį testus. Šiaip va šį mėn, nebuvo visai, praeitą mėn. tik vieną dieną. Nors kaip minėjau pagal kraujo tyrimą viskas gerai. Ryt einame pas daktarą, vyro spermos rezultatų pasiimti. Man labai skausmingos mmm, vakar darbe nualpau, užsiregistravau pas daktarus, tik va nesinori, kad išrašytų kontraceptinių, nes jie sumažina skausmus.
Atsakyti