Ačiū Katinukas 3-4 metų berniukui. Deja, chemą turiu tik popieriniame variante...
QUOTE(Comma @ 2013 12 16, 17:31)
Jei neklystu, tai šita schemutė:
http://www.part.lt/p...6b20037f616.jpg
Taip šita, ačiū tik aš ją turiu žurnale.
Koks fainutis komplektukas su šiltuku kakliukui
Mylios liemenės turbūt ir aš tą katinuką mažyliui numegsiu
QUOTE(murce @ 2013 12 22, 14:34)
Koks fainutis komplektukas su šiltuku kakliukui
Ačiū megzkite ir padarykite jį pagal save išskirtinį, tas man šituose katinukuose ir smagiausia tik tas katinukas, jei mazgant iš storesnių siūlų, gaunasi gana nemažas. Mažesniam leliukui reiktų arba jį persipiešti sumažintą, arba iš plonesnių siūlų daryti.
Mano pirmoji mocherinukė Dukriukas džiaugiasi
QUOTE(darbeja @ 2013 12 23, 18:21)
Tokia šiek tiek Kalėdinė suknelė 3 metukų mergytei, mezgiau mašina
Labai daili suknele
Viliuteee ir Linulemamule,labai grazu
Tai as nemandagiai paklausiu,manau taip pasirodys kaip kam..
Pas jus labai dailios akys,lygios,kruopscios!! Krikstynu komplektuku temoje Ligvita idejusi suknele-baisu! Nesmerkit uz nuomone,nutampytos,kreivos,nelygios akys. Bet ji juk pagal uzsakymus mezga.
As noriu numegzt dukrytei,bet tokios negrazios nenoriu. Nuo ko priklauso moherinukiu tvarkingumas-nuo mezgejos,nuo siulu? Pakonsultuokit prasau
Pas jus labai dailios akys,lygios,kruopscios!! Krikstynu komplektuku temoje Ligvita idejusi suknele-baisu! Nesmerkit uz nuomone,nutampytos,kreivos,nelygios akys. Bet ji juk pagal uzsakymus mezga.
As noriu numegzt dukrytei,bet tokios negrazios nenoriu. Nuo ko priklauso moherinukiu tvarkingumas-nuo mezgejos,nuo siulu? Pakonsultuokit prasau
QUOTE(*Black kitty* @ 2013 12 30, 15:19)
Viliuteee ir Linulemamule,labai grazu
nors ir labai daug is mocheros nemezgu bet visvien teko su ja padraugaut tai zinok priklauso nuo visko, bet siaip tai kai issiplauna issilygina ir rastas ir graziai krenta o del sukneles kur minejai kad nelygios akys tai gal tik taip pasirode nes ji padeta ir vienas sluoksnis ant kito susideje gal taip ir atrodo su ja ten viskas gerai bent jau as taip galvoju kartais sunku ir foto padaryti kad matytusi taip kaip realiai yra tiesiog manau reikia pabandyti ir matysi