QUOTE(Wallis @ 2013 07 03, 16:54)
na kad as jau tikrai nesikuklinu. Siandien pusryciams, 9 val. geriau kavos su pienu ir 30-40 gr ozkos surio. tada vos iskentejau iki 12 val ir valgiau viename arbatiniame saukstelyje pakepinta viena svoguniuka maza, viena paprika su dviem kiausiniais ir prie to dar buvo agurko gabaliukas su arbatiniu sauksteliu grietines. po to as buvau alkana, valgiau kelis gabaliukus dziugo, isgeriau kavos po valandos su vienu geru saukstu kokosu pieno 100%. vakarienei buvo milzinas pomidoras, saukstelis grietines ir vistienos krutinele iskepta ant kokosu aliejaus 150 gr. druska pipirai. nesvarbu ka as valgyciau ir kiek, vis tiek jauciu alki.
mažai... daržovių mažai... svogūnas, pomidoras,net neskaityčiau į sąrašą tokių bent tada įtrauk kopūsto daug, žalių salotų, su daug ląstelienos, kuri sotumo suteiks... ožkos sūris ir kava.. na lengvi pusryčiai, peralkai.. taip kaloringas jis būna, bet nu kas..sotumo nėr man turi būti masė, dėl to pvz aš niekada negeriu kalorijų ar smoothie kokių nes man ne maistas tokie dalykai, vis tiek valgymo, kramtymo refleksų man reikia