Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

[quote=Reciuka,2013 08 19, 12:20]
[quote=Reciuka,2013 08 19, 11:51]
Laba diena,

Na as esu pasyvi sio forumo lankytoja, tik stebiu ir varvinu seile, kokios jus darbstuoles labai grazius darbelius kuriate maziesiems 4u.gif pabandysiu ir as ikelti savo pirma bandyma, dukrytei arbuziuko kombinezonas smile.gif

kitaip ikelti nemoku..
http://public.fotki....e/bandymas.html
[/quote]
Dailus arbūziukas smile.gif ir idėja superinė thumbup.gif
Atsakyti
Štai ir mano pora darbelių dukriukui.
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Linulemamule @ 2013 08 21, 07:56)
user posted image

user posted image

kaip grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulemamule @ 2013 08 21, 07:56)
user posted image

user posted image

Komplektukas tai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
auksarankės visos, kaip gražu.

pasirodau, vasaros nerinių sezono uždarymas blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos, as ne i tema,bet gal norit paziuret? doh.gif
as ne Lt gyvenu, tai reikia odnoklasnikuose pasedet ir tt, tai mane pakviete draugaut "Natasha nerimas pagal uzsakyma" (na rusiskai vjazanie t.d..) tai as nzn, negalejau sulaikyt nuostabos. suprantu,kad mokosi nert.. bet nerimas pagal uzsakyma gi!!! bigsmile.gif
kaip jums? blink.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2013 08 21, 22:38)
Merginos, as ne i tema,bet gal norit paziuret?  doh.gif
as ne Lt gyvenu, tai reikia odnoklasnikuose pasedet ir tt, tai mane pakviete draugaut "Natasha nerimas pagal uzsakyma" (na rusiskai vjazanie t.d..) tai as nzn, negalejau sulaikyt nuostabos. suprantu,kad mokosi nert.. bet nerimas pagal uzsakyma gi!!!

Per gerai žmogus apie save galvoja smile.gif Kam nepatiks, tas neužsisakys ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 08 21, 16:47)
auksarankės visos, kaip gražu.

pasirodau, vasaros nerinių sezono uždarymas blush2.gif

Šaunuolė! thumbup.gif O kada atsidarys rudens sezono? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2013 08 22, 17:40)
Šaunuolė!  thumbup.gif  O kada atsidarys rudens sezono?  rolleyes.gif

ačiū, tikiuosi po dviejų savaičių komplektuka pabaigti biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
as ne Lt gyvenu, tai reikia odnoklasnikuose pasedet ir tt, tai mane pakviete draugaut "Natasha nerimas pagal uzsakyma" (na rusiskai vjazanie t.d..) tai as nzn, negalejau sulaikyt nuostabos. suprantu,kad mokosi nert.. bet nerimas pagal uzsakyma gi!!! bigsmile.gif
kaip jums?  blink.gif

Nu jo. Aš servetėlę tai tikrai geriau nunerčiau, bet net nedrįsčiau siūlytis nert pagal užsakymą g.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2013 08 23, 18:58)
Nu jo. Aš servetėlę tai tikrai geriau nunerčiau, bet net nedrįsčiau siūlytis nert pagal užsakymą  g.gif

thumbup.gif ir man servetele uzkliuvo, bet kaip sakoma kiekviena preke turi savo pirkeja doh.gif
Atsakyti
kaip jums?  blink.gif

Mokosi - gerai, pirmieji darbai - gerai, na bet TOKS nėrimas pagal užsakymą - mano galva baisu...
Atsakyti