QUOTE(Akutee @ 2013 07 02, 15:20)
esu baisi bevalė, ir tuo pačiu norinti pasikeisti.....jau N metų bandau, testuoju... bet.. Norėčiau kad paleo būtų paskutinė stotelė ir atrasta tai ko man reikia..
patikėk manim, esu išbandžius begalę dietų, taip pat ir dietologės paslaugas, viskas baigdavosi visišku fiasko. Bet čia kažkas kito, jaučiu nuo pat pradžių, nejaučiu to streso, kurį jausdavau pradėdama kitas dietas, ar mažesnio valgymo būdus, jau nuo pirmos dienos imdavo psichas, kad negalėsiu pavalgyti normaliai.
Jei tikrai taip nori sulieknėti, kaip sakai, imk jautį už ragų, nedziubenk to ko negalima ir pajausi paleo galią.
Pirmą dieną galvojau, na kaip valgyti lašinį be duonos, trečią dieną net nepagalvojau apie ją, o dabar vien nuo minties, kad reikėtų suvalgyti duonos gabalėlį - supykina. Pirmą dieną čia užsukus sakiau, kad neištversiu trijų valgymų, nes badausiu - atsiimu šiuos savo žodžius, nes nejaučiu jokio alkio, visiškai. Po valgio, praėjus trims valandos pajaučiu, kad noriu valgyti, tada gerai įsiklausau į save ir suprantu, kad nieko dar neįkiščiau į skrandį, nes jis pilnas, o noriu tik gerti
. Tuo labiau, kad alkio jausmas tapo visai malonus, nes įtariu, kad jaučiu tikrąjį alkio jausmą, o ne anglevandenių alkį
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 02, 15:50)
Konkrečiai tau- kai suvaldysi kandidą- tik tada tu galėsi vaisių, uogų valgyt. Maždaug po pusmečio.... juk nenori viena ranka ją smaugt, o kita maitinti?
Dėl svorio nepergyvenk, kiek reiks, tiek ir nutirps, geriausia visai svarstykles paslėpk ir tik dėl įdomumo kas mėnesį pasisverk (ir mums pasigirk) bus motyvacija naujokėms.
nedings niekur, šitaip maitindamasi visad šitaip jausies.
žinau, jau supratau, kad pusė metų nė gramo saldumos
-------
oi, žmogau, aš turiu nemažai viršsvorio, apie kurį net gėda kalbėti, todėl svorio kritimas man į naudą
Dar pradėsiu jėgos sportą sportuoti, kai tik pasijausi stipresnė
------
kaip aš norėčiau, kad taip ir būtų
nesuprantu, kur aš papuoliau, netikiu, kad vėl toks energijos ir laimės jausmas atsirado, noras kažką veikti, o ne gulėti susirietus
QUOTE(Muera @ 2013 07 02, 16:07)
O as sikart nusprendziau, kad liekneju paskutini karta. Nuo naujuju -19 (nuo 120) is ju apie -4 su paleo, nes dar labai nesenai cia atejau. Ugis 180
Tik dabar problema, kai nebegeriu, pas senus draugus nebera ka veikti. O nauju neisivaizduoju, kur sutikti.
Wallis nuostabiai atrodai
kustuce, pavydziu kad taip greit pagerejo, as jau menuo be duonos, kruopu, dvi savaites be ankstiniu, bet man daznai silpna, oda negereja. Sportuoju biski su svoriais ir ziuriu kuo toliau tuo sunkiau man ta pati atlikti
šaunuolė dėl svorio
---------
silpnumas ir man nedingo, galvos skausmas nedingo, bet kalbu apie lengvumo jausmą pilve ir visame kame. Jaučiuosi lengva, neapsunkusi, pilvas ramut ramutėlis, nepučia jo, ryte atsikėlus einu į wc ir nebedrebinu ten sienų
O tu ar pakankamai daug geri?
QUOTE(Elata @ 2013 07 02, 16:17)
Pomidorų padaže cukraus pridėta, o majonezas ne ką geriau. Kiaušinius gi galima su daržovėmis valgyti
Vytintas kiaulienos kumpelis taip pat vytintas prieš tai jį cukrumi, visokiais E ištepus, tai irgi nesveikas toks gaminukas. Bent jau tą pirmą mėnesį atidžiai rinkitės produktus, pažiūrėkit į gaminio etiketes. Aš dabar nuėjusi į parduotuvę pavaikštau, pakiloju viską, apžiūriu ir suprantu, kad nu šš... nieko vėl nenusipirksiu, o reiks eiti į turgų mėsos ir daržovių pirkti.
turiu savo daržą po langais, taip pat tetą kaime, iš kurios perku grietinę ir kiaušinius. Tik vat su mėsa bėda, sakiau, reiks anytos prašyti, kad vištų užaugintų.
Kur perkat gerą mėsą?