Toks megztukelis mano panelei
QUOTE(Merginukee @ 2013 12 30, 16:25)
nors ir labai daug is mocheros nemezgu bet visvien teko su ja padraugaut tai zinok priklauso nuo visko, bet siaip tai kai issiplauna issilygina ir rastas ir graziai krenta o del sukneles kur minejai kad nelygios akys tai gal tik taip pasirode nes ji padeta ir vienas sluoksnis ant kito susideje gal taip ir atrodo su ja ten viskas gerai bent jau as taip galvoju kartais sunku ir foto padaryti kad matytusi taip kaip realiai yra tiesiog manau reikia pabandyti ir matysi
ir aš pažiūrėjau į Ligvitos suknelę ,bet nieko ,,negražaus "ten tikrai nematau.Ir graž,ir daili.Tai gal Jums kiauraraščiai nepatinka.Jei norit lygaus ,dailaus mezginio,megzkite plonais virbalais be kiauraraščio.
Liemenė 4 metukų mergaitei
QUOTE(Mylia @ 2014 01 02, 11:51)
Liemenė 4 metukų
labai grazu
Ką tik baigtas megztukas...
QUOTE(zuzana* @ 2013 12 30, 16:35)
Labai gražus O paveikslėliai/aplikacijos nertos?
Va tokia suknelyte gavosi mano pamaivai . Tik gailiuosi kam ta plona raudona juostele imezgiau, nezinau kas sove I galva
QUOTE(vaidusia24 @ 2014 01 07, 15:21)
Va tokia suknelyte gavosi mano pamaivai . Tik gailiuosi kam ta plona raudona juostele imezgiau, nezinau kas sove I galva
labai grazu oo sakykit mezget nuo virsaus ar apacios? o koks ten rastas ant rankovyciu? nelabai eina iziureti, bet labai graziai ziurisi
QUOTE(Merginukee @ 2014 01 07, 14:26)
labai grazu oo sakykit mezget nuo virsaus ar apacios?
Aciu,mezgiau nuo virsaus :4u:Virsu mezgiau pagal si aprasyma http://www.ravelry.c.../hine-is-a-girl
Lace WOW koks grozis...