QUOTE(kustuce @ 2013 07 06, 12:54)
o iš ryto galiu daryti tuos pratimus, kur parodyti?
-------
nenustačiau, bet pagal nurodytus požymius įtariu, kad taip ir yra. Prieš du mėnesius gydžiausi skrandžio bakteriją hellycobakter pylori ir opą, manau, tai pagrindinė priežastis, kuri mane verčia galvoti, jog jos per mažai, dar nagai atrodo siaubingai ir daugiau nusiskundimų radau tinkamų
-----------
mmm neartėja. skauda labiau plonąją žarną, kuri prie pat galo yra, įtariu, kad netinka grietinė, nes jei tik ja pagardinu keptas daržoves, taip ir jaučiu negerumus
Nežinau kokie ten pratimai (nesu didelė HS fanė), bet sportuoti be abejo gali ryte. Na, nors aš ryte pati tingiu, tai dažniausiai vakare ir sportuoju, ir man kaip tik pagerėja, nes stresą nuima ir tada galiu ramiai užmigti. Bet va, knygos rašo ir voresta sako, kad vakare netinka
Och, ta bakterija. Pas mus kažkas čia ją išsigydė, ar tik ne Silver79, man rodosi, tai jis mitybą tik pakeitė ir viskas okay buvo. Tikrai nemanau, jog reiktų papildomai tos druskos rūgšties vartoti (juolab, kad neradau jos pirkti Lietuvoje
).
Plonoji prie galo? Ne storoji prie galo būna? Aš tikiuosi niekas neskaito valgydamas šito teksto
O dėl grietinės, tai galbūt. Na, jeigu pajunti, kad skauda tik kai grietinę valgai, o kitais kartais neskauda, tai tuomet gal tikrai ji. Mhm, nežinau ar nemaišau, bet berods Silver79 buvo išbraukęs iš mitybos pieno produktus kuriam laikui, kai gydėsi žarnyną ir kitas problemėles ir jam padėjo susitvarkyti. Aš pati pieno produktų nevartoju, nes išpučia mane labai nuo jų ir spuogais kitą dieną išberia (na, netaip žiauriai, bet pora kokių tikrai atsiranda), tai stengiuosi vengti