QUOTE(pumpica @ 2013 07 05, 14:19)
ok, dekui
grazuoles visos
Wallis, primink, kiek tu cia svorio numetei ir kokiu budu?
Na pasakosiu kiek imanoma trumpiau visa savo skaudu kilogramu kelia.
Jau nuo vaikystes mane daug kas storuliuke vadino, gal del zanduku is tevo paveldetu, nors pasiziurejus nuotraukas is vaikystes ir paauglystes as tikrai neatrodau storuliuke. aisku, nebuvau kaulu vyniotinis, nes valgiau tikrai nemazai, bet ir be apdribusiu lasiniu. Taip isaukleta buvau, senelis pykdavo, jei prisidedi ir nepabaigi, tai ir kimsdavau ta bulviu kose su kokia tusonke... Tada budama paaugle taip visada mazdaug sveriau 63-65, nesvarbu kokiais kiekiais ir ko valgydavau, svoris aukstyn nejo, bet ir nekrito. buvau sportuojanti, nezinojau kas tos kalorijos, bet valgymo iprociu galima sakyti ir nebuvo. pusryciu nemegau, pietums ir bulka valgykloj tiko, o vakarienei dar kas nors.... iki kol man nesuejo 17 metu ir nesusiradau berno. Buvo atstumas, ilgai jo buvau nemacius, nezinau is kur istraukiau, bet sugalvojau numest kilu, tipo padaryt jam staigmena
bet man niekaip nesiseke, nes vis sakydavau, nevalgau nuo 6, tai 17:55 prisirydavau baranku
ilgai lauktas susitikimas per kaledas neivyko, nes jo mama pradejo mirti nuo vezio ir jis nusprende, kad taip bus geriau. Tada mano galvoje kazkas pasidare, as labai susiemiau ir pasidariau per diena 3 valgymus, kurie dauguma sudare angliavandeniai ir viskas buvo ziauriai grieztai. Ryte sausi pusryciai su jogurtu, per pietus kas budavo mokykloj, tik jokiu bulviu kosiu, o vakare pakaitom arba makaronu kalnas arba ryziu kalnas, po to- 3 val treniruote ir namu darbu ruosa iki 3 nakties. Taip nuo kaledu 65 kg vasario menesi jau sveriau 55, kasdien budavau isbadejus, naktim beveik nemiegodavau, nes budavo salta. Paskui ala pradejau sveikai maitintis ir laikiau savo svori kelis menesius, valgiau 5 kartus per diena, kartais ir saldumynu, ir bulviu, svoris neaugo. Vasarai isvaziavau dirbti, vel atsirado tik 3 pavalgymai vaikiskom porcijom ir rugsejo pirma zengiau i klase su 42 kg budama 170 ugio. kazkur spalio men, tas bernas mane paliko, o tada as is nervu pradejau viska kisti ir per metus tikraja ta zodzio padvigubejau
bijojau zmoniu, bijojau iseiti i lauka, praleidinedavau pamokas, sakydavau, kad sergu, o namie arba verkdavau arba valgydavau, storejau ir nuo oro. Mamos salia nebuvo, ji aisku yra gyva, bet nuo 15 metu as gyvenau viena, tik savaitgaliais grizdavau namo. Ji kartais pasakydavo nustok est, bet as negaledavau saves suvaldyt. niekada niekas nepasiule jokios pagalbos, nors ir mate, kas darosi. gal tokie tie lietuviai... as neisivaizduoju ka zmones galvojo...taigi sveriau kazkur apie 85-90 kg. Istojau i universiteta, aptirpau iki 75, bet vasara vel uzejo kazkokie nervai ir skaiciukai vel pakilo iki 85. jauciausi slyksti, nors visi mane labai mego, nes buvau labai bendraujanti ir linksma. Man nebuvo problema suvalgyt riebiu ledu deze ar kelias plyteles sokolado, o alkis- jis visada buvo cia. tada susiradau nauja drauga ir sporto pagalba, bei trupucio maisto prisiziurejimu as dasikapsciau iki 65, kaip sakau, savo jaunystes svorio
Jau 4 metai gyvenu Vokietijoje, mano svoris siai dienai yra lygiai 60. Bandziau viska, grikiu dietas, kopustienes, sveika mityba, bet cia daugiau per paskutinius 2 metus. tai va viskas viename, taip banguotai su kokiu persivalgymu per savaite jau laikausi 4 metus. Tiesa sia ziema buvo vel pasiekes ta mano skaiciu 65, bet as nepasiduodu, intensyviai sportuoju ir stengiuosi is paskutiniu su mityba. ir kur buvusios, kur nebuvusios paleolistos uzklydo man i kelia
Rasiau, kad jauciau alki, nors valgau labai daug, bet to nebuvau jau nei vakar, nei siandien. Isejo pirma karta padaryti taip, kad buciau nealkana ir dar tuo paciu mesciau svori, bet net jei jis sustos krites, as nei kiek nesupyksiu, nes jauciuosi gerai. anksciau labai vengdavau riebalu, grietines iki praeitos savaites nebuvau valgiusi gal kokius 5-6 metus, kiausiniai budavo 1 daugiausiai per savaite ir tai tik baltymas. Bet pasirodo, kad cia visai ne riebalai deti...
sorry, ilgai cia gavosi, bet na, nemoku as kitaip