Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

QUOTE(agne_vvr @ 2013 11 22, 11:08)
mes ir bandom pagaut melyna svajone  ax.gif  atliko ND kai testukas buvo ryskus, ryskus  smile.gif
Ikelkit foto  mirksiukas.gif

linutemazute*** manau jau dabar ciups vyra ir atlikit ND, nes kiek zinau svajojat apie mergyte  mirksiukas.gif

Na vat tikiuosi šiandien testukas dar nebus labai ryškus bigsmile.gif tuomet kibsim I ND ax.gif zinosiu greit. Mazdaug 16.30 gadinsiu eilinį OT. Ateisiu pasirodyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 11 22, 16:38)
Na vat tikiuosi šiandien testukas dar nebus labai ryškus  bigsmile.gif tuomet kibsim I ND  ax.gif zinosiu greit. Mazdaug 16.30 gadinsiu eilinį OT. Ateisiu pasirodyt  ax.gif

Lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
pradedu itart kad O ivyko vakar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 11 22, 17:35)

Aga, bet vistieks ne toks ryskus kaip pas mane buvo g.gif
atlik ND skubos tvarka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 11 22, 16:43)
Aga, bet vistieks ne toks ryskus kaip pas mane buvo  g.gif 
atlik ND skubos tvarka  lotuliukas.gif

Na reiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 11 22, 17:46)

o kiek CD trunka pas tave?
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 11 22, 14:35)
user posted image
pradedu itart kad O ivyko vakar  doh.gif

o kokio jautrumo testukus naudojot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TajaM @ 2013 11 22, 21:02)
o kokio jautrumo testukus naudojot? smile.gif

Ant pakuotes nera parasyta...bet pardaveja sake 20 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2013 11 22, 17:16)
o kiek CD trunka pas tave?

Vat visa problema tame kad nežinau bigsmile.gif visada būdavo 28 d. Kaip pagal laikroguką... blush2.gif su abiem berniukais pastojau 14 d. Po to įsidėjau Mireną. Ir dabar ciklas pasikeitė po jos. Pirmas ciklas buvo 31 d. O kiek bus šis- nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 11 23, 10:57)

tai manau nenustok testukus ir toliau gadint g.gif nes man nepanasu, kad teigiamas cia g.gif
Atsakyti
Sveikos

na pas mane 10 miu OT ir galiu pasakyt kad linutemežute testai kaip ir mano neryškejo daugiau nei tokie ir 4d buvo tokie o šiandien penktąją jau viskas nėra jokio vaiduoklio o ir pagal išskyras jaučiu kad O baigėsi g.gif

spėjom ND atlikt wub.gif dabar labai lauksiu gruodžio 3dienos mm d

P.s. šiuo metu fotikas sudaužytas tai negaliu parody ax.gif

Atsakyti
Na ka merginos - svarbiausia, kad ND atlikti, jei lemta siam stebuklui ateiti tai ir ateis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va, panašu, kad daktarytės žodžiai pildosi 4u.gif
Sakė, kad trečiadienį folikulas buvo 1,2cm, per parą paauga apie 2mm, o ovuliuoja sulaukęs 2cm maždaug. Tai sakė, kad ovuliacija turėtų vykti maždaug pirmadienį. Kaip tik šiandien testukas netikėtai, ir man taip gražiai išryškėjo 4u.gif Manau ryt-poryt ir ovuliuos folikulas...
user posted image
Kad ir koks beprotiškai užsitęsęs šis ciklas, bet pagaliau! thumbup.gif
Atsakyti