Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba VII, angl. - Paleo, Primal/Caveman

QUOTE(Whagati @ 2013 07 08, 10:37)
man siandien vel pasirode hemorojus, nors kelis menesius nebebuvo, kas cia, mazai riebalu, ar mazai skysciu  g.gif  jauciu ir tas, ir anas  g.gif

hemorojus siejamas su glitimo poveikiu ir išnyksta visiškai maždaug po 3-4 mėn nuo paskutinio jo pavartojimo. Tad tau dar per mažai laiko praėjo, arba kas nors su glitimu į pilvą pateko.
Garantuotai dings.

Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 07 08, 08:53)
kur cia taip  bigsmile.gif jeigu tikslesni adresiuka....

gyvenu šitos "šėryklos" kaimynystėje ir mūsų bendri lankytojai.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 07 08, 11:50)
Leidykla už tokios apimties knygos vertimą mokėtų keletą tūkstančių lt smile.gif Ir duotų kelis mėnesius laiko. Jei tokia leidykla atsirastų, tai ir norinčių versti būtų, aš pvz neatsisakyčiau  biggrin.gif  Nes šiaip tikrai daug laiko laisvo reikėtų turėti. O tos "mokslinės" dalys ten ko gero ir yra geriausia knygų dalis, nes tai, kaip aprašma, kaip pereiti vėl prie to pačio maisto arba kad "visi mes žmonės, ir realu, kad anksčiau ar vėliau valgysim vėl taip pat, o tada - vėl į griežtą whole 30 šokit" tai man kažkaip nelabai patiko biggrin.gif

Aš irgi kažkada galvoju mamai išversiu esminės ISWF dalis. Pradėjau versti, žiūriu, kad čia viską reiktų išversti, nes viskas susijęs, ir tik dalis to ar dalis ano nieko negelbėtų biggrin.gif

O man kaip tik patiko ta dalis, kad mes visi žmonės, tad nesugebėsim visada 100 proc. whole30 būti. Aš manau, jie gal labiau taikė į tai, kad bus ir gimtadienių kokių, tai torto teks paragauti, vestuvių, kur šampano taurę išgerti reiks. Na, juk labai realu, kad gyvendami gyvenimą su viskuo susidursim. Jei traktuosim whole30 ir paleo kaip trumpalaikę dietą "iki numesiu tuos 5 kg ir vėl galėsiu grįžti prie senų įpročių", tuomet jo, nesąmonė taip leisti, bet kai pagalvoji, jog čia viso gyvenimo perspektyvoje, tai suprantama ir normalu.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 08, 11:56)
gyvenu šitos "šėryklos" kaimynystėje ir mūsų bendri lankytojai.

ech, būč per atostogas žinojus... kaip tik planavom ten važiuoti, paspoksoti, bet dėl "mitybos" ten atsisakėm tos minties, kad nereikėtų paskui knistis po valgiaraštį ir nerasti, ką užsisakyti biggrin.gif
Atsakyti
ha toj serykloj ir man teko pabuvot pries gerus 3 metus. geriau jau buciau pas voresta i talka uzsukus...

del vertimo: as turiu laiko ir anglu kaip antra gimtoji, bet man sunku buvo buvo ISWF knygele skaityt del nuolatinio pilstymo i tuscia i kiaura, todel nesisiulau jos versti... galeciau koki viena skyriu nebent, o daugiau, tai kantrybe neislaikytu amerikonisko tv shoppingo stiliuko...

kas kuriat nauja tema? gal man galima?
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 07 08, 12:30)
ha toj serykloj ir man teko pabuvot pries gerus 3 metus. geriau jau buciau pas voresta i talka uzsukus...

del vertimo: as turiu laiko ir anglu kaip antra gimtoji, bet man sunku buvo buvo ISWF knygele skaityt del nuolatinio pilstymo i tuscia i kiaura, todel nesisiulau jos versti... galeciau koki viena skyriu nebent, o daugiau, tai kantrybe neislaikytu amerikonisko tv shoppingo stiliuko...

kas kuriat nauja tema? gal man galima?

kurk, jautiena smile.gif
jei jau nuspręsim versti, tai galime pasidalinti skyriais ir visos po skyrių išversti, nereiks vienam kažkam vargti smile.gif
Atsakyti
WoW, Voresta as buvus ten "tavo kaime" ir ketinu, jei Dievulis leis, vel ten vykti liepos vidury...tai kaip tave ten rast, toj didziojoj teritorijoj? visad ir gyvuneliu, vistyciu ateinam pasiziureti...o symet su vaikuciais, tai butinai eisim... wub.gif

pietums pievagrybiai su sprandine kepta, be dziuvesiu, be nieko...tik cesnakas, pipirai..druskyte... Suka pilva. Norisi saldaus. Labai labai norisi saldaus. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 07 08, 10:57)
kurk, jautiena smile.gif
jei jau nuspręsim versti, tai galime pasidalinti skyriais ir visos po skyrių išversti, nereiks vienam kažkam vargti smile.gif

ok.
del vertimo - taip galetumem pasidalint. gautusi gan idomiai - kiekvienas skyrius kitu stilium biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 07 08, 12:59)
WoW, Voresta as buvus ten "tavo kaime" ir ketinu, jei Dievulis leis, vel ten vykti liepos vidury...tai kaip tave ten rast, toj didziojoj teritorijoj? visad ir gyvuneliu, vistyciu ateinam pasiziureti...o symet su vaikuciais, tai butinai eisim... wub.gif

Aš nebūnu teritorijoj, ir manęs ten nereik ieškoti.
Atsakyti
bandau naują temą su apklausa pakurti, sėkmės balsuojant, have fun. žiū net lietuviškas raides ta progra išsitraukiau... na kur ta ššššš ant klaviatūros biggrin.gif

kol kas tik su kavyte... eisiu omleto kept, kai praalksiu.
Atsakyti
oi kaip zvengiau is temos antrastes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o del anketos, butu atsakymas toks:
Rimtai?? Geras! Bet del manes jis gali nors ir smeli valgyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
deja nera tokio varianto tongue.gif viskas jau badas uzspaude. lekiu kiausu su 0,5kg sviesto est.
Atsakyti
ryte pasiganiau vyšnioj, dabar kapoju kokosų aliejuj troškintą prieskoniais pabarstytą cukiniją (~300gr) plaukiančią grietinėj(100gr) su pavytinta kumpio mėsa(~150gr)
Hmmm .riebalo mažokai, reiks eit dar grietinės šaukštą desertui sulaižyt.
Atsakyti