QUOTE(Akutee @ 2013 07 02, 14:39)
taip, reikia valgyti kiek nori, tik kazi ar man nors 10 g nukris.. nes da biški, ir pasieksiu trizenkli :
Bet aš vistiek liksiu su jumis ir bandysiu pati save
*kaip skaniai skamba..tos vištytės skurytės.. :
Šiandien burokėlių-žirnelių-zalio svoguno-majonezo misraine, šoninės gabaliukų 5 pasikepinti iš po vakar ir vištienos 3 gabaliukai, gavos pusė lėkštės mėsos..
i r pusryčiams kavą gėriau su saukstu cukraus, kitaip neskanu..
Vakarienei vėl nežinau kas bus..
Ar gali nežinau nuo ko, va pavalgiau antrą dieną šoninės keptos, bet gi ne pirmą kartą, i r man taip šoną "nugaroje" skauda, abu taip maudzia, ir kairėj ir dešinėj, lyg atitrankyta būtų...gal ten inkstai kokie..
blyn kaip saldaus noriu (anksčiau kaip sakiau, man saldumynų nereikėjo, nei aš jų pirkdavau, nei valgydavau) bet paskutiniu metu aš jų baisiai noriu
Bet aš vistiek liksiu su jumis ir bandysiu pati save
*kaip skaniai skamba..tos vištytės skurytės.. :
Šiandien burokėlių-žirnelių-zalio svoguno-majonezo misraine, šoninės gabaliukų 5 pasikepinti iš po vakar ir vištienos 3 gabaliukai, gavos pusė lėkštės mėsos..
i r pusryčiams kavą gėriau su saukstu cukraus, kitaip neskanu..
Vakarienei vėl nežinau kas bus..
Ar gali nežinau nuo ko, va pavalgiau antrą dieną šoninės keptos, bet gi ne pirmą kartą, i r man taip šoną "nugaroje" skauda, abu taip maudzia, ir kairėj ir dešinėj, lyg atitrankyta būtų...gal ten inkstai kokie..
blyn kaip saldaus noriu (anksčiau kaip sakiau, man saldumynų nereikėjo, nei aš jų pirkdavau, nei valgydavau) bet paskutiniu metu aš jų baisiai noriu
eiii, nu... kodėl nenorit duoti šanso paleo dietai? Nu nors mėnesį laiko. Nesąmonė, kad negalit. Negalit kavos be cukraus gerti? Tada kavos visai negerkit. Jei naudosit cukrų, angliavandenius ir kt. gėrius ir dar priedo valgysit riebiai, tai tikrai niekas niekur nekris ir kasą skaudės, nes juk ją apkraunat bereikalingai.
Tai sakykit, kodėl nebandot paleo?