HS paieškos langelyje įrašyk Kaip tirpinsim akmenukus gal mačytų?
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 06 29, 15:07)
Toliau klausimas, skaitau, skaitau ir suprantu, kad nieko nebesuprantu
Kas gali man ištiesti ranką ir pasakyti nuo ko turėčiau pradėti, nenoriu daryti klaidų, ar tas metabolzimo tyrimas ir būtu pradžia, kuri padėtų man pradėti viską teisingai?
Šitas sakinys mane suglumino Visa tai daroma parenkant tinkamą mitybą- jei disbalansas katabolinis, reikia vartoti daugiau anabolikų , kaip man sužinoti, koks tas mano disbalansas, ar ta hipoglikemija reiškia kažką, kaip man suprasti viską?
Kas gali man ištiesti ranką ir pasakyti nuo ko turėčiau pradėti, nenoriu daryti klaidų, ar tas metabolzimo tyrimas ir būtu pradžia, kuri padėtų man pradėti viską teisingai?
Šitas sakinys mane suglumino Visa tai daroma parenkant tinkamą mitybą- jei disbalansas katabolinis, reikia vartoti daugiau anabolikų , kaip man sužinoti, koks tas mano disbalansas, ar ta hipoglikemija reiškia kažką, kaip man suprasti viską?
kai žmogus tunka, auga svoris, tai dažniausia jis yra anaboliniam disbalanse , kai liesas ir dar svoris krenta- kataboliniame. Tačiau tiksliai pasakys tik tyrimas, o iki tol valgyk kaip anabolikė- rinkis daugiau katabolikus.
tai ką tuomet valgyti rytais, aš taip mėgstu kiaušinius . O keptas kaip turi atrodyti?
geriausia yra visiškai nieko nekepti, mes apie tai anksčiau jau ne sykį kalbėjom.
Valgyk ką leidžia pasiruošimas tyrimui.
Per kelias dienas perskaičiau daug info, kai kas paaiškėjo, kai kur susipainiojau, suprantu kad kažko dar nežinau, o kur tas kažkas, kaip man surasti tą kažką, ko aš dar nežinau
nieko dar skaitysi ir dar kartą skaitysi ir galų gale dėlionės dalys ims dėliotis į paveikslą. Neskubėk , nes šitiek info užgriuvo iš kart, ir dar tokios negirdėtos ir prieštaraujančios įprastajai.