Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 20, 13:58)

sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos planuojančios. labai reikia jūsų pagalbos. darausi OT ir nesuprantu g.gif tris dienas jau rodo man teigiama rezultata. unsure.gif tai kaip čia? mokėčiau įkelčiau foto rolleyes.gif bet labai keista, nes tikrai ryškus abu pagaliukai, gal tas kitas reikiamas pagaliukas net ryškesnis. tai kaip man juos dabar vertinti? OT darau kiekviena diena tuo pačiu laiku. prašau patarimo unsure.gif
Atsakyti
TajaM wub.gif tai reiškia O vyksta ir laikas šiandien būtinai daryti namų darbus jai planuojat leliuką wub.gif nestuke.gif

jungiuosi prie gadinančių O testukus pagaliau mano jau vaiduokliauja 10 miu turiu ax.gif

Atsakyti
[quote=motiejuss2,2013 11 20, 17:48]
TajaM wub.gif tai reiškia O vyksta ir laikas šiandien būtinai daryti namų darbus jai planuojat leliuką wub.gif nestuke.gif

bet tris dienas tą patį rodo, čia normalu? neturėtų vieną diena būti ryškiausias ir paskui blankti vėl? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TajaM @ 2013 11 20, 20:32)
sveikos planuojančios. labai reikia jūsų pagalbos.

Kitą ciklą patariu pereiti prie mažiau jautresnių testukų smile.gif

Na va mergaitės,buvau pas ginekologę. Šiandien 37CD ir jau 8 diena kaip teplioja. Žiūrėjo ilgai,išsišnekėjom,tai palengvėjo...
Neštumo tikrai nėra. Per vidinį echoskopą pamatė,kad turiu endometriozinę gimdą. Taigi nuojauta pasitvirtino... verysad.gif
Dėl mmm nebuvimo tai labai nugrybavo hormonai. Vienoje kiaušidėje matė 1.2cm bręstantį folikulą. Sakė jei viskas gerai,tai apie 1dienį turėtų įvykti ovuliacija. Taigi vėl nuo ryt pradėsiu gadinti OT. Jei taip ir bus tai šis ciklas bus dviejų mėnesių trukmės doh.gif Jei vis tik per mėnesį nuo šiandien nesulauksiu mmm,tada jau ateiti vėl pasirodyti ir vaistais iššauks mmm.
Va tiek...
Atsakyti
[quote=TajaM,2013 11 20, 21:03]
[quote=motiejuss2,2013 11 20, 17:48]

bet tris dienas tą patį rodo, čia normalu? neturėtų vieną diena būti ryškiausias ir paskui blankti vėl? unsure.gif
[/quote]
ryt poryt pradės blankt manyčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(TajaM @ 2013 11 20, 20:32)
sveikos planuojančios. labai reikia jūsų pagalbos. darausi OT ir nesuprantu  g.gif  tris dienas jau rodo man teigiama rezultata.  unsure.gif  tai kaip čia? mokėčiau įkelčiau foto  rolleyes.gif  bet labai keista, nes tikrai ryškus abu pagaliukai, gal tas kitas reikiamas pagaliukas net ryškesnis. tai kaip man juos dabar vertinti? OT darau kiekviena diena tuo pačiu laiku. prašau patarimo  unsure.gif

o kokio jautrumo pirkote testukus?? mirksiukas.gif
jei jau 3ia diena testine linija ryskesne uz kontroline, tai laikas daryti ND ir gaudyt leliuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 20, 20:32)

Sveikute 4u.gif gerai kad pasirodei gydytojai. Kuo geriau pazinosi savo kūną- tuo manau greičiau pasieksi norimo rezultato 4u.gif mesk blogas mintis į šalį ir kibk I OT gadinimą drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 20, 21:32)

Viskas bus OK console.gif tik reikia tuo tiket mirksiukas.gif

gal jau isvajoti II bruksniukai jau ne uz kalnu newyear.gif arteja stebuklu metas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Po pirmo nesekmingo bandymo nusprendžiau ir aš gaudyti savo geriausias dienas su OT. Ciklas mano nėra trumpas - 30-32 dienos, tai ovuliacija spėju vyksta apie 17d. Planuosim antrą ciklą. Buvau garantuota, kad pavyko iš pirmo karto, bet teko nusivilti. Laikėsi aukšta BT, siaubingai svaigo galva, užkietėję viduriai, bet vakar atkeliavo mmm. Stengiausi neprisigalvoti netikrų požymių, bet šie man pasirodė pakankamai įtikinami. Tai po darbų grįžusi net ašarą nubraukiau verysad.gif Aišku vyras guodžia, sako, jog neprotinga pergyvent po pirmo bandymo, bet širdžiai neįsakysi blush2.gif
Tikiuosi šį ciklą OT mums padės smile.gif

Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2013 11 21, 09:18)
Sveikos,
Po pirmo nesekmingo bandymo nusprendžiau ir aš gaudyti savo geriausias dienas su OT. Ciklas mano nėra trumpas - 30-32 dienos, tai ovuliacija spėju vyksta apie 17d. Planuosim antrą ciklą. Buvau garantuota, kad pavyko iš pirmo karto, bet teko nusivilti. Laikėsi aukšta BT, siaubingai svaigo galva, užkietėję viduriai, bet vakar atkeliavo mmm. Stengiausi neprisigalvoti netikrų požymių, bet šie man pasirodė pakankamai įtikinami. Tai po darbų grįžusi net ašarą nubraukiau verysad.gif Aišku vyras guodžia, sako, jog neprotinga pergyvent po pirmo bandymo, bet širdžiai neįsakysi  blush2.gif
Tikiuosi šį ciklą OT mums padės  smile.gif

o jus tik su OT bandot ar ir BT matuojat? Nes as, bematuodama BT, issiaiskinau,kad mano antra faze visai ne 14 -16 dienu, o 12-13 mirksiukas.gif Tada ir ovuliacija pasislenka atitinkamai.
Linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magda*** @ 2013 11 21, 12:31)
o jus tik su OT bandot ar ir BT matuojat? Nes as, bematuodama BT, issiaiskinau,kad mano antra faze visai ne 14 -16 dienu, o 12-13 mirksiukas.gif Tada ir ovuliacija pasislenka atitinkamai.
Linkiu sekmes 4u.gif

Matavau BT, o OT kol kas nenaudojau, nes visada pati gerai jausdavau ovuliaciją. Nors kaip tyčią paskutinės ovuliacijos nepajutau g.gif BT daugiau matuot nenoriu, šį ciklą laikėsi 36.9 - 37.1, bet tai tik tuščios viltys smile.gif
Atsakyti