Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame su Thermomix'u 2 tema

QUOTE(Taikute @ 2013 07 17, 12:04)
Taip, Aroja bendrauja tik su savo klientais, bet.... as savo TM pirkau Vokietijoje ir ne trupucio nesigailiu kad nepriklausau tam ju klubui  ax.gif  Sitame psl. labai saunios merginos, kurios pacios eksperimentuoja ir dalijasi puikiais ir skaniais receptais, manau ne ka neblogesniais nei Arojos klubas  4u.gif  thumbup.gif

o perkant is Vokietijos garantija gavot?
Atsakyti
Manau perkant is VORWERK visada gausi garantija, nesvarbu kuri salis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante* @ 2013 07 19, 13:35)
Apelsininis keksas smile.gif





mmm kaip skaniai atrodo, reiks pabandyti

ačiū 4u.gif

Mano TM korpusas kažkokiu būdu lūžo verysad.gif doh.gif Būtent toj vietoj kur dangtis užsifiksuoja dešinėj pusėj. Aišku jis veikt veikia, bet man labai jo gaila ir bijau jeigu daugiau skysčio pripilus, kad neužpilt tos vietos, kad nesugadint daugiau. Tai korpusas ir darbas visas man kainuos iki 400 Lt doh.gif
Atsakyti
o aš nežinau su kokia ta garantija pirkti TM sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lakmėja @ 2013 07 19, 16:10)
o aš nežinau su kokia ta garantija pirkti TM sad.gif

Aroja jeigu gerai suprantu ir yra oficialus VORWERK atstovas Lietuvoje, tai jis negali neduoti garantijos, o jeigu jus gyvenate Vokietijoje, tai dar paprasciau, VORWERK yra ju, internete turetumete rasti oficialu puslapi ir ten tiesiog uzklausa nusiusti.


Paprikute, uzjauciu ir tikrai labai keista. g.gif
Papildyta:
http://corporate.vor.../media-contact/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante* @ 2013 07 19, 14:12)
Manau perkant is VORWERK visada gausi garantija, nesvarbu kuri salis.  4u.gif


kodel su kiekvienu TM savininku vis prasideda ta pati TEMA. apie AROJA ir garantija. Si tema jau buvo n kartu cia gveldenta, gal tiesiog pasiskaitykit.

galit skustis vokieciams bet manau nieko nepesite:) kur pirkote ten ir reikia kreiptis del garantijos. Jei pirkote Vokietijoje na tai ten teks ir remontuotis...

kazkas cia klause kokia su kokia garantija pirkti TM. kaip suprantu cia del laiko klausimas buvo? as turiu TM jau n metu ir galiu jums pasakyti kad jei naudosite ji pagal paskirti (nemalsite ir nemaisysite daugiau nei galima (kiekis), netrankysite, visada pries ijungiant gaminimo funkcija isjungsite svarstykles, nelaikysite rusy arba palepy:D ) tai jums pilnai uzteks puses metu garantija.
Atsakyti
KatYnas, man atrodo ne apie Aroja kalba dabar vyksta, as tai net tokiu minciu neturejau, kad kazkur kitur pirkes galesi taisyti ir reikalauti garantiju Arojoje ar kitur, tas pats, kas jums netaisytu kur as pirkau. wink.gif VORWERK manau visiem savo atstovam duoda tas pacas garantijas.

Geriau recepta koki parasykite. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante*: 19 liepos 2013 - 22:10
siaip:) tai as rasau receptus arojos sukurtame puslapy...
siaip ne gaila man tu receptu tik nelabai dubliuotis noris...

jei jau prasot idesiu ir cia viena,

Rikota


Mums reikes:


-750g. naturalaus pieno (ne maziau nei 3.5% rieb.)


-250g. grietineles (30-35% rieb.)


- druska (pagal skoni)


- 3 saukstai citrinu sulciu


I TM inda ipilame piena ir grietinele bei druska.


Kaitiname 90C Revers 1gr. 6-8min. (priklausomai nuo pieno ir grietineles temperaturos, jei kambario temperaturos tai maziau jei is saldytuvo


tai daugiau, svarbiausia kad pienas pasiektu 90C temperatura).


Ipilame 3 saukstus citrinu sulciu ir maisome 15sec revers 1-2gr.


Leidziame pastoveti 5 minutes.


Imame TM kiauraindi ir uzklojame ji su merle bei pastatome i kriaukle ar i dubineli, kad butu patogu nuvarveti skysciui.


Ipilame i kiaraindi TM indo turini. Leidziame nuvarveti.


Laikas priklauso nuo norimos konsistencijos.


Jei norite tepamo surio tada maziau varvinkite, suris turi buti dar "slapias" su skysciu kai desite ji i sandaru inda. Jei norite pjaustomo surio nuvarvinkite ilgeliau.


Nepamirskite kad surio gaminimo procesas dar viks ir inde saldytuve, jis dar sutirstes.smile.gif


Laikyti saldytuve sandariame inde.


Skanaus.
Atsakyti
gaminu naminę vištienos pastą thumbup.gif, namai kvepia visokiom žolėm mmmmm...... Gaminu ir kaifuoju žinodama ką dedu ir koks rezultatas gaunasi smile.gif
Atsakyti
Kiwi pyragas
user posted image

Pagrindui:
- 200 gr pyrago miltu
- 60 gr cukraus
- 100 gr sviesto (sukapota i gabalus)
- 1 kiausinis

Idarui:
- 5 nepernoke kiviai
- 100 gr cukraus
- 4 kiausiniai
- 20 gr romo
- 30 gr miltu
- 40 gr kukuruzu miltu
- 200 gr grietineles

Puosimui:
- 4-5 nepernoke kiviai
- Glazura: 200 gr cukraus, 3 saukstai uogienes, 3 saukstai vandens, 2 saukstai citrinu sulciu.

Paruosimas:

Pagrindo ruosimas:
1 - Miltai, cukrus, sviestas ir kiausinis - 15 sek / 3 ½ greitis.

2 - Kose idedame i maiseli ir 20 min dedame i saldytuva.

Pradedame kaitinti orkaite iki 180 º.


Idaras:
1 - Nulupti kiviai supjaustomi i gabalus, ideti cukru - 15 sek / 6 greitis.

2 - I ta pacia mase dedame - kiausiniai, romas, abeji miltai ir grietinele - 20 sek / 6 greitis.

Praejus 20 min is saldytuvo issimame kose, minkome ir kociojame ant is anksto miltais pabarstyto pagrindo, storis apie 5 mm, dedame i forma.
Tada supilame idara ant virsaus ir kepame mazdaug 40-50 min 180 º orkaitėje.

Glazura:
1. Supilkite visus glazura (200 g cukraus, 3 saukstai uogienes, 3 saukstai vandens, 2 saukstai citrinu sulciu) ingredientus - 4 min / 100 ° / 6 greitis.
As naudojau abrikosu uogiene, bet taip pat galima naudoti citrinu ar kivi.

Baige kepti 40-50 min, leidziame atvesti kiek ir puosiame supjaustytais kiviais ir ant ju uzpilta, vienodai paskirstyta grazura.
Patiekti salta. 4u.gif
Atsakyti
WAU... kokios thumbup.gif nuotraukos, kaip skaniai atrodo, niam niam niam bigsmile.gif jau noriu bėgti daryti kazko smile.gif
Sakykite merginos ka darote su TM iš uogų: serbentų, agrastų.... kaži ką dar galima pagaminti?
Atsakyti
Triumfante*, mmmm kaip skaniai atrodo thumbup.gif nerealiai smile.gif
Atsakyti