QUOTE(Whagati @ 2013 07 02, 18:22)
nu nemaskavau , nesveriu gi virš 100 kg, bet su mano ūgiu ir mano svorio pakanka. o kada tu mano paskutinę foto matei?
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 02, 18:42)
nieko ypatinga, pasistengsi ir atliksi. Tai mokina būti sau daktaru ir nė nepajusi, greit kitus testuosi
svarbiausia laikytis tos mitybos, kitaip rezultatai išsikreipia, pvz per keletą savaičių, kai valgiau uogas mano šlapimas iš rūgštinio- tapo šarminis ir jei darytis tyrimą nesilaikant reikalavimų tai be reikalo trukdyti žmones.
Tiesa, kustuce, išsimatuok cm ir užsirašyk savo dabartinius matmenis rankų ir kojų, liemens, vėliau turėsi ką palyginti.
svarbiausia laikytis tos mitybos, kitaip rezultatai išsikreipia, pvz per keletą savaičių, kai valgiau uogas mano šlapimas iš rūgštinio- tapo šarminis ir jei darytis tyrimą nesilaikant reikalavimų tai be reikalo trukdyti žmones.
Tiesa, kustuce, išsimatuok cm ir užsirašyk savo dabartinius matmenis rankų ir kojų, liemens, vėliau turėsi ką palyginti.
dėl mėsos skaičiau kažkur, kad būtų gerai, jog ir paršas ant žolės užaugęs būtų
Na bandysiu su tuo tyrimu, gal kas gausis. O tu gal esi to puslapio įkūrėja ar kažkas panašaus ?
Išsimatuosiu, liemens apimtį atmintinai žinau
Tiesa, ar tiks šita mityba sportuojant?
Dar kartą paklausiu kur perkate gerą mėsą?
Einu vakarieniauti, nenoriu aš anksčiau valgyti, o dabar jei nepavalgysiu, greičiausiai 22 val. mirsiu iš bado