Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Sveikos, auksarankes smile.gif
Noriu jungtis pas jus, mezgeja is manes nieko gero visiskai. Bandysiu pasimokyt. Apart kojiniu ir saliko nieko nemoku doh.gif
Gal kaip nors priimsit ax.gif
Noriu is kart pasiprasyt, gal kas turit apsoliuciai paprasto vaikisko megztuko schemute kokia. Bet zinot, tokia pirmam blynui iki paprastumo paprasta smile.gif Turiu mezgimo knyga, meginciau sunarpliot. Su rankovem ir kakliuku jauciu pavargt tektu g.gif
Aciu is kart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta123 @ 2013 08 01, 22:52)
Mano nerti rubeliai:user posted image

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
Suknute panelei rudeniui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Doviliukaz @ 2013 08 06, 15:42)
Sveikos, auksarankes smile.gif
Noriu jungtis pas jus, mezgeja is manes nieko gero visiskai. Bandysiu pasimokyt. Apart kojiniu ir saliko nieko nemoku  doh.gif
Gal kaip nors priimsit  ax.gif
Noriu is kart pasiprasyt, gal kas turit apsoliuciai paprasto vaikisko megztuko schemute kokia. Bet zinot, tokia pirmam blynui iki paprastumo paprasta smile.gif Turiu mezgimo knyga, meginciau sunarpliot. Su rankovem ir kakliuku jauciu pavargt tektu  g.gif
Aciu is kart smile.gif

Manau jums turetu padeti sis puslapis, tereikia sekti nuorodas ir tolesne eiga, pati pirma kart ir mezgiau pagal si puslapy. Gavosi gana gerai biggrin.gif
http://mezginiaivaik...gimas-i-11.html
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2013 08 13, 11:52)
Suknute panelei rudeniui

labai grazi suknyte 4u.gif ir kaip jus taip graziai ir smulkiai numezgat kad atrodo kaip is parduotuves 4u.gif
Atsakyti
Paskutinis mano darbelis - rankinė
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 07 29, 10:40)
Dryžuotas vaikiškas megztukas
user posted image

SUPER SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Visas grožis paprastume thumbup.gif ir nereikia tų mūsų vaikučių rengti kaip "kalėdinių eglučių".
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 08 13, 15:01)
Manau jums turetu padeti sis puslapis, tereikia sekti nuorodas ir tolesne eiga, pati pirma kart ir mezgiau pagal si puslapy. Gavosi gana gerai biggrin.gif
http://mezginiaivaik...gimas-i-11.html

Aciu labai, sita kaip tik meginu, kapisonas beliko thumbup.gif tikiuosi viskas gausis!
Atsakyti
medvilninė suknytė.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 08 14, 21:17)
medvilninė suknytė.

thumbup.gif Ir kaip tu laiko randi? bigsmile.gif aš visą vasarą su vienu nėriniu pabaigos nematau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2013 08 15, 12:03)
thumbup.gif  Ir kaip tu laiko randi?  bigsmile.gif aš visą vasarą su vienu nėriniu pabaigos nematau  blush2.gif

ačiū 4u.gif
kol dukrytė miega neriu ir vakare kai vyras pareina tada su ja žaidžia, nugriebu dar laiko, dar radau pasakiška komplektuka po megztuko prie suknytės jau megsiu blush2.gif mano dukrytė sirgaliu tai prie didesnių vėjų negalime eiti į lauka tada ir dar neriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ejagela @ 2013 07 25, 11:20)
user posted image
Tik dar be sagučių blush2.gif

Koks saunus kostiumelis, gal netycia galeciau schemute gaut? Super atrodo!!!! thumbup.gif
Atsakyti