Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(Mėlynos akys @ 2013 12 13, 19:18)
syki mezgiau net kuciu vakara, nes Kaledom turejau baigt. spejau biggrin.gif namiskaii ziurejo kaip i beprote, bet turejau isipareigojima biggrin.gif viskas imanoma. ten buvo ne siaip smulkmena, bet didziule skraiste pynem. imnoma viskas 4u.gif

apie ką Jūs čia? biggrin.gif Tiesiog kitą kartą reiktų dar ir tos pačios partijos siūliukus pirkti, o kas kada mezga, tai ...hmm - tiesiogiai maitinant MP įmanoma, ale kalba tai ne apie tai tongue.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif

O man viena karta buvo, kad ir spalvos ir partijos numeriai tie patys,o vienas is 4 matkiuku siulu buvo zymiai ryskesniu atspalviu. Tai gerai,kad sali mezgiausi, o ne koki megztuka. Cia su Drops "Delight" taip pasiseke rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynos akys @ 2013 12 13, 20:18)
syki mezgiau net kuciu vakara, nes Kaledom turejau baigt. spejau biggrin.gif namiskaii ziurejo kaip i beprote, bet turejau isipareigojima biggrin.gif viskas imanoma. ten buvo ne siaip smulkmena, bet didziule skraiste pynem. imnoma viskas 4u.gif

kaip sakoma viena apie ratus, kita apie batus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2013 01 07, 19:23)
Ikvepta Lace ir Rasos - nutariau pabezdzioniauti  tongue.gif  Aciu merginos uz idejas !  4u.gif

user posted image

Sakykit kaip čia mezgamas tas kraštelis, neįžiūriu ten gal 2a. geros?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 13, 19:51)
apie ką Jūs čia?  biggrin.gif Tiesiog kitą kartą reiktų dar ir tos pačios partijos siūliukus pirkti, o kas kada mezga, tai ...hmm - tiesiogiai maitinant MP įmanoma, ale kalba tai ne apie tai  tongue.gif

na, viena forumiete sitoj temoj skundesi kad nespeja numegzt laiku darbo. taigi, as pasakiau kad visakas yra imanoma, jei tik yra noro. ir daviau pavyzdi. jeigu jus nesuvokiat rysio, tai ne mano problema, o jusu. susijusi su teksto suvokimu.
Atsakyti
QUOTE(Mėlynos akys @ 2013 12 15, 06:06)
na, viena  forumiete sitoj temoj skundesi kad nespeja numegzt laiku darbo. taigi, as pasakiau kad visakas yra imanoma, jei tik yra noro. ir daviau pavyzdi. jeigu jus nesuvokiat rysio,  tai ne mano problema, o jusu. susijusi su teksto suvokimu.

Nu jau, nu jau, ar tikrai? biggrin.gif Grįžkit ir perskaitykit pradžią, ten jokios užuominos apie terminus nebuvo. Be to, cituoti teisingiausia būtų to žmogaus pasisakymą, kuriam ir skiriat 4u.gif
Atsakyti
jop, ne ta pacitavau, tai pekla uzvire biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulke @ 2013 12 11, 15:27)
Baigiu sumegzti antra matkeli, o numezgusi dar tik kokius 10cm, akiu turiu virs 1000 jau. Eiles ilgos ir nuobodzios  biggrin.gif Apie 3000 baisu ir pagalvoti, nes laiko turiu visai nebedaug  doh.gif

nu tai as zmogu paguost mnorejau ir padrasint, kad spes smile.gif o cia apreke biggrin.gif
Atsakyti
Mano kalėdinis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2013 12 15, 19:49)
Seniai buvau kažką įkėlus... Liemenė mažai 6 mėnesiukų mergytei smile.gif
Ir kita didesnė liemenė berniukui

Gražios liemenės, o ypač tas stilingas katinas wub.gif

QUOTE(liepa68 @ 2013 12 15, 22:05)
Mano kalėdinis:

Žaismingas megztukėlis thumbup.gif
Atsakyti
Kažkur dingo mano liemenės, įkeliu dar kartą...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 16 gruodžio 2013 - 07:44
QUOTE(Mylia @ 2013 12 16, 06:37)
Kažkur dingo mano liemenės, įkeliu dar kartą...

user posted image

user posted image

wub.gif

Katiniuko liemene keliu metuku didčkiui? Gal scemute būtų galima? blush2.gif
Atsakyti
OOO, koks katinas!!!!!!!!! Labai fainas!
Atsakyti