QUOTE(" voresta " @ 2013 06 28, 17:47)
na va, be daktarų nustatėm ligą, tiksliau simptomą, kuriuo reiškiasi tavo medžiagų apykaitos sutrikimas.
todėl aš ir esu čia, kad padėti susigaudyti, parodyti, kur žiūrėti, nes vienam ilgai reikia braidyti tam HS miške. Geriau kai yra palydovas.
deja, užpuls, ieškok gliukozės tablečių ir laikyk po ranka.
aš nesu
susipykusi su pieno baltymu, todėl valgau
gyvuliniai tinka visi, augaliniai tik alyvuogių ir kokosų aliejai.
o aš jau paišiau sau visokias ligas ir buvau pradėjus minti gydyojų kabinetų slenksčius, nes jaučiau, kad kažkas negerai, o kas - nesupratau.
Bet pasakykit man, kodėl gydytojai, sakykim, kad ir ta endokrinologė, tepasakė, kad nuolatinis alkis būna dėl kitų veiksnių, o kokie tie kiti veiksniai nepasakė, užsiminė tik, kad genetika kalta
. O tu žmogus, kankiniesi, vargsti, ieškai pagalbos, nekenti savęs dėl amžino alkio ir mažais žingsneliais eini link cukrinio diabeto
---------
Skaičiau vakar įdėmiai visą šitą straipsnį, nuostabu buvo suprasti, kad nesu viena tokia, skaičiau visus negalavimus, kurie kamuoja ir mane, nagrinėjau, dar šiandien prie pabaigos prisėsiu, nes vakar jau vėlu buvo, todėl ne viską įsiminiau,
----------
Iš kur man gaut gliukozės tablečių? Kai užeina noras valgyti, tik pavalgius, gerti gliukozės tabletę? O milteliai gliukozės ar tiktų?
QUOTE(Kalastaja @ 2013 06 28, 17:49)
Man patinka labai plonai supjaustytas lašinys ir apvyniotas aplink agurko skiltį, salotos lapą, kopūstlapį ir pan. Duonos tikrai nereikia, ji gadina lašinio skonį ir malonų riebalo švelnumą.
Ai, dar su morkų pagaliukais skanu.
tikiu, kad skanu, tik reikia įprasti. Kiaušinis be duonos jau tinka
QUOTE(" voresta " @ 2013 06 28, 17:50)
o va čia ir yra tas bjaurumas, kol sumažės insulino išskyrimas, jausies blogai, tačiau kitaip niekaip viso to reikalo išspręsti neišeina. Bet užtat dabar žinosi kas su tavimi vyksta ir ką turi daryti. Turi iškentėti, nes tai ilgai netruks.
nežinau kur dėtis iš laimės, kai supratau, kas su manimi vyksta, nes jau buvau priėjusi liepto galą, sakiau nuprotėsiu jei tai toliau tęsis, supratau, kad nebegaliu nieko padaryti, nebeturiu jėgų.
Ir kaip bebūtų keista, kelią į čia aš radau knisinėdamasi SM ligų skyriuje
, nes galvojau, kad sergu kažkuo
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 06 28, 18:02)
haha suskikenau kuri parašė, kur aš papuoliau-lašiniai, kopūstai
ne tai, kad lašiniai kopūstai, bet GABALAI LAŠINIŲ IR GABALAI KOPŪSTŲ
QUOTE(Nijolė46 @ 2013 06 28, 18:09)
Kai nevalgau produktų, turinčių daug angliavandenių, pastebėjau, kad ir pilvukas gerokai sumažėjo, neišpūstas. Nebereiks jaustis nepatogiai, kai klausia:"Gal jau vėl laukiesi?" Už tą klausimą norėdavau prikulti
Tas pilvo pūtimas varo iš proto
Ir dar, kas yra geras vanduo?