QUOTE(Akutee @ 2013 07 01, 15:26)
Na taip, kad ir kokį renkies, nesi tikras ką valgai, deja savo nedrįstu darytis, nes bijau žalio kiaušinio ..o dar kai ir vaikai ne tokie ir dideli..
O ką dedat Jūs į burokų mišrainę (nes šiai dienai turiu tik konservuotų žirnelių), bais norėčiau kaip ir Jūs mokėti ir galėti kuo sveikiau maitintis.. pradžia sunkiausia, priprasti, išmokti..ech..
O ką dedat Jūs į burokų mišrainę (nes šiai dienai turiu tik konservuotų žirnelių), bais norėčiau kaip ir Jūs mokėti ir galėti kuo sveikiau maitintis.. pradžia sunkiausia, priprasti, išmokti..ech..
burokėliai virti? Aš kadangi nelabai mėgstu virtų burokėlių, tai nieko su jais ir nedarau labai bet šiaip tai būna burokėlius su svogūnu, kepintu faršu sumaišau, įberiu pjaustytų šviežių čiobrelių, druskos ir pipirų, įpilu alyvuogių aliejaus... arba nepilu, jei faršą tik kepinau, nes lieka skysčio nuo jo
Po to pajusit, ką ir kaip valgyti O be to, kaip Wallis ir sako, kuo paprasčiau, tuo geriau. Nereikia makaluoti daug visko, mėsytė, žuvytė, kiaušiniai, daržovės ir ramu. O savaitgaliais ar kokiomis ypatingomis progomis galima jau kiek ilgėliau virtuvėj pastovėti ir ką nors įmantriau pagaminti. Bet tas ilgesnis gaminimas nereiškia, kad bus sveikiau ar gardžiau. Tiesiog kitaip. O paprastom dienom ir elementari mėsytė su žalia daržove tiks