Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(vaidusia24 @ 2014 01 07, 16:21)
Va tokia suknelyte gavosi mano pamaivai  smile.gif

Labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2014 01 07, 16:31)
Metų sandūros megztukėlis dukrai.

Labai gražus wub.gif
Atsakyti
Prie visų jūsų megztų grožybių pasirodysiu su mažai gražuolei savo megzta suknyte
user posted image
Mezgiau mašina
Atsakyti
Labai faina suknytė, darbeja smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jetau kokių gražių darbelių primezgusios.. Net pavydu smile.gif Tad gal tikrai atsiras, kas man galėtų paaiškint, kaip padaryti, kad panašaus tipo ragiukai, styrotų?. panašią kepuraitę nusimegzt man pavyko, na bet atskirai numezgiau ilgas ausis, bet nemoku pritvirtinti taip, kad styrotų, vis linksta.. Gal reikėjo tiesiai ant kepurės megzti?... Patarkit, noriu mažiuka savo papuošti jau ryt vakare... Pvz žiūrėjau štai čia..:
https://www.facebook...9...e=3
Papildyta:
QUOTE(boOoruze @ 2014 01 10, 12:06)
Jetau kokių gražių darbelių primezgusios.. Net pavydu smile.gif Tad gal tikrai atsiras, kas man galėtų paaiškint, kaip padaryti, kad panašaus tipo ragiukai, styrotų?. panašią kepuraitę nusimegzt man pavyko, na bet atskirai numezgiau ilgas ausis, bet nemoku pritvirtinti taip, kad styrotų, vis linksta.. Gal reikėjo tiesiai ant kepurės megzti?... Patarkit, noriu mažiuka savo papuošti jau ryt vakare... Pvz žiūrėjau štai čia..:

Daba mastau, gal ne toj temoj patarimo ieskau g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(boOoruze @ 2014 01 10, 10:08)
Papildyta:
Daba mastau, gal ne toj temoj patarimo ieskau  g.gif  verysad.gif

na nzn ar pavyks paaiskint, bet as kai noriu prisiut kokias ausytes ar kazka kad stovetu, tai uzsidedu ant kokio apvalaus daikto kepurele o tada tik siunu, ir siudama formuoju ta stovejima, jei lenkias i viena puse tai i kita duriu siula ir patraukiu, siunu toj vietoj kur susijungia is visu pusiu kol toks tvirtas pagrindas gaunas smile.gif gal kazka suprasit smile.gif ir dar jei tusciaviduriai ragiukai, galit i juos kazka ikisti, kad ir to paties siulo, tada patys ragiukai forma tures smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2014 01 09, 18:35)
Labai faina suknytė, darbeja smile.gif  thumbup.gif

Ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kiek groziu cia wub.gif
jungiuosi su prasymu blush2.gif esu pradedancioji mezgeja, dievinu megztus dalykelius, bet paciai kazkaip tai laiko nebudavo uzsiimti tuo,tai noro, o dabar ir laiko ,ir noro turiu, bet va visiskai 'nedraugauju' su schemom doh.gif tiesiog ziuriu,skaitau ir nicnieko nesuprantu verysad.gif pas mane labiau regimoji atmintis,tai va jei kazka pamatau,tai labai nesunkiai atkartoju, o va schemu 'skaityti' visai nemoku. pradejau dukrytei megzti sarafaniuka, paprastuti, nieko ipatingo, ir va uzmaciusi uzsinorejau padaryt tas reglano rankoveles, bet ne neisivaizduoju kaip jas daryt. gal kazkas galetu aiskiai aprasyti,kaip jas daryti?

kol kas sarafaniukas atrodo taip,nes sustojau ties apykakle, nenumanau ka toliau daryt doh.gif
user posted image

noriu arba tu reglano rankoviu,arba dar internete uzmaciau va tokia apykakle
user posted image

kaip ji yra daroma?
Atsakyti
pasirodau, ką nudirbau blush2.gif 100 proc rusiška vilna Taiga
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2014 01 13, 16:43)
kiek groziu cia wub.gif
jungiuosi su prasymu blush2.gif  esu pradedancioji mezgeja, dievinu megztus dalykelius, bet paciai kazkaip tai laiko nebudavo uzsiimti tuo,tai noro, o dabar ir laiko ,ir noro turiu, bet va visiskai 'nedraugauju' su schemom doh.gif  tiesiog ziuriu,skaitau ir nicnieko nesuprantu verysad.gif  pas mane labiau regimoji atmintis,tai va jei kazka pamatau,tai labai nesunkiai atkartoju, o va schemu 'skaityti' visai nemoku. pradejau dukrytei megzti sarafaniuka, paprastuti, nieko ipatingo, ir va uzmaciusi uzsinorejau padaryt tas reglano rankoveles, bet ne neisivaizduoju kaip jas daryt. gal kazkas galetu aiskiai aprasyti,kaip jas daryti?

kol kas sarafaniukas atrodo taip,nes sustojau ties apykakle, nenumanau ka toliau daryt doh.gif
user posted image

noriu arba tu reglano rankoviu,arba dar internete uzmaciau va tokia apykakle
user posted image

kaip ji yra daroma?

doh.gif ot man čia irgi dilema doh.gif Pradėjau megztinį mažei, nugarą ale numezgiau, bet dabar rankos nusviro doh.gif Priekiui gal analogiškai nukelt, bet su rankovėm g.gif Kažkada pabandžiau ir baigėsi kantrybė, nusiaurinau per daug doh.gif Dabar galvoju reiktų schemos, išsikirpt iš popieriaus ir tada..., bet nerandu tinkamos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiuss @ 2014 01 15, 20:31)
doh.gif ot man čia irgi dilema doh.gif Pradėjau megztinį mažei, nugarą ale numezgiau, bet dabar rankos nusviro doh.gif Priekiui gal analogiškai nukelt, bet su rankovėm g.gif Kažkada pabandžiau ir baigėsi kantrybė, nusiaurinau per daug doh.gif Dabar galvoju reiktų schemos, išsikirpt iš popieriaus ir tada..., bet nerandu tinkamos doh.gif

del tos apvalios apykakles jau issiaiskinau, meginsiu megzti, dabar tik liko susizinot,kaip tas regalano rankovytes megzti ax.gif drauge sake,kad labai paprasta, bet va turiu beda,kad as suprantu,tik kai man parodo kaip daryt, kai skaitau schemas kazkaip dazniausia kosmosas man buna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmali @ 2013 12 08, 23:29)
Sveikos
user posted image

jeigu galima noriu konsultacijos apie si sijonuka smile.gif
kiek mazdaug deta akiu, kas kiek platinta, kokie siuliukai ir kokiais buvo megzta virabliukais, kokio amziaus mergytei buvo megzta smile.gif
Atsakyti