Kaip siandiena, ar atejo mmm? Pas mane vaiduokliauja sian 14 CD tai ziuresim kas cia bus vakar vakere jau pajutau pazymiu , kad ateina OV tad tikiuos jau rysku OT testuko
Merginos, kokius man testukus pirkt- 20 miu ar 30 miu? ( darysiu 1 kartą. Kalbu apie OT). Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2013 11 14, 07:55)
Kaip siandiena, ar atejo mmm?
Pas mane vaiduokliauja sian 14 CD tai ziuresim kas cia bus vakar vakere jau pajutau pazymiu , kad ateina OV tad tikiuos jau rysku OT testuko
as nusipirkau 30 miu, jie maziau vaiduoklaiuja
ar as teisingai supratau , kad darysi tik 1 OT testuka? Manau mazoka, reik kasdiena OT atlikinet, kad pagautum ta banga
as nusipirkau 30 miu, jie maziau vaiduoklaiuja
ar as teisingai supratau , kad darysi tik 1 OT testuka? Manau mazoka, reik kasdiena OT atlikinet, kad pagautum ta banga
14 d. Siandien??? Butini ND !!! Papildyta:
Kur caramelcandy ? Papildyta:
Kazin ar gali isskyros grybaut? man sian tik 8 c.d.
dar tik nuo pirmadienio planavau ot darytis bet vat katik aptikau [COLOR=yellow] isskyras kaip kiausinio baltymo. Tokios baltos ir lipnios. .. nesupratau kas cia. Gal siaip...
14 d. Siandien??? Butini ND !!! Papildyta:
Kur caramelcandy ? Papildyta:
Kazin ar gali isskyros grybaut? man sian tik 8 c.d.
dar tik nuo pirmadienio planavau ot darytis bet vat katik aptikau [COLOR=yellow] isskyras kaip kiausinio baltymo. Tokios baltos ir lipnios. .. nesupratau kas cia. Gal siaip...
Uzsakiau tik šiandien, iki rytuojaus niekaip negausiu... na manau gal cia siaip kas tokia greita ov nemanau kad gali ateiti...
O tu Agnyte jau pasistenk sian kaip reikia
Uzsakiau tik šiandien, iki rytuojaus niekaip negausiu... na manau gal cia siaip kas tokia greita ov nemanau kad gali ateiti...
O tu Agnyte jau pasistenk sian kaip reikia