Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

QUOTE(linutemazute*** @ 2013 11 08, 15:27)
Skaičiau kad 2 juosta turi būti tokia pat ryški kaip ir kontrolinė.  Bet ar jinai tokia iš ties būna??? Na nesuprantu... pavyzdžiai juosteles kasdien ims ryškėti, ir jau pvz bus beveik ryski.  Kaip man suprast, ar jinai rytoj bus dar ryškesnė ar pradės vėl darytis blankesne  doh.gif

Suprasite tik pasidarę sekančią dieną testuką ir įvertinsite. Jei juostelė tokia pat ar dar ryškesnė -darotės testukus toliau. Jei juostelė daug blankesnė, dar 1-2 dienas galit pasidaryti dėl užtikrintumo ir nutraukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 08, 15:39)
Suprasite tik pasidarę sekančią dieną testuką ir įvertinsite. Jei juostelė tokia pat ar dar ryškesnė -darotės testukus toliau. Jei juostelė daug blankesnė, dar 1-2 dienas galit pasidaryti dėl užtikrintumo ir nutraukti  smile.gif

Supratau. Ačiū caramelcandy 4u.gif taip supratau, kad apskaičiuot 2 d. Iki O praktiškai šansų nėra. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 11 08, 16:55)
Supratau.  Ačiū caramelcandy  4u.gif taip supratau, kad apskaičiuot 2 d. Iki O praktiškai šansų nėra.  doh.gif

Na kuo gerai testukai,kad jie parodo dar tik per kokias ateinančias 24 valandas įvykstančią ov. Jei tą dieną pamačiusi ryškesnę juostelę Jūs dar nesate tikra,kad tai ov ženklas,tačiau sekančią dieną padariusi testą ir pamačiusi,kad juostelė jau daug blankesnė uz vakarykštę,galite drąsiai atlikti ND ir užtaikyti tiesiai ant ovuliacijos... 4u.gif O va bt matavimas parodo jau tik įvykusią ovuliaciją. Tačiau be abejo,kad padeda save pažinti,ir kitą mėnesį jau žinosite kada jos tikėtis...
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 08, 16:11)
Na kuo gerai testukai,kad jie parodo dar tik per kokias ateinančias 24 valandas įvykstančią ov. Jei tą dieną pamačiusi ryškesnę juostelę Jūs dar nesate tikra,kad tai ov ženklas,tačiau sekančią dieną padariusi testą ir pamačiusi,kad juostelė jau daug blankesnė uz vakarykštę,galite drąsiai atlikti ND ir užtaikyti tiesiai ant ovuliacijos... 4u.gif O va bt matavimas parodo jau tik įvykusią ovuliaciją. Tačiau be abejo,kad padeda save pažinti,ir kitą mėnesį jau žinosite kada jos tikėtis...

Bandysiu baigus mmm daryt siuos testukus ax.gif ax.gif kelsiu nuotraukytes čia, jei bus neaišku ax.gif
Atsakyti
Merginos, neaišku man dar Štai kas:
Cituoju:

Kada po LH bangos įvyks ovuliacija?

Paprastai ovuliacija prasideda 12 – 48 valandą po LH bangos (LH bangos nustatymui naudojant popietinį šlapimo mėginį). Vidutiniškai ovuliacija įvyksta 36 valandos po LH bangos.

Kai ovuliacijos testas yra teigiamas, kada turėtume pradėti lytiškai santykiauti?

Kad padidinti pastojimo tikimybę, lytiškai santykiauti turėtumėte LH bangos nustatymo dieną, taip pat ir kitas 3 dienas.

Klausimas: taip gaunasi kad testas parodo ne ovuliacijos dieną o tik tą bangą, kuri buna 2-3 dienas prieš O?
Papildyta:
Merginos, neaišku man dar Štai kas:
Cituoju:

Kada po LH bangos įvyks ovuliacija?

Paprastai ovuliacija prasideda 12 – 48 valandą po LH bangos (LH bangos nustatymui naudojant popietinį šlapimo mėginį). Vidutiniškai ovuliacija įvyksta 36 valandos po LH bangos.

Kai ovuliacijos testas yra teigiamas, kada turėtume pradėti lytiškai santykiauti?

Kad padidinti pastojimo tikimybę, lytiškai santykiauti turėtumėte LH bangos nustatymo dieną, taip pat ir kitas 3 dienas.

Klausimas: taip gaunasi kad testas parodo ne ovuliacijos dieną o tik tą bangą, kuri buna 2-3 dienas prieš O?
Atsakyti
Ne 2-3 o maximum 1-2 dienos. Beje gali prasideti ir 12val po testo darymo,tai cia gaunasi jei dareisi testa per pietus,tai vakare butini ND smile.gif beje spermiukai išlieka gyvybingi iki kelių dienų,todėl manau,kad geriausia pradėti kai tik testas parodo ryškias dvi juosteles ir pakartoti dar po paros,kai yra ale apie 36val po LH bangos smile.gif
Atsakyti
Na merginos pradejau testuku maratona ax.gif
sian 8 CD ir kolkas nieko smile.gif (praita men pradejau nuo 11CD ir jau parode teigiama sekancia diena jau vaiduokliukas dar sekancia ir vaiduokliuna blankus ir toliau nieko nedariau) si cikla pradejau anksciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 11 08, 18:28)
Na merginos pradejau testuku maratona  ax.gif
sian 8 CD ir kolkas nieko smile.gif  (praita men pradejau nuo 11CD ir jau parode teigiama sekancia diena jau vaiduokliukas dar sekancia ir vaiduokliuna blankus ir toliau nieko nedariau) si cikla pradejau anksciau  smile.gif

Jau 12CD, dar nieko? smile.gif
Kur visos testukų gadintojos dingę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 12, 22:06)
Jau 12CD, dar nieko? smile.gif
Kur visos testukų gadintojos dingę? 4u.gif

dar nieko - silpnas vaiduokliukas g.gif (bet kaip keista, vakar kaip pliuptelejo isskyru tasiu, bet dar nelabai skaidriu blush2.gif o dabar kolkas ramu ax.gif ) gal jau siandiena kas bus ax.gif
Atsakyti
Sveikos, man labai idomu kada po abrazijos galuma tiketis ovuliacijos. Uzsisakiau testuku, laukiu kol atsius, taip pat pradejau bt matuot. Bet paskaiciau dabar kad po abrazijos merginos mmm laukia ir 2 ir 3 menesius, galvoju ar verta jau pradetcsu testukais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2013 11 13, 09:08)
Sveikos, man labai idomu kada po abrazijos galuma tiketis ovuliacijos. Uzsisakiau testuku, laukiu kol atsius, taip pat pradejau bt matuot. Bet paskaiciau dabar kad po abrazijos merginos mmm laukia ir 2 ir 3 menesius, galvoju ar verta jau pradetcsu testukais  g.gif

jei jau atejo mmm po abrazijos, manau jau pradek testuotis mirksiukas.gif
Man gruodzio men buvo atlikta abrazija o jau balandi nestuke.gif siuo metu auginu grazia princese wub.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 06, 19:02)
Kol mane aptarinėjate su daug didesne šypsenėle keliu Jums nuotraukėlę, ką tik pasidariau OT ir jis daug ryškesnis  smile.gif
Bet man jau 23 CD, taip išeina kad ovuliacija gerokai gerokai nusivėlino...Kai šeip mano ciklas paskutinius metus buvo 31 diena, paskutinysis tik truko 35...Tai nejau šis bus dar ilgesnis... g.gif  visai nusiklaipė...
user posted image

Aš vėl čia 4u.gif
Šiandien, 30 CD, patepliojo rusvai,į kraują tai visiškai nepanašu.
Arba ovuliacija buvo 18 CD ir ateis menesinės, arba ovuliacija buvo 23 CD, kai džiaugemės visos kartu dėl OT testuko paryškėjimo, tada dabar būtų lygiai savaitė po ovuliacijos. Bijau prisisvajoti, kad tai implantacinis patėpliojimas...
Paskutinį mėnesį ciklas truko ne 31 ar 32 kaip iprastai, o 35 dienas.
Atsakyti