Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Ačiū smile.gif Katinukas 3-4 metų berniukui. Deja, chemą turiu tik popieriniame variante...
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 12 16, 17:31)
wub.gif

Katiniuko liemene keliu metuku didčkiui? Gal scemute būtų galima? blush2.gif

Jei neklystu, tai šita schemutė:

http://www.part.lt/p...6b20037f616.jpg
Atsakyti
Taip šita, ačiū smile.gif tik aš ją turiu žurnale.
Atsakyti

user posted image 4u.gif
Atsakyti
Koks fainutis komplektukas su šiltuku kakliukui wub.gif

Mylios liemenės wub.gif turbūt ir aš tą katinuką mažyliui numegsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2013 12 22, 14:34)
Koks fainutis komplektukas su šiltuku kakliukui  wub.gif

Mylios liemenės  wub.gif turbūt ir aš tą katinuką mažyliui numegsiu  4u.gif

Ačiū smile.gif megzkite ir padarykite jį pagal save išskirtinį, tas man šituose katinukuose ir smagiausia smile.gif tik tas katinukas, jei mazgant iš storesnių siūlų, gaunasi gana nemažas. Mažesniam leliukui reiktų arba jį persipiešti sumažintą, arba iš plonesnių siūlų daryti.
Atsakyti
Tokia šiek tiek Kalėdinė suknelė 3 metukų mergytei, mezgiau mašina
user posted image

Su Šv. Kalėdom! Gražių darbelių visoms 000054.gif 000054.gif 000054.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 23 gruodžio 2013 - 18:32
Mano pirmoji mocherinukė smile.gif Dukriukas džiaugiasi smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 12 23, 18:21)
Tokia šiek tiek Kalėdinė suknelė 3 metukų mergytei, mezgiau mašina

Labai daili suknele smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Viliuteee ir Linulemamule,labai grazu 4u.gif
Tai as nemandagiai paklausiu,manau taip pasirodys kaip kam..
Pas jus labai dailios akys,lygios,kruopscios!! Krikstynu komplektuku temoje Ligvita idejusi suknele-baisu! Nesmerkit uz nuomone,nutampytos,kreivos,nelygios akys. Bet ji juk pagal uzsakymus mezga.
As noriu numegzt dukrytei,bet tokios negrazios nenoriu. Nuo ko priklauso moherinukiu tvarkingumas-nuo mezgejos,nuo siulu? Pakonsultuokit prasau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2013 12 30, 15:19)
Viliuteee ir Linulemamule,labai grazu  4u.gif
Tai as nemandagiai paklausiu,manau taip pasirodys kaip kam..
Pas jus labai dailios akys,lygios,kruopscios!! Krikstynu komplektuku temoje Ligvita idejusi suknele-baisu! Nesmerkit uz nuomone,nutampytos,kreivos,nelygios akys. Bet ji juk pagal uzsakymus mezga.
As noriu numegzt dukrytei,bet tokios negrazios nenoriu. Nuo ko priklauso moherinukiu tvarkingumas-nuo mezgejos,nuo siulu? Pakonsultuokit prasau  ax.gif

nors ir labai daug is mocheros nemezgu bet visvien teko su ja padraugaut smile.gif tai zinok priklauso nuo visko, bet siaip tai kai issiplauna issilygina ir rastas ir graziai krenta smile.gif o del sukneles kur minejai kad nelygios akys tai gal tik taip pasirode nes ji padeta ir vienas sluoksnis ant kito susideje gal taip ir atrodo smile.gif su ja ten viskas gerai smile.gif bent jau as taip galvoju blush2.gif kartais sunku ir foto padaryti kad matytusi taip kaip realiai yra smile.gif tiesiog manau reikia pabandyti ir matysi smile.gif
Atsakyti