Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(Aguilera @ 2014 02 02, 21:20)
Kad ten jau puse nuotraukų neberodo  verysad.gif Bet ačiū bandysiu ieškoti mirksiukas.gif

Aš turiu išsisaugojus tokią lentelę, gal Jums bus naudinga smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šių metų "bagažas" ax.gif

Uogytė
user posted image

Šaltukė
user posted image

Pavasario šaukliukė
user posted image
Atsakyti
Mylia labai ačiū bigsmile.gif 4u.gif
Tomienė nuostabūs darbai wub.gif
Atsakyti
Mano improvizacijos mokantis megzti reglanu ax.gif
Šiltutė merino siūliukų suknytė dukrytei:

user posted image
Atsakyti
Oi kiek grožybių savo vaikučiams primezgusios - šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Parodysiu ir aš dvi liemenes mažiems kleckiukams ax.gif , megzta mašina, tik apdailą dalinai vąšeliu dariau ... ir kelnytės, tik žalių nespėjau nupaveiksluot - bet tokios pat ...
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2014 02 03, 13:59)
Šių metų "bagažas"  ax.gif

Visos labai dailios, bet paskutinė violetinė labai labai thumbup.gif labai gražus pynelių intarpas.

QUOTE(murce @ 2014 02 03, 15:18)
Mano improvizacijos mokantis megzti reglanu  ax.gif 
Šiltutė merino siūliukų suknytė dukrytei:

Irgi labai graži ir skoninga atrodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(L@imužė @ 2014 02 03, 15:23)
Oi kiek grožybių savo vaikučiams primezgusios - šaunuolės  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Parodysiu ir aš dvi liemenes mažiems kleckiukams  ax.gif , megzta mašina, tik apdailą dalinai vąšeliu dariau ... ir kelnytės, tik žalių nespėjau nupaveiksluot - bet tokios pat

Kelnytės labai minkštos ir jaukios atrodo, vaikui turėtų būti labai patogu 4u.gif
Atsakyti
kai uz lango niuru, nors renkimes spalvotai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Žiūrėkit merginos, tai pagal dydžių lentelę aplink juosmenį gaunas 36cm g.gif Tai jei į vieną centimetrą telpa 4 išmegztos akys, tai gaunasi viso aplinkui 144 akys blink.gif Ar ne perdaug kūdikiui? Padėkit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguilera @ 2014 02 05, 20:00)
Žiūrėkit merginos, tai pagal dydžių lentelę aplink juosmenį gaunas 36cm g.gif Tai jei į vieną centimetrą telpa 4 išmegztos akys, tai gaunasi viso aplinkui 144 akys blink.gif Ar ne perdaug kūdikiui? Padėkit blush2.gif

jei siulas plonas ( o is to,kad i centimetra telpa 4 akys sprendziu,kad jusiskis plonas),tai tikrai nebus per daug. as dukrytei kaip tik sarafana neseniai mezgiau, per liemeni gavosi 140akiu, bet mano siulas buvo neplonas ir per juosmeni gavosi ~50cm, tai plonu siulu mezgant 144 akys ir gausis apie 36cm manau. viskas priklauso is kokio siulo mezgate
Papildyta:
QUOTE(L@imužė @ 2014 02 03, 15:23)

gal kartais schema turit kaip mezget, ar bent aprasyt galetumet? 4u.gif labai mielos kelnytes, noreciau brolio dvynukams tokias numegzti bigsmile.gif
Atsakyti
Diaaa ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Kelnytės yra megztos mašina, bet ir rankom nusimegzt visia paprasta. Mezgiau iš 2 dalių, be jokių išėmimų, tik nugarytėj paaukštinta šiek tiek. Viršus ir apačia 1x1 , o visos kelnytės anglišku raštu, iš ten ir purumas, minkštumas gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos darbštuolės šaunuolės:4u: o čia mano fantazija iš siūlų likučių, gal ir nelabai suderinti siūlai ir spalvos, bet praktiškas ir patogus rūbelis smile.gif
user posted image
Atsakyti