Sena tema čia
Cia Jusiskiai visi?
Gal atsiras geru zmoniu ir padovanos ,gyvunu myletojai, banguotaja papugele(patele)?
Gal atsiras geru zmoniu ir padovanos ,gyvunu myletojai, banguotaja papugele(patele)?
nea nea, čia foto iš interneto.
mano Trys
mano Trys
Laba diena
Na mes turime atliekamą žalią patelę, metų amžiaus. Galvoju kad vis tik 20Lt norėčiau. Kaip manot?
QUOTE(Bertike @ 2013 06 27, 19:34)
Sveiki,
galite patarti kaip tinkamai reikia irengti papugeliai narveli, girdejau smeliuko reikia, o kaip jam ji pateikti, ko dar reikia, is aisiu ka duodate, ir kur perkate visas prekytes? aciu.
Vilnius.
P.S turiu patineli maloniai priimciau patele, gal kas galetu padovanoti?
galite patarti kaip tinkamai reikia irengti papugeliai narveli, girdejau smeliuko reikia, o kaip jam ji pateikti, ko dar reikia, is aisiu ka duodate, ir kur perkate visas prekytes? aciu.
Vilnius.
P.S turiu patineli maloniai priimciau patele, gal kas galetu padovanoti?
QUOTE(Bertike @ 2013 06 27, 20:09)
Cia Jusiskiai visi?
Na mes turime atliekamą žalią patelę, metų amžiaus. Galvoju kad vis tik 20Lt norėčiau. Kaip manot?
QUOTE(Enija @ 2013 06 30, 20:55)
Laba diena
Kokiame mieste?
Pateles banguotukui ieskau. Vilnius, Svencioniu rajonas
labukas,skaiciau kad galima banguotukem duot jogurto taigi klausimas butu toks,koks jogurtas?
Be priedų, natūralų
Mano papūga prieš metus atrodė taip:
dabar atrodo taip:
dabar atrodo taip: