QUOTE(Whagati @ 2013 06 27, 16:51)
mano gaunasi 10, einu ieskoti ka reiskia
QUOTE
Glikogeninis žmogus turės sekančius parodymus: Aukštą šlapimo paviršiaus įtempimą, pH indeksas 8 ar daugiau (rūgštis), kvėpavimo dažnumas 17 ar daugiau, ir kvėpavimo sulaikymas mažiau nei 50 sekundžių.
Glikogeniniam žmogui reikia daugiau baltymų, nevalgyti maisto, kuriame yra daug krakmolo ir cukraus. Reikėtų vengti kofeino, alkoholio, vaisių sulčių ir netgi didelių kiekių vaisių. Reikėtų vengti nesočiųjų riebiųjų rūgščių kartu su tokiais riebalais kaip margarinas. Taip pat šį pusiausvyros sutrikimą skatina svogūnai, pomidorai ir dioskorėja(batatas). Didžiąją dietos dalį turėtų sudaryti baltymai (ypatingai raudona mėsa, paukštiena, organų mėsa ir kiaušiniai) kartu su nekrakmolingomis daržovėmis. Šiam žmogui didelė lėkštė makaronų, kaip koklinei krosniai keli litrai benzino. Padėtį blogins papildomi B-complex vitaminai. Kai pusiausvyra atsistato, asmuo tampa daug šarmingesnis. Tai reiškia, kad jo kvėpavimo dažnumas sulėtės iki normalaus ir kvėpavimo sulaikymo trukmė padidės iki normalios.
Rūgščių pusiausvyros sutrikimai
Rūgščių pusiausvyros sutrikimai dažniausiai yra aukščiau minėtų sutrikimų pasekmė. Rūgščių pusiausvyrai sutrikus, kvėpavimo dažnumas yra 19 ar daugiau. Viena išimtis yra kvėpavimo rūgštingumas su aukštu kraujo spaudimu, kur kvėpavimo dažnumas gali sulėtėti. Kvėpavimo sulaikymo trukmė 40 sek. ar mažiau. Kai kvėpavimo sulaikymas dalijamas iš 5 ir rezultatas atimamas iš kvėpavimo dažnumo ( pH indeksas), rezultatas paprastai būna 10 ar didesnis.
Dėl žemos gliukozės koncentracijos kraujyje dažnai norisi valgyti ir pasisotinama tik krakmolingu arba saldžiu maistu. Angliavandenių perteklius mityboje skatina organizmą versti juos riebalais, ir kadangi riebalų deginimas yra neefektyvus, jie organizmo yra kaupiami.
Glikogeniniam žmogui reikia daugiau baltymų, nevalgyti maisto, kuriame yra daug krakmolo ir cukraus. Reikėtų vengti kofeino, alkoholio, vaisių sulčių ir netgi didelių kiekių vaisių. Reikėtų vengti nesočiųjų riebiųjų rūgščių kartu su tokiais riebalais kaip margarinas. Taip pat šį pusiausvyros sutrikimą skatina svogūnai, pomidorai ir dioskorėja(batatas). Didžiąją dietos dalį turėtų sudaryti baltymai (ypatingai raudona mėsa, paukštiena, organų mėsa ir kiaušiniai) kartu su nekrakmolingomis daržovėmis. Šiam žmogui didelė lėkštė makaronų, kaip koklinei krosniai keli litrai benzino. Padėtį blogins papildomi B-complex vitaminai. Kai pusiausvyra atsistato, asmuo tampa daug šarmingesnis. Tai reiškia, kad jo kvėpavimo dažnumas sulėtės iki normalaus ir kvėpavimo sulaikymo trukmė padidės iki normalios.
Rūgščių pusiausvyros sutrikimai
Rūgščių pusiausvyros sutrikimai dažniausiai yra aukščiau minėtų sutrikimų pasekmė. Rūgščių pusiausvyrai sutrikus, kvėpavimo dažnumas yra 19 ar daugiau. Viena išimtis yra kvėpavimo rūgštingumas su aukštu kraujo spaudimu, kur kvėpavimo dažnumas gali sulėtėti. Kvėpavimo sulaikymo trukmė 40 sek. ar mažiau. Kai kvėpavimo sulaikymas dalijamas iš 5 ir rezultatas atimamas iš kvėpavimo dažnumo ( pH indeksas), rezultatas paprastai būna 10 ar didesnis.
Dėl žemos gliukozės koncentracijos kraujyje dažnai norisi valgyti ir pasisotinama tik krakmolingu arba saldžiu maistu. Angliavandenių perteklius mityboje skatina organizmą versti juos riebalais, ir kadangi riebalų deginimas yra neefektyvus, jie organizmo yra kaupiami.
va ką gali reikšti, tačiau, jei norėtum tiksliau, reikėtų darytis išsamų metabolizmo tyrimą pas rimtus specialistus, nes tie disbalansai nustatomi ne iš vienos dedamosios.
Bet jei iš ties turi tą disbalansą, turi daryti viską, kad persiverstum į kitą pusę, o tam reikia nustoti užkandžiauti, valgyt ne daugiau triskart, smarkiai sumažinti angliavandenių.
Nes kitaip tai kelias į hipoglikemiją