Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Toks megztukelis mano panelei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2013 12 30, 16:25)
nors ir labai daug is mocheros nemezgu bet visvien teko su ja padraugaut smile.gif tai zinok priklauso nuo visko, bet siaip tai kai issiplauna issilygina ir rastas ir graziai krenta smile.gif o del sukneles kur minejai kad nelygios akys tai gal tik taip pasirode nes ji padeta ir vienas sluoksnis ant kito susideje gal taip ir atrodo smile.gif su ja ten viskas gerai smile.gif bent jau as taip galvoju  blush2.gif  kartais sunku ir foto padaryti kad matytusi taip kaip realiai yra smile.gif tiesiog manau reikia pabandyti ir matysi smile.gif

ir aš pažiūrėjau į Ligvitos suknelę ,bet nieko ,,negražaus "ten tikrai nematau.Ir graž,ir daili.Tai gal Jums kiauraraščiai nepatinka.Jei norit lygaus ,dailaus mezginio,megzkite plonais virbalais be kiauraraščio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 30 gruodžio 2013 - 16:58
Liemenė 4 metukų mergaitei smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2014 01 02, 10:51)
Liemenė 4 metukų mergaitei smile.gif

kokia miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2014 01 02, 11:51)
Liemenė 4 metukų

labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Ką tik baigtas megztukas...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2013 12 30, 16:35)
Toks megztukelis mano panelei
user posted image

Labai gražus wub.gif O paveikslėliai/aplikacijos nertos?
Atsakyti
Va tokia suknelyte gavosi mano pamaivai smile.gif . Tik gailiuosi kam ta plona raudona juostele imezgiau, nezinau kas sove I galva blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidusia24 @ 2014 01 07, 15:21)
Va tokia suknelyte gavosi mano pamaivai  smile.gif . Tik gailiuosi kam ta plona raudona juostele imezgiau, nezinau kas sove I galva  blush2.gif

labai grazu smile.gif oo sakykit mezget nuo virsaus ar apacios? o koks ten rastas ant rankovyciu? nelabai eina iziureti, bet labai graziai ziurisi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merginukee: 07 sausio 2014 - 15:27
QUOTE(Merginukee @ 2014 01 07, 14:26)
labai grazu smile.gif oo sakykit mezget nuo virsaus ar apacios?

Aciu,mezgiau nuo virsaus :4u:Virsu mezgiau pagal si aprasyma http://www.ravelry.c.../hine-is-a-girl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidusia24: 07 sausio 2014 - 15:30
Metų sandūros megztukėlis dukrai.

user posted image

Daugiau nuotraukų čia
Atsakyti
Lace WOW wub.gif koks grozis...
Atsakyti