Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba VII, angl. - Paleo, Primal/Caveman

Voresta, tu pas mus ziniu daug turi biggrin.gif o ka apie spirulina zinai? Skaiciau, kad padeda nuo viduriu uzkietejimo.
Atsakyti
man tai labai gerai suveikdavo senos lapu arbata 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2013 07 01, 10:22)
man tai labai gerai suveikdavo senos lapu arbata  4u.gif
user posted image

oi ne ne ne, geriau cia pradzioje, kai pradejau Dukano laikytis, ir pastrigo...fui, tokios busenos nebenoreciau patirt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 07 01, 11:27)
oi ne ne ne, geriau cia pradzioje, kai pradejau Dukano laikytis, ir pastrigo...fui, tokios busenos nebenoreciau patirt schmoll.gif

o kas atsitiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2013 07 01, 11:05)
Voresta, tu pas mus ziniu daug turi  biggrin.gif o ka apie spirulina zinai? Skaiciau, kad padeda nuo viduriu uzkietejimo.

žinau kad normaliai organizmo veiklai jokie ypatingi, stebuklingi priedai nebūtini. Mūsų organizmas gali teisingai veikti nuo paprasto maisto. Ta spirulina- tik dar vienas išpūstas burbulas. Pasižiūriu kaip veganai, žaliavalgiai pasikabina ant įvairių egzotiškų priedų ir juokas ima, jie nebesuvokia, kad visą tą gerai išreklamuotą egzotiką gali atstoti paprastas maistas. Ir perka glėbiais, taip sukdami tą alia sveikuolišką papildų biznį.
Dažniau reikia žiūrėti ko atsisakyti, o ne ką papildomai vartoti . Papildas koks nors gali būti pavartotas tik tiksliai žinant, kad jo reikia.
Juk jei tau disbiozė- tai ar ta spirulina atkurs teisingą tavo žarnyno mikroflorą, jei tu toliau valgysi netinkamą maistą??
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 01, 11:57)
žinau kad  normaliai organizmo veiklai jokie ypatingi, stebuklingi priedai nebūtini. Mūsų organizmas  gali  teisingai veikti nuo paprasto maisto. Ta spirulina- tik dar vienas išpūstas burbulas. Pasižiūriu kaip veganai, žaliavalgiai pasikabina ant įvairių egzotiškų  priedų ir juokas ima, jie nebesuvokia, kad visą tą  gerai išreklamuotą egzotiką gali atstoti paprastas maistas. Ir perka glėbiais, taip sukdami tą  alia sveikuolišką  papildų biznį. 
Dažniau reikia žiūrėti ko atsisakyti, o ne ką papildomai vartoti . Papildas koks nors gali būti pavartotas tik tiksliai žinant, kad jo reikia.
Juk jei tau disbiozė- tai ar ta spirulina atkurs  teisingą tavo  žarnyno mikroflorą, jei tu toliau  valgysi netinkamą maistą??


Siaip rasiau, musu gimines daliai moteru (mociute, as, dukra) yra prailgejimas zarnos, tokia kaip kisene ir ten viskas uzsilaiko. Taigi, kas kitiems lengvai iseina, man reikia paskatinimo. Kai valgiau kruopas, duona su skaldytais rugiais, mazai mesos, darzoviu maziausiai du kartus per diena po nemaza porcija - tada kas antra diena gana lengvai darydavau.
Dabar kai pradejau valgyt daugiau mesos ir ismeciau visus grudus vel savaiteje 1-2 kartus tik tustinuosi. Taip paauglystej budavo, kai maitinausi daugiausiai miltiniais ir krakmoliniais produktais.
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2013 07 01, 10:55)
Aciu, uz patarimus. O man tie riesutukai taip ilgam sotuma suteikia.. Teks pabandymui bent jau savaitei pamirst sad.gif
O balandu ir kiaulpieniu mieste gyvenant nelabai realu pavalgyt  ax.gif

suprantu, kad nerealu, tačiau tau būtina kažką daryti. Gal kur iki sodų ar laukų palėkti? Juk ne kasdienai jų reiktų, o kol tą kamštį išmuš.
Mano darže pilna šio gėrio, nespėju ravėti lotuliukas.gif atlėk . Vyras kiaulpienes valgo, o balandų atsisakė, nes jos duoda tikrą tranzitą per žarnyną . Aš valgau, tik stengiuos kad salotose jų nebūtų daugiau nei 1/3. Nes, nors nesunkiai tuštinuos kasdien, šiek tiek į kietėjimo pusę buvo.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 01, 12:08)
suprantu, kad nerealu, tačiau tau būtina kažką daryti. Gal kur iki sodų ar laukų palėkti?  Juk ne kasdienai jų reiktų, o kol tą kamštį išmuš.
Mano darže pilna šio gėrio, nespėju ravėti  lotuliukas.gif atlėk . Vyras  kiaulpienes valgo, o balandų atsisakė, nes   jos duoda tikrą  tranzitą per žarnyną . Aš valgau, tik stengiuos kad salotose jų nebūtų daugiau nei 1/3. Nes, nors nesunkiai tuštinuos kasdien, šiek tiek į kietėjimo pusę buvo.


as pati i pieva nulekus, na kiaulpieniu dar prisiskinciau, bet balandu... jauciu iseiciau su glebiu visokiausiu ir kitokiu zoliu lotuliukas.gif is manes zolininke visiskai nekokia - asfalto vaikas esu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muera: 01 liepos 2013 - 11:11
teisingai sakai- nerastum pievoj- nes balandų pievose nebūna, jos tik dirbamose žemėse auga.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 01, 12:53)
teisingai sakai- nerastum pievoj- nes balandų pievose nebūna, jos tik dirbamose žemėse auga.


blush2.gif lotuliukas.gif doh.gif buciau tikrai pievoje ieskojusi
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2013 07 01, 10:34)
o kas atsitiko?  g.gif

puse dienos taip nenormaliai pilva suko, raize, skaudejo, kad siaubas...as ja isgeriau per peitus, nepaziurejus kad po poveikis po 6-8 val lyg, nu tai nakti tas dziaugsmas prasidejo doh.gif nemiegojau puse nakties per ta pilva, nors i wc tai nelaksciau. I wc kita diena ejau, kad labai issivalytu ten irgi nepasakyciau, pagal tai kaip skaudejo pilva tai turejau is wc neiseit, bet ne, buvau gal 1-2 kartus...zodziu nepatiko man tas dirbtinas poveikis visai. Gal nuo organizmo priklauso.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 07 01, 13:27)
zodziu nepatiko man tas dirbtinas poveikis visai. Gal nuo organizmo priklauso.

biggrin.gif visiems tas pats tikt negali mirksiukas.gif man ji gerai suveikdavo.
Atsakyti