QUOTE(" voresta " @ 2013 06 27, 21:37)
tada tau lygtai yr jau hipoglikemija.
mano vyro buvo ketogeninis(tas geresnis
)
kai nukrenta cukrus tu puoli kažką užkąsti, ir taip gaunasi užburtas ratas. Pasiskaityk ir jei pamėginusi mitybą, nutarsi jos laikytis, tai išsikapstysi. Ir tai vienintelis teisingas būdas išsprendžiantis visas problemas iš karto.
Juk tikriausiai ir cholesterolis yr padidėjęs?
gal, o tai ką man daryt?
---------
Būtent, aš pavalgau pietus ir iškarto vėl valgyt noriu, o tada ir užsikuria mano ėdimo mašina
Cholesterolio nežinau, reikės pasidaryti
-------
Skaitau aš ten viską, labai įdomu, net gi labai
QUOTE(pumpica @ 2013 06 27, 21:53)
pusryciai -gabalelis kiaulienos nugarines (kepta orkaitej) su agurku ir pomidoru. Iprastai man tiek mazai butu, bet siryt nesivalge kazko.
pietus -guzas farso patroskintas keptuvej su kopustu ir kalafioru, svogunu.
vakariene -rukytu kaimisku lasiniu kelios riekeles su vienu pomidoru. Nelabai daug, bet irgi nesinorejo, po sociu pietu planavau isvis daugiau nevalgyt, bet grizom su vaikais is lauko, grynas oras padare savo, tad va vakariene mano gavosi 21 val
negerai...
nu sūūūper
, man tokie patiekalai pats tas, nes sumuštinis manęs neužkiša, norisi rimtesnio maisto
QUOTE(Whagati @ 2013 06 27, 22:07)
Mano meniu:
Pusryciai - 2 lekstutes sriubos (burokeliu lapai, morkos, lasinuku truputis, druska, pipirai)
Pietus - kiaulienos kumpis pakeptas ant kokosu aliejaus ir patroskintas su morkomis ir kopustu, ir agurkas
Vakarenei - ant lasinuku 2 kepti kiausiniai ir salotu lapai su pomidoru krapai
na dar vis negaliu be kavos su medumi
geras, koks fainas meniu
Reikia dar daug perskaityti, kad suprasčiau kas ir kaip, bet šiandien valgiau:
ryte - du kiaušiniai su pomidoru
pietūs - kotletai du su salotomis pagardintomis aliejumi su citrina
vakarienė - salotos su tunu, viskas pagardinta aliejumi su citrina
Tarpuose suvalgiau obuolį ir viską valgiau be druskos, niekur nedėjau, o tas aliejus su citrina davė superinį skonį, atrodė, kad prisūdyta viskas