Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

QUOTE(linutemazute*** @ 2013 11 25, 13:13)
Ačiūkas  4u.gif na ka, lauksim sekančio ciklo  lotuliukas.gif
Papildyta:
Kokio jautrumo jūsų testukai? Kodėl mano 2 II tokia neryški buvo  g.gif

20 MiU smile.gif
Ankščiau esu bandžiusi tik vieną kart darytis testukus, pavasarį, kai ciklas truko normaliai, apie 31 dieną, tai testukai gal 17 dieną parodė antrą juostelę, tai ji buvo tokia kaip pas jus ir vėliau ėmė blankti.
Dabar kai pradėjome planuoti, pirmas mėnuo. Galvojau kad ovuliacija jau įvyko, tačiau kadangi tas ciklas beproto užsitęsė ir pradėjo teplioti, tai nuėjusi pas gydytoją išgirdau, kad ovuliacija man dar tik bus. Taip kad manau,ypač pradedančioms mergaitėms reikia bent vieną mėnesį pagadinti testukųs nuo pat mėnesinių pabaigos iki kitų pradžios. Čia kalbu apie tas, kurioms antra juostelė taip ir neišryškėja taip stipriai kaip norėtųsi mirksiukas.gif
Atsakyti
mano 10miu blankūs , ant ryškaiusio blankaus ND lotuliukas.gif

na žiūrėsim ar daug Rūgpjūtinukų bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 11 25, 12:28)
mano 10miu blankūs , ant ryškaiusio blankaus ND  lotuliukas.gif

na žiūrėsim ar daug Rūgpjūtinukų bus  wub.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Sužinoti prieš pat Kalėdas būtų tikras stebuklas.... wub.gif wub.gif
Šiandien testukas jau blankesnis smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ką tai galėtų reikšti? Šiandien 6CD doh.gif Pasidariau OT tiesiog pabandyti smile.gif Įprastas ciklas 30-32 dienos.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandddra: 25 lapkričio 2013 - 18:38
QUOTE(sandddra @ 2013 11 25, 19:33)
Sveikos,
Ką tai galėtų reikšti? Šiandien 6CD doh.gif Pasidariau OT tiesiog pabandyti smile.gif Įprastas ciklas 30-32 dienos.
user posted image

Nieko mirksiukas.gif
Pažiūrėk kelis postus atgal, kėliau savo viso ilgo mėnesio testukų foto, beveik kasdien vaiduokliavo. Tačiau atėjus O testinė juostelė tapo dar ryškesnė net už kontrolinę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 25, 19:50)
Nieko  mirksiukas.gif
Pažiūrėk kelis postus atgal, kėliau savo viso ilgo mėnesio testukų foto, beveik kasdien vaiduokliavo. Tačiau atėjus O testinė juostelė tapo dar ryškesnė net už kontrolinę  smile.gif

Aišku 4u.gif Vadinasi lauksim dar kokias 10 dienų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2013 11 25, 20:02)
Aišku 4u.gif Vadinasi lauksim dar kokias 10 dienų... ax.gif

Siūlyčiau pradėti šiek tiek anksčiau, nei 16 CD, kad pamatytumėte pirmą kart kaip auga tas ryškumas, beje ovuliacija dažnai moterims buna ne pagal vadovėlį, o anksčiau, ar vėliau, tai kad nepražiopsotumėte 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, patarkit kelinta CD darytis kraujo tyrima kad suzinot ar ivyko ovuliacija? Kazkur lyg ir buvau uzmacius 22d. bet nesu tuom isitikinus...
Atsakyti
QUOTE(voveryte2012 @ 2013 11 25, 22:05)
Sveikos, patarkit kelinta CD darytis kraujo tyrima kad suzinot ar ivyko ovuliacija? Kazkur lyg ir buvau uzmacius 22d. bet nesu tuom isitikinus...

Kiek čia radau
http://www.sorpo.lt/...tiniai_hormonai
tai lyg 3-5 CD... g.gif
Atsakyti
Man 3 CD dare hormonu tyrimus, bet apie ovuliacija nieko nesake... :/
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

man tie testukai kažkodėl nesuveikia, kiek dariausi tiek nebuvo ovuliacijos, o šiandien sulaukiau mėnesinių verysad.gif Stebiu ir save pačią, bet turbūt iš to didelio noro ir nieko nesigauna
Atsakyti