QUOTE(jautiena @ 2013 07 03, 14:20)
prisizadejai dabar, tai gausi teseti
ledus is saldyto banano ir riebios grietineles
ledus is saldyto banano ir riebios grietineles
VAjej...
Ačiū už skanų receptą
QUOTE(Elata @ 2013 07 03, 14:31)
Medus geriau nei cukrus, bet... siūlyčiau pabandyti desertų visai atsisakyti. Nors trumpam, kad atprastų smegenys gauti ko nors saldaus, kai tik užsimano. Nes medus ar ledai ar vaisiai yra saldu gardu ir suteikia malonumą. Ir emociškai prisirišam mes prie viso to.
tokia pati bevalė, prisiekiu, bet jei jau aš galiu, gali ir tu, Akutee
O jei nuo medaus skauda gerklę, gal medui alergija yra, negali taip būti? Beje, nuo gerklės skausmo padės žolelių arbata su šaukšteliu kokoso aliejaus ir keliais gvazdikėliais (galvutėmis). Arba šaltalankio aliejum patepti gerklę Aš vaikas būdama visada šaltalankiu tepdavau. Tiksliau man tepdavo mama... per prievartą. Yuck, bet padeda
oj ne ne, man saldaus nebūtina, va tik vakar užplaukė, na ir kartai spopietų taip norisi..bet nepirkdavau ir nevartodavau saldumynų.. galiu be jų, kai tik uzeidavo noras, plyta sokolado ikirsdavau, kokų bandelių, ir vel ilgam ramu.. anksciau isvi si metus tik 2 kartus taip darydavau, tik pastaruoju metu, viskas kitaip, viskas, nebesuprantu, ar kad dar svorio uzsidejo..ar dar kazkas prisidejo su sveikata negerai..
ne dėl medaus skauda gerklę, o jį šiandien issitraukiau palaizyt, nes skaudet eme vel gerkle, jau taip 3 savaites, apmazeja skausmas, lyg ir pusiau sveika, ir VĖl..siandien vel labai skauda..tai paciulpiau medaus..
Užtat nuo vakar prisimenu, kad cukraus ne- sakei ne, tai aš -ne.. ledinukų irgi ne- mėtinių, nors ir skauda gerklyte, bet tik meducio..
Nu jau zinok, neisivaizdupoju didesne sbevalės ir triznės nei aš
Papildyta:
Dar durnas klausimas.. nusipirkau (zinau kad pirktines nelabai, bet kitokių neturiu) pomidoru sulciu, nes jei nedavalgisu ar alkana, tai isgeriu puodeli su daug pipirų-aštriau ir soti jauciuos, dasimusu iki galo.. bet juk ir jose yra cukraus, spėju...?