QUOTE(ocidoci @ 2013 11 21, 16:39)
ieskau nusipirkti nestumo ir ovuliacijos testu, gal kas patars is kur?
maciau pigu.lt yra bet cia maciau imkirtu.lt dar pigiau.
Gal kas pirkot is ten ar is ten?
maciau pigu.lt yra bet cia maciau imkirtu.lt dar pigiau.
Gal kas pirkot is ten ar is ten?
Galima čia
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 11 21, 14:07)
Sveika agne matau esi kuri tau CD?
21 CD
O tau jau turetu OT kazka rodyt kaip ir laikas
QUOTE(sandddra @ 2013 11 21, 13:29)
Matavau BT, o OT kol kas nenaudojau, nes visada pati gerai jausdavau ovuliaciją. Nors kaip tyčią paskutinės ovuliacijos nepajutau BT daugiau matuot nenoriu, šį ciklą laikėsi 36.9 - 37.1, bet tai tik tuščios viltys
Ai dar pamiršau, nors gal čia ne visai į temą... Šiandien 2 CD, o BT ryte 37.2 Ar gali taip būti? Ligos simptomų tikrai jokių nejaučiu
QUOTE(agne_vvr @ 2013 11 21, 19:20)
na jei mmm veluoja tai rekomenduoju NT pagadint
Kad nevėluoja, vakar jos pasirodė, bet BT vakar nukrito, o šiandien vėl aukšta
QUOTE(sandddra @ 2013 11 21, 19:27)
Kad nevėluoja, vakar jos pasirodė, bet BT vakar nukrito, o šiandien vėl aukšta
as kai BT niekada nematavau tai ir nzn, gal durnai nuskambes , bet kai sergi ir reikia matuot ?
QUOTE(agne_vvr @ 2013 11 21, 20:08)
as kai BT niekada nematavau tai ir nzn, gal durnai nuskambes , bet kai sergi ir reikia matuot ?
Sužinojau, kad nereikia Nieko ji neparodys...
Sveikos
visoms stiprybės ir daaaug noro ...kas dėl Bt senais laikasi ir aš matuodavau planuojant trečią leliuką tačiau dabar žaidžiu tik su OT , pradėdavau matuot paskutinę mm rytą tą tokį kur jau vos tepa tai 5-6 mm rytą
sakykit antras blankus kontrolinis ar ND jau darbuotis ar patempti iki laabai ryškaus sakau gal mėlyną svajonę pavyks pagaut ant ryškaus
visoms stiprybės ir daaaug noro ...kas dėl Bt senais laikasi ir aš matuodavau planuojant trečią leliuką tačiau dabar žaidžiu tik su OT , pradėdavau matuot paskutinę mm rytą tą tokį kur jau vos tepa tai 5-6 mm rytą
sakykit antras blankus kontrolinis ar ND jau darbuotis ar patempti iki laabai ryškaus sakau gal mėlyną svajonę pavyks pagaut ant ryškaus
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 11 21, 22:02)
Sveikos
Manyciau palaukt, norint pagauti mėlyną svajonę...
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2013 11 21, 16:08)
Vakar buvo 15 CD. OT antra juostelė dar nėra ryški. Žiūrėsim kaip bus šiandien ... vakare po OT įkelsiu nuotraukytę