
priminkit man labai prašau, kodėl blogis yra parduotuvinis pienas ir sviestas, o mėsa kaip ir nėra gerai, bet vis tiek galima valgyti.
Klausiu dėl to, kad supratau, jog man iš riebalų tik gyvuliniai patinka ir sviestas. Ana dieną pietavau su draugais RAW restorane. Tai ką žinau... taip blogai nuo maisto seniai bebuvau jautusi. Visą dieną kažkoks gumulas stovėjo ir riūgtelėjimais grįžinėjo... Sorry, kam pusryčiai dabar.
Ir žinot, labiausiai kas man nepatiko tai kokoso riešuto, kokoso pieno ir kokoso aliejaus skoniai beveik visame kame ką ragavom.
Gal aš apskritai kokoso kiek padauginau anksčiau, kad man jis jau toks weu atrodo?


Papildyta:
Akutee, o tu peršalus kad gerklę skauda ar kokia liga? Šiaip man geriausiai padeda sviestą čiulpti ir arbata čai (juoda arbata virta piene, pridėta cinamono, imbiero, muskato, pipirų galima ir geras gabaliukas sviesto joje. Ai, dar medaus. Nu tai ji ir nuo peršalimų ir nuo vioskių blogų bacilų gelbėja.). Kitiem dar alijošiaus vidinės lapo dalies ir medaus mišinukas padeda. Bet aš tam žiauriai alergiška esu, tai negaliu daugiau ką apie jį pasakyti.