Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

QUOTE(linutemazute*** @ 2013 11 14, 19:51)
Kur caramelcandy  ax.gif ?

Laba vakara, mergaitės 4u.gif
Smagu, kad domitės.
Žinokite dar ir šiandien kelnaitės smarkiai išteptos rudomis išskiromis...
Šiandien pamąsčiau, kad man buvo taip:
pirmą kart tai buvo rugpjūtį, radau rudų išskyrų 14 cd, o ciklas truko 34 dienas,
spalį radau taip pat vos vieną kart 23 cd, o ciklas truko 35 dienas,
tačiau tai buvo po vieną kartą, vieną dieną vieną kart ištepa ir viskas...
Galvodavau, kad gal čia ovuliacijos ženklas...

Šį kart jau dvi dienos taip, ir smarkiau, ryškiau...
Prisiskaičiau SM , kad tai gali būti cistų ženklas, išsigandau... unsure.gif
Ryt skambinsiu ir bandysiu mėnesio gale užsirašyti pas savo ginekologę. Nors buvau rugpjūčio pradžioje, sakė viskas tvarkoje. Bet su tuo dar nebuvau susidūrusi...noriu išsiaiškinti, gal tyrimą kokį atliks, ar echoskopiją...
Bandžiau šiandien ir OT ir NT - nič nieko...
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 14, 22:35)

O kelinta dabar CD?

Vat labai idomu ar mato gine kai ateini apciuros g.gif ar tepinelis rodo kokia cista ir pan. g.gif
Atsakyti
Siaip manau apziuros metu matomos cistos g.gif del tepliojimo iki menesiniu yra skaicius ta patį apie ka rase caramelcandy. Bet caramelcandy, minejai kad tau tokių tepliojimu budavo bent 10 d. Iki mmm... o dabar? Juk tau jau kaip ir mmm metas g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 11 15, 09:39)
Siaip manau apziuros metu matomos cistos  g.gif del tepliojimo iki menesiniu yra skaicius ta patį apie ka rase caramelcandy. Bet caramelcandy, minejai kad tau tokių tepliojimu budavo bent 10 d. Iki mmm... o dabar? Juk tau jau kaip ir mmm metas  g.gif

Šiandien 32CD... Tai kokios 2-3 dienos iki mmm...
Šiandien dar anksti,bet kol kas netepliojo...
Manau,kad ateis normalios mmm ir kad čia ne joks implantacinis patepliojimas. Tikiuosi bent nebus rimtesnių problemų...nes vakar prisiskaičiau,kad sukelia sunkumus pastojant tos ligos ir t.t... doh.gif
Atsakyti
Šiandien irgi tepliojo rudai,gal tik šiek tiek šviesiau...
Šį vakar jau gal pusvalandį spazmuoja,atrodo,kad susitraukinėja raumenys...taip nemaloniai...Gal jau mmm ateina. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 15, 20:24)
Šiandien irgi tepliojo rudai,gal tik šiek tiek šviesiau...
Šį vakar jau gal pusvalandį spazmuoja,atrodo,kad susitraukinėja raumenys...taip nemaloniai...Gal jau mmm ateina. verysad.gif

O sian nedarei NT?
Mano siandienos OT vos pablukias ax.gif
Reiks vel ND atlikt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 11 15, 22:07)
O sian nedarei NT?
Mano siandienos OT vos pablukias  ax.gif 
Reiks vel ND atlikt  blush2.gif

Nea...ryt gal pamėginsiu. Bet nenoriu prisisvajoti ir su neigiamais nt savęs liūdinti. Gal dar palauksiu sekmadienio,kada bus 34cd,kada jau tikrai turi prasidėti menesinės.
Šiandien skambinausi daktarei,tai neatsiliepė...Parašiau,tai arba ryt atrašys,arba 1dny ryte vėl skambinsiu.

Kibkit į nd 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 16, 02:00)

na lauksim ziniu mirksiukas.gif tikiuos jau isvysi issvajota II mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 11 16, 12:34)
na lauksim ziniu  mirksiukas.gif  tikiuos jau isvysi issvajota II  mirksiukas.gif

Nič nieko nt neparodė,kaip ir nujaučiau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 16, 13:54)
Nič nieko nt neparodė,kaip ir nujaučiau... smile.gif

Kas naujesnio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 11 18, 10:28)
Kas naujesnio?  4u.gif

Vis dar po biškiuka teplioja...vakar vakare tarp rudų išskyrų buvo ir kraujo siūlelis...ir taip apetitas išaugo, ant saldumynų žvėriškai patraukė, galvojau va, pareina mmm, nes taip būna man prieš kiekvienas, bet kol kas nieko.
Šį ryt vos šviesiai rožinių išskyrų buvo ir viskas...Laukiu toliau ir vis dar bandau prisiskambinti savo gydytojai.
Šiandien 35 CD.
NT nuo šeštadienio nebe gadinau...
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 18, 10:53)
Vis dar po biškiuka teplioja...vakar vakare tarp rudų išskyrų buvo ir kraujo siūlelis...ir taip apetitas išaugo, ant saldumynų žvėriškai patraukė, galvojau va, pareina mmm, nes taip būna man prieš kiekvienas, bet kol kas nieko.
Šį ryt vos šviesiai rožinių išskyrų buvo ir viskas...Laukiu toliau ir vis dar bandau prisiskambinti savo gydytojai.
Šiandien 35 CD.
NT nuo šeštadienio nebe gadinau...

Hmmm... idomiai cia viskas... o būdavo tavo ciklas toks ilgas kada nors? Nujaučiu kad nesulauksi mmm g.gif Mano 1 nėštumas kai buvo - tai kai pastojau, vietoj sekančių mmm buvo tepliojimas tiek dienų kiek trūkdavo mmm. Na bet kuriuo atveju laukiam ir tikimės wub.gif
Atsakyti